BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Kasdienybe uz BB ribu - Futbolas

Kasdienybe uz BB ribu - Futbolas (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
205389.559 in reply to 205389.555
Date: 2/16/2012 11:35:29 AM
Overall Posts Rated:
2727
O ka tai sako, kad tokie du tituluoti klubai uzima 5 ir 7 vietas? Prismenat, kaip Liverpulis nugalejo championu lygoje ir po to prase, kad priimtu juos kita sezona i championu lyga, nes jie 5 vieta savo championate uzeme, taip gali tik Premier Lygoje atsitikti, nes konkurencija milziniska :)

Last edited by profit007 at 2/16/2012 11:39:55 AM

This Post:
00
205389.560 in reply to 205389.559
Date: 2/16/2012 11:40:05 AM
Overall Posts Rated:
4949
bet zmogui, kuris maziau domisi , ir tiesiog nori paziuret futbola, jis pasirinks varzybas kuriose zaidzia dvi placiai zinomos komandos :)

This Post:
00
205389.561 in reply to 205389.560
Date: 2/16/2012 11:56:26 AM
Pensionatas ''Atgrubnagiai''
II.1
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
Pensionatas Atgrubnagiai II
O kaip objektyviai pasvert,kuri lyga stipresne?Pagal Europos taures?Premier lygoj sukasi nesveiki pinigai,todel kievienas taskas ten aukso vertes.Butent del to Tottenham Europos lygoj zaide su dubleriais ir po traumu atsigaunanciais.CL irgi panasi situacija.Visas demesys i lyga,o CL jau kaip nors.Arsenalas dabar gilioj krizej saugu linijoj,tai neverta pagal viena komanda vertint lygos.Nors Chelsea irgi siknoj.MC neisejo is mirtininku grupes,nu o mano palaikomi MU tai isvis kostmosas.Is tokios lengvos grupes neisejo,kad pz pz.Nu Baselis tada irgi nerealu futbola pademonstravo,be to kazkiek truko sekmes MU,na ir traumos bei pasitaupymai pirmuose turuose pakiso koja.

Bet net jei vertinsim lygu stipruma vien pagal europinius pasirodymus,tai Premier lyga bus antra.Per paskutinius 5 metus daug reitingo tasku visgi pririnkta.Vokieciai dar stipriai atsilieka,o italai turetu ant kulnu aniems lipt.Galbut italai greitu laiku net susigrazins 4vt CL,vokietuku saskaita.

This Post:
00
205389.562 in reply to 205389.1
Date: 2/16/2012 12:06:09 PM
II.1
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
Beje Ajax-Man Utd uz valandos.Savaitgaly nevyks lygos rungtynes anglijoj,tai Man Utd isvaziavo stipriausios sudeties beveik.Laukia smagus matchas,uzmeciau 10lt ant lygiuju.Pralaimet negalim,o pergales atveju vistiek liksiu laimingas.

This Post:
00
205389.563 in reply to 205389.559
Date: 2/16/2012 5:09:13 PM
Overall Posts Rated:
561561
Ble speju ir tu anglijoj darbuojies dab fabrike ? Nes be logikos sneki. Snekam apie dabarti, apie si sezona. Nesneku kad anksciau anglijos lyga nebuvo stipriausia. Tai ir buvo tais laikais kai pulis laimejo. Buvo kai Ronaldo Man u lose. Visus gi tarse kai vaikus. Anglu klubai buvo siaubas betkam, kovose su visais kaip lygus su lygiais. O dabar tik pajuokos objektais tapo , Baseliai, Napoliai ir kt. maziau zinomi ir maziau tituluoti ir garsus europos klubai duoda i kaulus jiems ir meta lauk ir cempionu lygos. Tai tiesiog parodo apie pasikeitusia pusiausvyra pajegumu. O tu pezek nepezejes apie taures ir t.t. anksciau kai anglu futbolas dominavo lygtai taurese nelose ir kitose lygose lygtai to nevyksta. Esme buk protingas ir mastyk blaiviai o ne tik aklu durnu isitikinimu ir emocijomis snekek. Rezultatai kalba patys uz save ? Taip, kalba. Senesnis Arsenal nebutu leides is saves pasitycioti 4-0. To priezastys kokios ? Pasiziurek i sudetis. Visi anglu klubai viska parduoda o i ju vieta nieko neperka. Todel gal pelnus ir nesasi, bet lygis smarkiai smukes ir europoj atrodo kaip klounai. Vat Tote nebuvo anksciau ispudingas klubas, uzteko to kad nieko neparduotu. Grieztai nepardave Modriciaus, Bale ir kt. savo zvaigzdziu, kurie ilgeliau losia, pasistiprino kitur nepritapusiais futbolininkais ir is leto sukure ta ekipa, ta kumsti, kuris jau anglijos lygoje yra 3 ir pajegumu nebenusileidzia auksciau esantiems. Tiesa iki kitu cempionatu lygu lyderiu jam dar daug truksta, bet jei ir toliau tokios politikos laikysis, manau, tai klubas bus nevienadieniais rezultatais. Nors abejoju kad Chelsea, Man u ar net Arsenal ilgai vartysis gedos liune... Man city tikiuosi susizais. O ju lyderiai Aguero, ispanijos vidutiniokeje lose, Dzeko, Vokietijos vidutiniokej Wolsburg, Baloteli jaunasis talentas taip ir nesuzybejes Milano Inter. Tai visi trys is mano pamynetu lygu kurios manau yra geresnes, o anglijoje laikomi jie dievukais, nors kitose salyse net pajegiausiuose klubuose nelose :))) Toteje Van der Vart, Adebajor nepritape kituose klubuose tarp ju ir Reale. Aukstos klases fubloninku tiesiog stinga anglijos cempionatui siuo metu ir jei esate blaivaus proto tai pripazinsite. O kad cempionatas lygiausias zinoma, kai lyderiai susilpnejo isvis visas tapo lygus, o visi klubai su dideliais vardais, su daug gerbeju, tai ir buvo ir bus dar ilgai ziurymiausia lyga.

