Ne. Geriausias man Giedrius Arlauskis kuris per klyna bankes prasileidzia :D Prie ko cia tas niekam nezinomas Messi ?
Prie ko dabar tas Mjo ? Del jo seniai viskas baigta ir apie ji net nesneku ir nei jo kalbinau nei jis man idomus. Diskusija uzvire apie tai kad emei ant manes stumt kad geda turetu buti nezinoti geriausio pasaulio zaidejoi po Pele ir pan. nesamones rasei. Prie ko cia ta Mjo kisi. As jo komentara perskaiciau ir man buvo jis aiskus issamus ir jis nestume ant manes kaip tu, o paaiskino kas tas grinchas, nes as aiskiai pasakiau kad tokio nesu girdejes. O tu cia emei kaip galima nezinoti tokio zaidejo ir t.t. kiekvienas save gerbiantis turi zinot ir pan. Tai jei alkoholiko valkatos kazkokio pisuoklio nezinojau tai reiskia as saves negerbiu ? Nu, atsiprasau. Visa diskusija tik apie tai ir eina kodel as galiu nezinoti tiokio zvaigzdes, as aiskiai paaiskinau kad mazai domiuosi tais laikais kai fule dar buvo parodiju teatras, tarkim kad koks bebuvo toks buvo geras, bet nesidomiu ir tiek. O kai primetet linku ir priskaiciau apie ta alkoholika tai man labiau atrodo kad jus saves negerbiat isvis apie toki zmogu snekedami, tegu sau ilsisi ramybeje, netrukdykit ilsetis. Pasieke kiek pasieke, neesme tai, mes ne vienas fulej tiek nepasieksim niekada, bet vadinti ji geriausiu, tai juokas pro asaras. Tik del to ir vyksta gincas, kur ryskiai nusisneki ta ir tediskutuoju. Tad uzmirsk ta MJo.