BuzzerBeater Forums

Hellas - III.1 > Season 18

Season 18

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200680.56 in reply to 200680.55
Date: 11/29/2011 11:28:11 AM
Overall Posts Rated:
2626
Αποτελεσματα κληρωσεως της 2ης Μεγαλης Υπερπροσφορας του Πακετου:
1ος μεγαλος Νικητης-Stelaras,Προεδρος Zizoufatatsou.
Κατευθυντηριες Οδηγιες:
Αυριο,πουρνο πουρνο θα περασει το ιδιωτικο πουλμανακι του resort για παραλαβη του Μεγαλου Νικητη.Το πουλμανακι θα εχει στο οπισθιο μερος επιγραφη ΣΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΑΣ καθως και αλλες μικροτερες του στυλ,η παναγια μαζι σου-μανα γιατι με γεννησες-Τα μαυρα ματια σου-καρπουζια με τη βουλα κτλ,για να διακρινεται ευκολα προς διεκολυνση του Μεγαλου νικητη.Επισης στη διαδρομη θα εχουμε τη δυνατοτητα ανοικτης καροτσας για φυσικο air condition και γνωριμια με διαφορες κουλτουρες της Νομαδικης Υπαιθριας ζωης.Κατα την αφιξη μας στο resort,o Mεγαλος νικητης θα μπορει,αν φυσικα θελει,να απολαυσει τη μοναδικη στο κοσμο-παγκοσμιως πρωτη-πρωτοτυπη facility του Στιγμιαιου Μαυρισματος.Αρκει μια βουτια στην ακροθαλασσια της Ακτης Σκαραμαγκα για να πεισει και τον πιο δυσπιστο.Επισης το ξενοδοχειο διαθετει και σαουνα-χαμαμ-μασαζ απο τον διασημο Τουρκο Μασερ Μαχμουτ Τομπουλογλου που εχει και το παρατσουκλι <<το μεταξενιο χερι>>.(προσοχη:συνισταται αφρολουτρο και οχι σαπουνι σε φυσικη μορφη-αν το σαπουνι πεσει κατω απο τον πελατη εκ λαθους,προτιμαται η μη χρησιμοποιηση του,σε διαφορετικη περιπτωση το ξενοδοχειο δεν φερει ουδεμια ευθυνη).Περιπου στις 13:00 μμ εχουμε και το sport facility φαρεμα γεννητικα τροποποιημενων ψαριων στο οποιο ο πελατης θα εχει την ευκαιρια να θαυμασει απο κοντα νεα ειδη.Τελος,το δωματιο πληρει ολες τις υπερσυγχρονες ανεσεις για μια ανετη και ξεκουραστη διαμονη + ακομα μια.Αν ο πελατης συνοδευεται,το ξενοδοχειο προσφερει free of charge την σουιτα των ερωτευμενων με θεα-κηπο και ολα τα συναφη ερωτικα βοηθηματα για μια αξεχαστη βραδια.Αν παλι οχι,το ξενοδοχειο προσφερει και παλι free of charge την Πλαστικη κουκλα Dolly Parton για εκτονωση και παρηγορια.(προσοχη:Η τυχον υπερβολικη της χρηση,ισως προκαλεσει στιγμιαια αναφλεξη καθωτι ο αερας γεμισματος ειναι απο μεθανιο και οχι οξυγονο.)
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ..!!!

This Post:
00
200680.57 in reply to 200680.56
Date: 11/29/2011 1:39:45 PM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Κειμενα σαν του Piperman ειναι καλυτερα και απο το ιδιο το παιχνιδι!
Τα συγχαρητηρια μου στον συντακτη.

This Post:
00
200680.58 in reply to 200680.57
Date: 11/29/2011 3:52:23 PM
Overall Posts Rated:
2626
shmfono kai epafksano

This Post:
00
200680.59 in reply to 200680.58
Date: 11/29/2011 4:45:32 PM
Overall Posts Rated:
2626
Φχαριθτω παιδια,μου δινετε δυναμη...ηταν να μην παρει φορα η μηχανη,εχω λαδωσει και τα γραναζια και δουλευει στο ρελαντι..!