This Post:
00
205389.564 in reply to 205389.561
Date: 2/16/2012 5:23:57 PM
Overall Posts Rated:
561561
Saulai, nebuk ir tu vaikas. PX man tie jusu 5 metai. As jei nori 20 metu sutiksiu pries tai kad Anglijos lyga buvo 1-2 lyga europoje, jei lb nori sutiksiu kad ir buvo tik 1 lyga. Ta rode rezultatai ir pajegumas klubu. As sneku apie si sezona, o si sezonas visiems jiems siaubingas. O apie pasitaupymus babunei i triusykus kalbek. Losia geriausia sudetimi ir mat tauposi jo ekipa. Nemie Baselio aplost nesugeba ir 3-3 baigia, kokia cia dar sekme ? Sekme buvo man U puseje nes jie sugebejo kiek pamenu islyginti rezultata gale varzybu. Sekme galima vadinti atkrintamasias, nes gali vienose ar kitose paeit nesveikai. Bet tik ne grupse varzybose kai 6 varzybos ir ale sekmes pritruko. Pasiziurek i lyga. Apgailetinai blackburnui kisat, losiat lygiosiom su kitokiais nevykeliais. Cia ne 20 vieta uzimancios ekipos sustiprejimas o man u susilpnejimas. As sneku tik apie si sezona, nerupi man jokie reitingu taskai pries tai metais rinkti ir t.t. Sneku kas akivaizdu. Bet kaip ir sakau, tikiu kad Chelsea, Man U, Man city ilgai negules ant menciu. Arsenal jau priprato visi kad amzinai guli. Si seza sergu uz Pooli ir Tote anglijoj, norisi kad abu klubai i cempionu lyga papultu, todel juos palaikau, kad jie savo zaidimo kokybe nesusilpnejo ir todel kokybine prasme atrodo pries susilpnejusius grandus tikrai gan padoriai.
Manau, supratai ka norejau pasakyti ir nesi durnas, kad gincytumeis del to kas akyvaizdu. Jei tau skauda kalbet apie anglu fule, galim apie barca padiskutuot ir jos pralosimus Ispanijoje. Rasiu nemazai priezasciu, nes nemazai zaideju traumuota, taciau kaip bebutu, jie nedemonstruoja si sezona to fantastisko futbolo pastoviai kaip anksciau, daug banguoja si sezona. Bet lemiamose ir rimtose varzybose visgi pasirodo visad gerai ir visad laimi. Tai pvz jei Osasunai ir kt. pralose barca su espanyol 0-0, tai ka daryti isvada kas ispanu lyga dabar kosmosinio pajegumo nes sugeba fantastinei barcai dominuojanciai jau 5tus metus duoti karc nuo karto i kaulus? Ne, lygis ten nepasakyciau kad labai pakilo ,tiesiog barca banguoja ir tiek. Bet europos mastu net banguojanti jinai atrodo beprotiskai galinga. O jusu klubai ir vietinese lygose slubuoja ir europiniu mastu yra nuliai. Todel si seza Premier lyga yra pati silpniausia kiek esu mates per savo visa gyvenima. Nori sutik, nori ne. As tik sakau tai kas mans akivaizdu.

From: Nerka

This Post:
11
205389.565 in reply to 205389.564
Date: 2/16/2012 8:28:29 PM
Overall Posts Rated:
1717
Ne žinai Pauliau nemėgtų aš veltis į ginčus bet neina man skaityt kai tu pili pamazgas ant Arsenalo. Bent jau žinai kokia pas juos finansinė situacija? Statėsi chebrytė nauja stadioną plius senojo vietoje pradėjo kotedžų statybą, žinai kiek tam sukišo pinigų? Gaila tikslių skaičių neatsimenu tai geriau jokių nerašysiu net faktas tas kad pinigai buvo sukišti į ateitį. Dabar jau kiek teko girdėti pradėta būtų ir kotedžų prekyba ir savininkai žada investuoti visus pinigus į klubą.

