BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos NT Archyvas

Lietuvos NT Archyvas (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Vycka

This Post:
00
31904.56 in reply to 31904.55
Date: 6/17/2008 4:57:49 AM
Overall Posts Rated:
00
o tu paziurek ar geriausi musu klubai treniruoja lietuvius ir atsakysi pats i savo klausima. nueik tarkim kad ir musu nacionalines rinktines trenerio Vyckos komanda ir paziurek kiek ten daug lietuviu ir kaip jis juos puikiai treniruoja...nors turedamas tokius pinigus visa lietuvos rinktine susipirktu...bent jau tas pazicijas galetu pirktis kuria pats treniruoja...dabar nieko...

Taip, lietuviu komandos netreniruoja daug perspektyviu lietuviu, nes kitos salies komandos turi daugiau pinigu ir perka musu jaunius, bei treniruoja ne ka prasciau nei mes, jaigu tik netingi su jais pabendrauti, ir pasiulyti jiems treniruotes kurios butu geros abiems pusems. Pats pirkau viena lietuvi kuri radau ir zymiai didesne nei rinkos kaina, buciau toky paty nusipirkes uz 400k, uz tai, kad lietuvis mokejau 800k, ir nesakyk, kad nebandau ieskoti lietuviu, gi rinkoje nera tokio pasirinkimo kaip ieskoti lietuviu, todel taip ir iseina.

visi kratosi lietuviu, geriau parduoda ir perka pigesnius uzsieniecius...pats treniruoju itala kuris lietuvos rinktineje butu garantuotai...aisku italai turi ir geresniu nes jie vieni favoritu tai net nesiulau jiems :)))

Pats va parasiai, kad geriau itala paemiai, negu lietuvi taip, kad nereikia cia skiest, kad tu vienas geras, o visi kiti blogi, kad nekisa pinigu i tai kas neatsipirks.

visa preita sezona prasiau surasti lietuvi kuri parduotu is rinktines, treniruotes vykdyciau vien del jo kad tik tobuletu..visiems buvo px...pats is kazkur ipirkti pinigu neturejau, tai teko ir man uzsieniecius trweninti...esme kol stipriausi klubai ziures tik savo interesu o rinktines zaidejus treniruos tik silpni klubai aukodami kartais savo rezultatus, tol ir turesime tik tokia rinktine...

Vel rasai nesamones, daviau visu rinktines kandidatu ir geresniu zaideju sarasa su skillai metais viskuom, tereikejo parasyti ju savininkams ir susitarti, pats tingejai tai daryti tai ir kaltink save, buvau keleta parodes visi per prasti.

pastangu nieks nededa ir visiems px...as pats tokia situacija pamates paemiau du 18 mecius perspektyvius treniruoti...ne del to kad i rinktine nes niekas ju neims. Vyckai neidomus nauji zaidejai. Net suradau per lygas keleta tokiu geru kur rinktinei tikrai tiktu yra tobulai istreniruoti...zmogus praktiskai vienu zaideju visus triuskina visas lygos komandas...kopijuoju ji bandau siulyti vyckai o galvoji jis bent atraso ? jam px, taip ir nesupranti ar jis isvis skaito ka jam siunti ar dzin jam...matai kad yra skype kad online cia prisijunges rasai ir i skype ir ten siunti, jam sunku atrasyti kad netinkamas ar pan. tada bent zinotum kad ieskoti kitu, bet jokio atsako reiskia kad niekam nereikia kitu zmoniu pastangu...

Kokiu dar pastangu pats stegniuos ieskau zaideju, per draftus isskautinau dvi pirmas lietuvos lygas, prasiau pagalbos niekas nepadeda ka cia galima kalbeti apie ta px, pats ne biski neprisidejai prie nauju zaideju ieskojimo. Gerai, kad radai ir treniruoji tuos lietuvius, bet jai ju potencialas yra maziau nei all star, jam sansai pasivyti tuomet istreniruotus zaidejus yra bevei lygus 0. Tuos zaidejus as jau senai buvau surades ir kalbejau su savininku, lygoje jie geri, bet...

