BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Seimo rinkimai 2012

Seimo rinkimai 2012

Set priority
Show messages by
From: FenXas

This Post:
00
227507.56 in reply to 227507.55
Date: 9/25/2012 2:32:33 PM
Overall Posts Rated:
269269
Kubilius valdžioje ne nuo Atgimimo, jei ką. Ar manai, kad tik Kubiliaus metu viskas pasidarė kaip yra dabar ?

From: Dalius

This Post:
00
227507.57 in reply to 227507.54
Date: 9/25/2012 2:33:59 PM
Overall Posts Rated:
141141
Kai pritrauksim investicijas is kitu saliu tada zmones baiks lakstyti(ir gryzt) tuo paciu ir darbas mazes tuo paciu ir konkurencija dides o konkurencija = didesni atlyginimai..
Beje Pauliau del liberalu ir Masiuliaus pasidomek kiek jis neisisavino lesu ypatingi keliams ir kiek zmoniu neteko darbo. Tukstanciai!

This Post:
00
227507.58 in reply to 227507.57
Date: 9/25/2012 3:07:01 PM
Overall Posts Rated:
150150
Gerą temą užsukot :)
asmeniškai aš balsuosiu už Darbo partiją, jų programa labiausiai atitinka mano įsivaizduojamą Lietuvą ateinančius 4 metus, gal kiek ten ir populistiškai dėl minimalaus atlyginimo didinimo iki 1509lt, bet visa kita kas susiję su švietimu, energetika, užsienio politika ir kt. atitinka mano kaip rinkėjo lūkesčius. Jei jiems į pagalbą ateitų Masiulio liberalai arba socdemai, be jokios bejonės Lietuva tik išloštų.Uspaskicho gebėjimas vadovauti niekam neturėtų kelti abejonių, o ir komanda surinkta tikrai solidi, politikoj ne pirmi metai, todėl mano balsas atiteks jiems.
Taip pat gyvenime nebalsuočiau už konservatorius, tai ką jie (ne)padarė Lietuvai prisimins dar kartų kartos, apie naftos pardavimą Williamsui net nekalbu, už tokius poelgius reikėjo seniai susodint pusę jų.
Iš kitos pusės koks skirtumas už ką balsuojam, jie paima susijungia, ko pasekoje visokie klounai tampa net seimo pirmininkais, jau nekalbu apie Ezopą, Sacharuką, tą pijokėlį Žilinską ir kitus fruktus iš seimo. Nedzinską Antaną visi lazdavoja, bet jis vienintelis iš tos partijos kažką bent supranta. Dabar Kedžio sesuo su tokiais pačiais lozungais seiman veržias, Romka krepšininkus pasiteklęs irgi didvyrį vaizduos. Kiekvienam seimei buvo ir bus "veselkų", kad ir kaip norėdami mes to nepakeisim.
P.S.nepamirštam kad pas konservatorius Matulas, per šitą veikėją kažkada ir krepšinio nematėm, o jie žada uždrausti visišką alkoholio reklamą, ko pasekoje visi žinom kuo gresia

Last edited by Arnas U18 coach at 9/25/2012 3:09:16 PM

This Post:
11
227507.59 in reply to 227507.58
Date: 9/25/2012 3:22:33 PM
Overall Posts Rated:
561561
alkoholis yra narkotikas, narkotiku reklamos uzdraudimas kaip tu sakai kazkuom gresia ? :D aisku zinuom kuo gresia, maziau reklamos, maziau vaiku ir paaugliu manys kad ziuredami krepsini privalo gert alu ir t.t. Stai kuom gresia. Nori remt krepsini, remk. Dabar is narkomanu, alkoholiku surinktais pinigais norim dziaugtis kad remia sporta. Kads dar ta alu kaip alu gamintu, o dabar myzalo puta kazkokia is milteliu. Isvis toki ale alu uzdrausti galetu koki gamina svyturiai visokie. Sudo gabalas ne alus. o tikra alu skatinti gaminti ir prekyba, mazoms daryklelems sudaryti salygas konkuruot. Del tu matulu nematem kasio, nematau ir iki siol, viasato del kasio nezadu pirkt, tam tinka intiko transliacijos. Nors is esmes as Matulo nepalaikau kaip zmogaus, slykstus jis man atrodo. Del darbo partijos, tai balsuoti uz partija kurios puse ju is kalejimu neiseina, arba turetu sesti...tai ka as zinau...kai jos lyderis savo imonej vokeliais algas dalina...Ne tokie zmones turi i valdzia eiti...O sitas isvis rusu kgbistas...Jau blet geriau uz tvarka ir teisinguma balsuociau ir musu ereli skrajuna, su matuzu priesakyje, nei uz slyksciausia partija po drasos partijos su grauziniene priesakyje...Tikrai jie patyre, patyre vogt, slept mokescius ir prisidirbus begt i maskva...tikrai patyre... Neprisipisim prie ju jei ir visa lietuva sovietams parduos, nes galu neatrasim...

This Post:
00
227507.60 in reply to 227507.59
Date: 9/25/2012 3:29:17 PM
Overall Posts Rated:
150150
kiekvienas turi laisvą valią rinkimuose, aš kaip demokratinės respublikos pilietis ja pasinaudosiu, o už ką balsuosiu tai jau mano reikalas, kažkam nepatinka darbo partija, kažkam liberalai,dėl pedikų ir t.t. laisva šalis, konstitucija skelbia, kad kiekvienas laisva valia dalyvauja rinkimuose.

This Post:
00
227507.61 in reply to 227507.60
Date: 9/25/2012 3:37:01 PM
Overall Posts Rated:
561561
Kokie dar pedikai pas liberalus ? Zuokas ar Masiulis pedikas ?
del darbo partijos, kai taip sneka zmones tikrai pritariu nuomonei kad mes dar demokratijai nepribrendom...Kol uz nusikaltelius nori zmones balsuot, del puikios reklamines kampanijos...Kokia cia demokratija...per naujaka vos neapsivemiau kai pries prezidentes sveikinima per visus kanalus rusas uspiskikas sveikino visus...nusikaltelis...siaubas, kaip viskas Lietuvoj nuperkama...Istatymai ne visiems galioja...
Stalinas didziausius intelektualus isveze i sibira...Matosi kad dar neatsigaves musu genu fondas...Tikrai demokratijai dar nelaikas...Pusdebiliai isrinks tas kas ledu per sventes pridalins daugiausia...

Message deleted
This Post:
00
227507.64 in reply to 227507.62
Date: 9/25/2012 3:51:43 PM
Overall Posts Rated:
561561
del atspindzio sutinku, speju balsavai uz Antana Nedzinska :)) Jis tautos-tavo atspindys :)) protingumo protingas tik niekas nesupranta jo...

This Post:
00
227507.66 in reply to 227507.65
Date: 9/26/2012 12:48:00 AM
Overall Posts Rated:
561561
Prie ko cia izeidimas ? Sakai gi demokratija, kas ka nori tas ta daro, pareigos jausmo neturi, tai ir isbalsavo uz antana sampana :D Nu, matyt daugelis ir mane kad jis nieko blogo nepridirbs, manau, nieko blogo ir nepridirbo :)) Valio :)) Teisingai pasirinke buvot :)) Nzn kas tie tokie kurie nieko blogo nepridirba, bet is tu isvardintu partiju tau nieks neitiko, tai lieka kristinos brazauskienes partija ? :D:D:D

Advertisement