Aišku rezultatai ne kokie, bet žinant kai vertėsi klubas pastaruosius sezonu beveik be pirkinių ir rėmėsi tik savo akademija tai rezultatai visai geri. O jei jau kalbant apie šį sezoną ko galima norėt iš komandos kai praranda savo lyderius Fabreges ir Nasri? Plius tu kaip Barselonos fanas jiems dar turėtum padėkot už Fabreges. Toliau grįžtant prie akademijos kiek dar žinai klubų kur taip stipriai remtųsi savo akademija? Gaila tik tiek, kad ir kiek nemėgčiau Barselonos tenka pripažint jie irgi turi gerą akademiją. Bet dar kartą pasikartosiu kad su esama situacija Arsenalas lošia gerai. Tik nežinau ką pas juos veikia sporto direktorius nes ju fizinio parengimo treneris yra apgailėtinas. Kiek dar matėt komandų kur dažniausiai pusė komandos traumuoti(Bareslona nesiskaito, nes čia tik atsitiktinumas, o Arsenale jau dėsningumas nes pastoviai kokie 5-8 žaidėjai negali žaist)?

Kas dėl Premier tai aiškiai matosi lygos nuosmukis, bet tikrai nereitinguočiau jų po Italų, nes jų lyga man tiesiog nesižiūri. O Anglų lygos man patinka kad ten žaidimas eina labiau per jėga, o ne techniką kaip Ispanų todėl ir kyla daug ginčų tarp fanų, nes Anglai mėgsta kietesnį futbolą, eina į kontaktą kas žiūrint Premier atrodo suprantama ir normalu, o UEFA labiau traktuoja Ispaniško stiliaus futbolą ir tada prasideda kad baudos, kortelės ir baudiniai iš oro, bet faktas tas kad nevienodas futbolas atskirose šalyse. Kažkada žiūrėjau Graikų lygos varžybas tai ten išvis kaip kokiam regby.

This Post:
11
205389.566 in reply to 205389.564
Date: 2/16/2012 9:54:15 PM
II.1
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
Su tavimi gyncitis,tai reik but Don Kichotu ;)Todel daug nerasysiu,tik kelis klausimus.

Blackburno rungtyniu nematei,tiesa?
Baselis imuse,tai cia klase,o Man Utd,del to,kad pasiseke,tiesa?
Barca gavo nuo Osasunos,nes pataupe pagrindinius zaidejus pries CL,tiesa?
Barca si sez turejo dagiau traumu,nei Man Utd,tiesa?

From: Paulius V

This Post:
00
205389.567 in reply to 205389.565
Date: 2/16/2012 9:59:17 PM
Overall Posts Rated:
561561
Tai kad nesiziuri italu futbolas, tai reiskia reiktu reitinguoti po anglu ? :D:D:D:D Nu, cia i topus ideti toki sakini reiktu :)) Kosmaras kaip tu tokia nesamone parasyti sugebejai ? :D:D:D:D:D:D

This Post:
00
205389.568 in reply to 205389.567
Date: 2/16/2012 10:26:35 PM
II.1
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
Vokieciai lenkia tuos italus.Net portugalai ir dabar gal net rusai nebetoli.Olandai siek tiek dar zemiau.Nu bet cia mano nuomone ir nebandyk atvest manes "iprota" :)) Nu tiksliau nepilk pamazgu ant to,kurio nuomone su tavaja nesutampa :)

This Post:
00
205389.569 in reply to 205389.568
Date: 2/16/2012 10:42:52 PM
Overall Posts Rated:
561561
As nepilu, as destau faktus ir rezultatus siumetinius. O kas isimyleje premiere lyga, tie akli ir tauskiat be jokiu pagrindimu, tik kad jums taip atrodo. Italu tikrai nelenkia niekas kitas isskyrus ispanus ir vokiecius. Rezultatai patys kalba uz save. Napoli deda premiere lyderius i pavesi. Milan pasitycioja is Arsenal kurie irgi pirmam 7tuke. Ta pati prancuzu lyga atsigauna. Marselis, Baselis gerai atrodo.Lyon sunku vertint, bet jie kitam etape kad ir nusipirko ta kelialapi. Anglu lyga visgi 4 islieka. Aisku imant 5meti, tai anglai tikrai turbut butu 2 lyga. Bet pasikartosiu kalbu apie si sezona. O del portugalu ir rusu ir olandu jei jie netoli italu, tai kur tada pagal tave anglai uz ju visu ? Tiek uz prancuzu, olandu, portugalu, rusu ? Deja, as taip nemanau, visgi anglu klubus auksciau uz juos vertinu :)

Advertisement