Last edited by Vycka at 6/17/2008 5:26:09 AM

From: Paulius V

This Post:
00
31904.57 in reply to 31904.56
Date: 6/17/2008 5:19:05 AM
Overall Posts Rated:
00
zmogau pirma lietuviu rinkoje yra ir net lb daug ypac siame sezone o tau sumoketi 800k o ne 400k kaip penkis pirstus apmyzti...o kodel as itala pirkaus ? todel jau parasiau nes pinigu visai neturiu ir negaunu bet treniruociu is niekur...ne taip kaip tu kad giriesi jog neturi ju kur deti o nesugebi nupirkti lietuviu geru...nieko tie uzsienieciai neisperka tu lietuviu, nereikia isivaizduoti kad jei lietuvis tai visi grobia net neziuredami koks jis ir moka daug daugiau nei jis butu ju tautybes.. spangaliai visiski, tiek betruktsta pasakyti kad musu tauta arijai ir del to visi perka musiskius brangiau...pasakymas praktiskai vienodai kvailas......jei kainuoja ne 400k kaip turetu tai ne del to kad leituvis o del rinkos kainu sukilusiu + tu paciu lietuviu nora nusipirkti lietuvi. arba tiesiog jis niekad 400k ir nebuvo vertas tik tavo fantazijos vaisius. verte gal jo zymiai ir yra didesne.

This Post:
00
31904.58 in reply to 31904.56
Date: 6/17/2008 5:23:40 AM
Overall Posts Rated:
00
bet rinktine yra zymiai geresniu zaideju uz tuos kuriuos tu rodei ir as buvau surades keleta savaiciu pries, ir atrasiau i ta tavo laiska skype sakau jau buvau senai surades juos, ir jie yra per prasti rinktinei, jai pats nematai manes nekaltink.

tegu dabar ir kapstosi pats...tikiuosi nedris kitame sezone kandidatuoti i rinktines trenerius kai siame taip susimauna...Marko ar kas ten antra vieta uzeme balsavime, jam suteikciau sansa...uzsistovejes ir vanduo susmirsta, tas pats su rinktines treneriu...

Tavo pagalbos ir neprasau, ka iseina ta darau, ir tu neaiskink ka as galiu daryti ir ko negaliu, parodyk ka tie nauji kandidatai pasiule naujo, ir daugiau negu as, Dar pats pries keleta savaiciu rasiai, o kaip gerai tik pralosem vienas rungtynes, ir pradeda cia rasineti nesamones.

jokiu nauju ideju, visos taktikos tos pacios...visada prasaunama su jomis...ir teisinamasi kad galejo but dar blogiau...nedengiant stipresniu kitu rinktiniu pusiu ir zinant kad butent per ten atakuos, tikrai smagu stebeti tokius variantus...kiekvienose varzybose sakymas kad bent kamuolius laimejom tikrai smagiai nuteikia :D nors srungtynes pralaimim 30-50 tasku skirtumu :D

Taktiku sitame zaidime nera daug, letai zaisti negalejome nes neturime didelio offensive flow, todel lieka rinktis is greitu taktiku kuriu nera taip ir daug... Portugalu rinktine beveik neturejo jokiu silpnu pusiu, o ir pries rungtynes niekas negalejo zinoti kaip jie sulost, MOTION taktika yra tritaskiai/tolimi dvitaskiai, nuo vienu uzsidengt galejome, bet pries rungtynes negalime zinoti kaip jie sulos, ir ar randomas paskirstys daugiau tritaskiu ar tolimu dvitaskiu, taigi bandeme laimeti reboundsus.
Kokiose dar kiekvienose pirma karta loseme 2-3 zone ginyba, iki tol losdavome visai kitaip ir bandziau apgauti musu varzova laimint reboundsus, ir cia vienos is nedaugelio rungtyniu kurias praloseme tokiu skirtumu per visa mano kaip NT trenerio karjera pries kur kas stipresne rinktine.

Zaidejas bandau treniruoti ir kalbu su visais zaideju savininkais ir patarineju ka jiems treniruoti. Taip, kad nezinant situacijos kalbeti apie tai ka as darau ir ko nedarau tu negali. Ir dar del atrasymo visiems atrasau, galbut vienetai buvo tu kuriems negalejau ar perksaites neturejau laiko atrasyti.

