Pirma, sunau, sutarkim taip, tu man nepasakoji, ko man liepti kelti i rinktine keliantiems zmones, o as tau nesakysiu, kur tau eiti. Ok? Nori vadovauti? Eik i rinkimus, turbut ir ketini eiti, kad reiskies. Palaikysij eik, jaunimo reikia ir jauno kraujo. O dabar taip, Elastingume tu elastingume. Mano jauniai iki siol neturi tokiu verzimosi kokiu tavo jaunis turi, bet lose U21 starte uz sf laimejom auksa pasaulio ir jau 25 metu zaidzia starte Nt. Ties tuo ir baikim tavo pamokas man apie elastingumus, ugius ir kitka. As jau buzeri zaidziau, kai dar gimes nebuvai. Beje cia faktas. Pries 17-18 metu pradejau buzeri zaisti, tau 13. Tikrai mokinti mane nori?))
Dabar taip, peremus sia rinktine, nzn roziaus cia nuopelnas ar ne, gal isvis nepriziurejo, jei taip, tai aciu dievui, nes jei butu priziurejes kaip tu cia reiskies, nesurinktume ne 12 zaideju i rinktine. Dabar taip peremus 20 meciai sezono pradzioje su sudinesniais ugiais yra ir 201 bet isorinem su 14-15+ buvo, o startavom si sezona usu starte maziausiai 16 OD. Jei prie to prisidejo rozius aciu jam ir jo stabui, kad nenusikalba taip kaip tu ir i U21 rinktines nesiulo kelti verzimosi iki begalybes.
Ar yra zaideju kurie keliami daugiau nei tarkim tau duotas 13? Zinoma, bet paskaiciuojama su programom, kad spes pagrindiniai skilai pasivyti………
Chat GTP sutrumpino tavo beletristika sviestu sviestuota:
Šiame tekste treneris kreipiasi į ką nors, galbūt jaunesnį, pabrėždamas patirties svarbą ir nenuvertindamas savo pasiekimų. Treneris aptaria treniruočių ir žaidėjų tobulėjimo dinamiką, akcentuodamas kantrybės ir bendradarbiavimo poreikį. Treneris mini pastarojo meto sėkmę ir skatina žmogų bendrauti, o ne daryti prielaidas. Baigiamajame rašte treneris kviečia toliau diskutuoti ir pabrėžia individualumo bei kritinio mąstymo svarbą tiek žaidime, tiek gyvenime.
P.s. negalejau pilnos citatos imest. Neuzteko simboliu 😂
Last edited by Wazoo at 2/4/2024 5:15:15 AM