This Post:
00
200680.60 in reply to 200680.59
Date: 12/2/2011 1:36:53 PM
Overall Posts Rated:
1515
οκ παιδια,νεα αγωνιστικη,νεα προγνωστικα.Παρακαλειται ο Κυμπαρης προεδρος των Lazy να προχωρησει με την ανακοινωση των περιερχομενων της 3ης ΜΕΓΑΛΗς ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για να ξερουμε τι παιζεται..(ασσος για τους αριστερους,διπλο για τους δεξιους)

Hardsome Allstars- Yellow submarines:πενηντα πενηντα το αποτελεσμα
Lazy Mamas B.C-TRIKALA WHITE SOX:διπλο
teoramones - acidjazz:ασσος
ippokraths-King Viper:διπλο λογω εδρας
Cartomania-Axilleas:πενηντα πενηντα
Minoan Bulls- Zizoufatatsou:ασσος
Rationalistas -strawhat rockets:διπλο
Aliens-Troglodytes:ασσος

This Post:
00
200680.61 in reply to 200680.60
Date: 12/2/2011 2:17:48 PM
Overall Posts Rated:
2626
3Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ!
Σε συνεργασια με το μεγαλυτερο Ευρωπαικο Ομιλο Τουριστικων Ταξιδιων "Gaba Tours",προσφερουμε αποκλειστικα και μονο για τον μοναδικο υπερτυχερο των προβλεψεων της αγωνιστικης,το ακολουθο πακετο:
....-Μονοημερη Εκδρομη με δυνατοτητα διανυκτερευσης στη πανεμορφη Αιδηψω για λασποθεραπεια-θαλασσοθεραπεια και λουτροθεραπεια.(τρια σε ενα!!).Μαζι μας θα ειναι για πολοστη φορα ο Πανελληνιος Συλλογος ΚΑΠΗ <<Οι Αθανατοι>>,που κατεχουν το μοναδικο ρεκορ εικοσι σερι πρωταθληματων στο παγκοσμιο πρωταθλημα ΝΤΟΜΙΝΟ και ΚΟΛΤΣΙΝΑΣ.Επισης την εκδρομη μας θα συνοδευει μουσικα και το πασιγνωστο ρετρο συγκροτημα <<Οι Οινοφιλοι>>με τις γνωστες σε ολους μας επιτυχιες 1)Καλως τον Πολυχρονη,2)Ψαρευοντας μια νυχτα με φεγγαρι,3)Γλυκεια μου Λεμονια κτλ.κτλ....
Ο μεγαλος νικητης θα εχει τη δυνατοτητα,αν φυσικα θελει, να τραγουδησει και αυτος ενα τραγουδι ή να συνοδεψει το συγκροτημα παιζοντας μαρακες.Το βραδυ στο ξενοδοχειο θα μας περιμενει μια μεγαλη εκπληξη.Θα διοργανωσουμε βραδια καραοκε Παλιου Καλου Ελληνικου κινηματογραφου καθως και διαγωνισμο ταγκο και ρουμπας.Τις Μουσικες επιλογες των θεματων θα τις αναλαβει ο διασημος d.j Πολυχρονης που τυχαινει να ειναι και ο ιδιοκτητης του ξενοδοχειου!
Για περισσοτερες αναλυτικες οδηγιες,θα σας παρεχουμε πληροφορηση στο επομενο δελτιο και υστερα φυσικα απο την ανακοινωση των αποτελεσματων της Μεγαλης Κληρωσης.