This Post:
00
31904.59 in reply to 31904.57
Date: 6/17/2008 5:29:13 AM
Overall Posts Rated:
00
zmogau pirma lietuviu rinkoje yra ir net lb daug ypac siame sezone o tau sumoketi 800k o ne 400k kaip penkis pirstus apmyzti...o kodel as itala pirkaus ? todel jau parasiau nes pinigu visai neturiu ir negaunu bet treniruociu is niekur...ne taip kaip tu kad giriesi jog neturi ju kur deti o nesugebi nupirkti lietuviu geru...nieko tie uzsienieciai neisperka tu lietuviu, nereikia isivaizduoti kad jei lietuvis tai visi grobia net neziuredami koks jis ir moka daug daugiau nei jis butu ju tautybes.. spangaliai visiski, tiek betruktsta pasakyti kad musu tauta arijai ir del to visi perka musiskius brangiau...pasakymas praktiskai vienodai kvailas......jei kainuoja ne 400k kaip turetu tai ne del to kad leituvis o del rinkos kainu sukilusiu + tu paciu lietuviu nora nusipirkti lietuvi. arba tiesiog jis niekad 400k ir nebuvo vertas tik tavo fantazijos vaisius. verte gal jo zymiai ir yra didesne.

Pirma neskaiciuok svetimu pinigu, man kiekvienas tukstantis yra svarbus ir moketi uz zaideja kuris to nevertas tikrai nezadu. Viena karta padariau ir dabar gailiuosi, bet nieko negaliu padaryti, tai, kad turiu pinigu galiu juos investuoti ten kur man reikia. Taip, kad prasau svetimu pinigu neskaiciuoti ypac, mano tai, kad 100+100k ir as jau galiu nusipirkti su didesne patirtimi geresni zaideja.

This Post:
00
31904.60 in reply to 31904.58
Date: 6/17/2008 5:39:06 AM
Overall Posts Rated:
00
del kitko gal ir teisus esi, gal ir neturiu tau teises aiskinti nes tu treneris tu geriau visa situacija zinai ir tu sprendi cia, as nematydamas rinktines zaideju skilu negaliu nieko sakyti, bet del atrasymu buk geras nemeluok. man nesi ne karto turbut atrases nors tik pradejus zaisti jau 3 dabar sezonas kas sezona ieskau zaideju ir rasau tau.. kol buvau skype konferencijoje ten snekedavais, kitur neatrasyneji ir neskiesk. ne karto nesi niekaip sureagaves. as suprantu kad gal ka siulau yra per silpni bet bent parasyk tai. o kad neprasei vel nemeluok. sezono pradzioje visu prasei kas gali ir netingi paieskoti per lygas zaideju rinktinei nauju..as ir ieskojau...radau bent man atrode zveris tiesiog zaidejus du, aisku kai paziurejau i dabartinius centrus tai gal truputi ir silpnesni pagal algas bet vel as skilu nematau...nezinau kiek gali buti stipresni tie kur dabar yra uz beveik visus centrams reikalingus skilus kai turi gausius...atrodo ne mesla suradau, bent parasyk, duok instrukcijas ka treniruoti vyrui kad butu geresnis ir patektu i rinktine nes zaidejui tik 19 metu ir tikrai taps geresnis nei dabartiniai 21-22 metu rinktines centrai...ne, tyla ir vsio. Turi uzsispyrima ar principus cia kokius ? suprantu kad vien man neatrasytum, del kritikos kartais gal ir nepelnytos pyktum ir pan, sita suprasciau, bet kai neatrasai ne tik man o ir tiem kam zaidejai priklauso, liepiu tiesiai tau rasyti nes sakau mano net laisku neskaito, raso taip ir negauna atsakymo. negi sunku tau pasirasyti Wordo faile viena zodi "netinkamas" ir nusikopijavus pastinti i visus atsakymus del zaideju. ir jei jaunas zaidejas pasakyti ka patreniruoti. ko butent reikia rinktinei ? nes pats zmogus treniruos ta ko reikia jam tuo metu, jei pasakysi kad rinktinei labiau to reikia sutelks treniruotes i kita dalyka...Aciu uz demesi.

This Post:
00
31904.61 in reply to 31904.60
Date: 6/17/2008 5:44:29 AM
Overall Posts Rated:
00
o del preito karto taip gyniau tave nes visi uzpuole kaip skeriai ir be pagrindo laimejus dideliu tasku skirtumu musu rinktinei jie slieku dar ieskojo. dabar vienas tepuolu tai istversi) o puolu ne del to kad pralosei, o del to kaip pralosei, be pasipriesinimo...pralaimeti galima ir daugeliu atveju tai neisvengiama...be pralaimejimu neateina pergales...bet esme kaip pralaimeti...ar kovojant ar beviltiskai...suprasciau jei bent butum pic dejes per sias rungtynes...bent entuziazma butum pakeles rinktinei, nes juk matei kad jie simta kartu stipresni..dabar taktiskai jokios naudos net is pralaimejimo nepasiemei...tai negerai...