From: bubis
This Post:
00
200680.62 in reply to 200680.1
Date: 12/3/2011 3:40:48 AM
Zizoufatatsou
IV.9
Overall Posts Rated:
1111
7 HAL -
6 YEL - assos logw edras

6 LAZ -
2 TRI -assos

3 TEO -
7 ACI -assos logw edras

5 IPP -
5 KIN -assos

8 CAR -
1 AXI -assos

2 MIB -
4 ZIZ -diplo(kanei metagrafes ths teleutaias stigmhs o Mhtsos gia na mporesei na me antimetwpisei!!!!!!!!!!)

4 RAT -
8 STR - diplo

1 ALI -
3 TRO - diplo

Oi prosfores tou Piperman einai asullhptes kai exw balei plwrh gia thn trexousa giati thn blepw kai trexoun ta salia mou!!!!!!! H alh8eia einai oti den jerw pws tsepwsa thn prohgoumenh prosfora afou den ekana kan problepseis....to mono pou mporw na fantastw einai oti mou to edwse gia parhgoria mia kai exasa gia deyterh seri agwnistikh apo ton tote trexonta ourago!!!!kai fusika to oti htan ouragoi tote oi hardsome kai oi starwhat den shmainei pws den anagnwrizw oti kai oi duo einai kaluteres omades apo emena...
Opws kai na exei kalo boli se olous......

This Post:
00
200680.63 in reply to 200680.62
Date: 12/3/2011 8:07:22 AM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
2 MIB -
4 ZIZ -diplo(kanei metagrafes ths teleutaias stigmhs o Mhtsos gia na mporesei na me antimetwpisei!!!!!!!!!!)

Χαχαχα, δεν βλεπεις οτι εχω ρημαξει τις αγωνιστικες της ομαδας μου και οτι βγηκα απο το κυπελλο για να μη ρημαξω ολη την ομαδα ΕΝΤΕΛΩΣ?

Εσυ Στελαρα εισαι του χεριου μου! Στο λεω υπευθυνα και θα το επιβεβαιωσω αποψε. :P:P:P

Σου ευχομαι να κερδισεις το επαθλο, αξιζει την προσπαθεια.

Ειδικα οταν θα ακους μουσικες σαν το "2)Ψαρευοντας μια νυχτα με φεγγαρι"!!!
Και η λασποθεραπεια δεν θα σου κανει κακο!
Που εισαι? Αν κερδισεις και πας, βαλε και κανα ηλικιωμενο στο παιχνιδι. Αντε να εχουμε ποιους να κερδιζουμε! :D

This Post:
33
200680.64 in reply to 200680.63
Date: 12/4/2011 4:22:29 PM
Overall Posts Rated:
2626
....To μπαλακι στη κληρωτιδα γυριζει και.....ναι!εχουμε μεγαλο νικητη-για δευτερη φορα τον Κο Saki K-Προεδρο των Rationalistas.
Κατευθυντηριες οδηγιες:
1)Προς διευκολυνση του Μεγαλου Νικητη και λογω των επερχομενων λασπολουτρων,χορηγειται απο το Ταξιδιωτικο μας Πρακτορειο σλιπ-μαγιο καρεδακι με χαληλο καβαλο καθως και σαγιοναρα πλαστικη Mitsuko τελευταιας τεχνολογιας-αδιαβροχη στα 5 μετρα.Ο Μεγαλος Νικητης παρακαλειται να μην ξεχασει να φερει μαζι του και ολο τον υπολοιπο εξοπλισμο λουτρων οπως π.χ μπουρνουζοπετσετα,καπελακι με λαστιχο-στεκα για τα μαλια,σωσιβιο και μπρατσακια για τυχον απροβλεπτες καταστασεις καθως και μια βαρκα πλαστικη με κουπια και πετονιες που θα την μοιραστει με τα Μελη των Αθανατων υστερα απο δικη τους παρακληση (αφου γ...με που δεν γ...με ,δεν παμε κανενα ψαρεμα?).
2)Ο Μεγαλος Νικητης,θα εχει την δυνατοτητα της αποκλειστικης ξεναγησης των Μελων του group καθ΄ολη τη διαρκεια της εκδρομης καθωτι ο Κυρ Παντελης,ο επισημος ξεναγος του Πρακτορειου,οδηγηθηκε εσπευσμενα στο νοσοκομειο λογω τυμπανισμου αιμοροιδων απο καταναλωση χαλασμενων στρειδιων.Για τον λογο αυτο παρακαλειται ο Μεγαλος Νικητης να φερει μαζι του και μια μεγαλη βαλιτσα για να τοποθετησουμε περιπου 52 πλαστικες παπιες,28 καθετηρες και 48 πλαστικα μπουκαλια με υγρο καθαριστικο μασελας.
3)Ο Μεγαλος Νικητης θα συνοδευσει το ρετρο συγκροτημα <<Οι Οινοφιλοι>> στις δευτερες φωνες στο μεγαλο τους σουξε <<Ψαρευοντας μια νυχτα με φεγγαρι>>
Παραθετουμε τους στιχους του τραγουδιου για να προλαβει να τους μαθει:
couple: Ημουν ενας αγνωστος ενας φουκαρας
μου λειπαν τα νιατα μου,μου λειπε ο παρας
Μα οταν σε συναντησα γλυκεια μου Λεμονια
πιαστηκα απ΄τ΄αγκιστρι σου με φινα πετονια

ref: Ψαρευοντας μια νυχτα με Φεγγαρι
δεν ειχα πιασει λεπι ουτε ενα ψαρι
Αλλο ενα βραδι ημουνα μονος
επαιζα μπιριμπα εγω κι ο πονος

couple: Σε εμπασα στη βαρκα μου να βγουμε στ΄ανοιχτα
να ριξω παραγαδι,συρτη στα πεταχτα
καθως ομως εσηκωνα την αγκυρα απ, το βαθος
γλυστρησα και επεσα στη θαλασσα με παθος

(Σημειωση:Οι δευτερες φωνες ειναι παντα στο τελευταιο στιχο της καθε στροφης του couple καθως και σε ολο το refrain.Το μουσικο στιλ παραπεμπει σε αφοι Κατσαμπα-Τριο Μπελκαντο-αφοι Χαιτιδη κτλ,προτιμονται τα μακροσυρτα φωνηεντα στα τελειωματα καθως και η συχνη χρηση απο σαλα-λα, σαλα-λα,θα εκτιμηθει ιδιαιτερως.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!

Last edited by Piperman at 12/5/2011 9:08:14 AM

This Post:
00
200680.65 in reply to 200680.64
Date: 12/4/2011 4:47:39 PM
Overall Posts Rated:
1515
χαχαχα,που τα σκεφτεσαι ολα αυτα ρε??!!!!!!:D

From: DukeG

This Post:
00
200680.66 in reply to 200680.64
Date: 12/8/2011 5:51:18 AM
Overall Posts Rated:
00
Κάποια στιγμή θα βρω και γω χρόνο να συμμετέχω στις κληρώσεις σου.

Πάντως μου αρέσει που όλοι στοιχηματίζετε στον αντίπαλό μου.

Φιλική συμβουλή να μην το κάνετε συνέχεια. Τα παιχνίδια που θέλω να πάρω, θα τα πάρω.

Η ομάδα μου πρέπει πρώτα να εξασφαλήσει τους οικονομικούς της στόχους, προκειμένου να μπορεί να συντηρήσει τον Εθνικό μας SG, που είναι και ο σκοπός ύπαρξης μας.

Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να κερδίσει και μερικά παιχνίδια για να μείνει στην κατηγορία σχετικά άνετα, τελειώνοντας με ένα ρεκόρ 11-11 ή 12-10, αρκετό για να βγω 5ος που είναι και η επιδίωξή μου.

Αν περάσω και στο κύπελο 1-2 γύρους ακόμα, καλό θα ήταν.

Advertisement