This Post:
00
31904.62 in reply to 31904.60
Date: 6/17/2008 6:03:34 AM
Overall Posts Rated:
00
As gi tau sakau atrasineju absioliuciai visiems kas man paraso zaideju, jai per prastas atrasau, tu per skype man atrodo tuos du zaidejus parodei ten ir atrasiau net skillus buvau pakopines, o ir su savininku jai gerai prisimenu, kalbejau ir siuliau treniruotes, jai ne tada mano klaida, bet jis manau jau nebus pranasesnis uz musu dabartinius vien del savo potencialo kuris jam trugdys pakelti auksciau reboundinga ir kitus skillus.

Per skype su tavim ne konferencijoj toj, esu uzdejas bloka ir nemanau ka rasai, todel jai rasiai man asmeniskai tada matyt ir nemaciau, bet konfoj tiksliai atsimenu, kazkas rode tuos du grybuku zaidejus ir papastinau skillus.

This Post:
00
31904.63 in reply to 31904.61
Date: 6/17/2008 6:06:37 AM
Overall Posts Rated:
00
o del preito karto taip gyniau tave nes visi uzpuole kaip skeriai ir be pagrindo laimejus dideliu tasku skirtumu musu rinktinei jie slieku dar ieskojo. dabar vienas tepuolu tai istversi :)) o puolu ne del to kad pralosei, o del to kaip pralosei, be pasipriesinimo...pralaimeti galima ir daugeliu atveju tai neisvengiama...be pralaimejimu neateina pergales...bet esme kaip pralaimeti...ar kovojant ar beviltiskai...suprasciau jei bent butum pic dejes per sias rungtynes...bent entuziazma butum pakeles rinktinei, nes juk matei kad jie simta kartu stipresni..dabar taktiskai jokios naudos net is pralaimejimo nepasiemei...tai negerai...

Jai buciau pic dejas sakytumet be pasipriesinimo, taigi rasiau taktika kaip as bandziau juos apgauti... iki tol jie picino visas atrodo varzybas, ir paskutines pralose, maniau, kad jie ir toliau picins, o mes su normal turetume juos iveikti, kadangi jie su dideliu entuziazmu sulose normaliai, todel musu normal prilygo PIC'ui... su picu ir 60 tasku butume pralose...

This Post:
00
31904.64 in reply to 31904.63
Date: 6/17/2008 6:37:58 AM
Overall Posts Rated:
00
o nemanai kad padidejes entuziazmas ir galimybe kita savaite tikrai laimeti nebutu geriau nei -30 ? -30 ar -60 didelio skirtumo nera. jau skirtumais vistiek nebepateksim, reikia pergales rinkti..kad ir 1 tasku skirtumais...o pralaimet galima kad ir 100 tasku...vistiek si sezona nemanau kad iseisi is sios grupes...jei suomius butum iveikes, numotsines ar pan, tada butu geresne padetis,...lb stipri grupe...bet aisku cia tuom sunkiai teisintis...

This Post:
00
31904.65 in reply to 31904.64
Date: 6/17/2008 6:43:13 AM
Overall Posts Rated:
00
taip as tada tau i konfa imeciau grybuku zaidejus ir liepiau jam paciam pakalbeti ka treniruoti...cia greiciau buvo isimtis is taisykles...taip as tau visada tiesiogiai i skype i privata mesdavau viska atrodo arba cia puslapyje i privata rasydavau...kazko geresnio nebuvau rades kaip grybuku talentu bet viena kita vistiek talenta siuliau ir i kitus kad atrasytum smagu butu. jei esi bloka idejes tada sorry uz kaltinimus nes tikrai tada negavai nieko ko as tau puse metu rasyneju:D

This Post:
00
31904.66 in reply to 31904.65
Date: 6/17/2008 6:49:46 AM
Overall Posts Rated:
00
beje turiu paskutini klausima o iki kiek kyla tada zaidejas su zvaigzde tarkim potencialu ?

Advertisement