BuzzerBeater Forums

Srbija - II.2 > Sezona 69 - Cista Perverzija ! :D

Sezona 69 - Cista Perverzija ! :D

Set priority
Show messages by
This Post:
00
328179.56 in reply to 328179.55
Date: 8/14/2025 10:11:59 AM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
2525
Znaci sa 5 pobeda ne moze nikako da se prodje dalje , to je bitno da se zna.
Hvala ! :)

This Post:
00
328179.57 in reply to 328179.55
Date: 8/14/2025 1:54:21 PM
KK Sveti Vid
II.2
Overall Posts Rated:
3030
"BuzzerBeater Ludilo turniri počinju kvalifikacionim rundom i igraju se tako što svaki tim igra po 7 utakmica na neutralnom terenu, parovi se odlučuju Švajcarskim sistemom, slično kao na šahovskim turnirima. Posle toga, najboljih 64 timova, se kvalifikuju sa nokaut fazu."

Уопште не пише да мораш да добијеш 6 утакмица, а како је било прошлих сезона не знам свакако је јака конкуренција да се уђе у та 64

This Post:
00
328179.58 in reply to 328179.57
Date: 8/14/2025 2:55:02 PM
ALE I NEMANI
II.2
Overall Posts Rated:
415415
To je sve tačno i tako izgleda u teoriji, a u praksi izgleda onako kako sam već napisao.
Nigde ne piše da ako pobediš sve utakmice osvajaš trofej, ali je baš tako.

This Post:
00
328179.59 in reply to 328179.56
Date: 8/16/2025 8:18:11 PM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
2525
Evo nas na polovini sezone ! Vreme brzo prolazi !
Pa da vidimo sta smo to imali danas i da sumiramo
utiske iz prvog dela sezone...

Ni danas plava konferencija nije uspela da dodje do pobede !
Rezultat je ponovo neresen kada su plavi domacini , 4:4 !
Durlanci i Ale su , moze se reci , ocekivano izgubili. Gandza
nema uopste los tim ali je idalje u kupu sto je rezultovalo
ocajnom formom igraca , tako da je i njegov poraz ocekivan
iako je bio domacin. Red Zmaja je porazen od Zenice sto nisam
ocekivao ali je Zenica poslednju cetvrtinu dobila 22-8 i preokrenula
utakmicu. Jako bitna pobeda u gostima. To su 4 pobede gostujucih
ekipa...

Za domacine tj Plavu konferenciju pobede su ocekivano ostvarile ekipe
Stasine bebe , Hofmanski , Strpce dok se Crnokosa jako mucila protiv
Ramsa i dobila 1 poen razlike ! Nazalost nisam ispratio da li je bio neki kos za
pobedu u poslednjoj sekundi ili slicno :) Malo i o mojoj utakmici :

Ja sam danasnjom utakmicom zadovoljan. Zasto ? Valjalo je sve osim jedne
stvari. Prvo , nisam bas pogodio nacin na koji ce Hofmanski da igra , bila je
zona koja je trebala da cuva sut spolja i promasio sam fokus. E sad , dal je
1-3-1 zona uticala da mi skroz ubije skok ? Ako uzmem u obzir da sam imao
33 skokova ukupno na utakmici a Hofmanski 64 od cega 29 u napadu , i izgubio
sam samo 8 razlike u gostima , jasno je zasto kazem da sam zadovoljan. Imao
sam bolje procente suta i za 2 i za 3 , vise asistencija , vise ukradenih i blokada
i manje izgubljenih lopti. Ali je skok ocigledno bio presudan u ovoj utakmici. 15
suteva vise je uputio Hofmanski i plus imao duplo vise slobodnih bacanja od mene.
Cestitke na pobedi ! :)

A sada nesto uopsteno o prvom delu sezone :

Stasine bebe i Sveti Vid za sada deluju kao favoriti da osvoje svoje konferencije
i odu u finale lige ali to tada ima jos dosta da se igra. Stasine bebe su jedina ekipa
iz Plave konferencije koja nema ni jedan poraz kod kuce ! Sa druge strane , u crvenoj
konferenciji to je slucaj sa prva 4 tima na tabeli ! Za sada delujemo malo sigurnije ali
to ne cudi jer Durlanci i Ale nemaju bas neke takmicarske ambicije trenutno dok je Gandza
bila na 5-0 a onda izgubila 6 utakmica za redom zbog vec pomenutih slabih formi igraca...

Kako ste zadovoljni prvim delom sezone ? Koja ekipa vam deljuje najubedljivije ?
Da li mislite da neka ekipa moze da se "povampiri" u drugom delu sezone i sa donjeg
dela da ode u vrh ? :)

Sto se mene tice ja sam dosta zadovoljan. Reko sam pred pocetak sezone da je neki
realan domet 5 ili max 4 mesto. Razlika je naravno velika , jer 4 ide u plejof a 5 moze cak
i da ispadne iz lige. Tako da bi 4 mesto koje trenutno imam bio vrh plasman za kraj sezone
al za to cu morati itekako da se pomucim. Moglo je naravno da bude i bolje , protiv Mitrovice
kontam da sam sam sebe pobedio , poraz protiv Cvetica je bio bas cudan jer sam vodio 22 na
poluvreme. Malo sam kasno skapirao koliko je velika prednost domaceg terena , tako da kod kuce
i Opusteno zalaganje je cesto dovoljno za pobedu , dok je u gostima i sa Normalnim zalaganjem
tesko pobediti pa se i tu vise isplati igrati na Opusteno i jacati entuzijazam...Najvise sam zadovoljan
zbog treniraca koji su do prosle sezone bili rupe na obe strane terena a sada vec polako sustizu
ove starije igrace i ne predstavljaju toliko veliki minus kada su na terenu. Ako i sledece sezone budem
ovde , kontam da ce i u napadu poceti nesto da se pitaju ! :)

Eto jedna bas dugacka objava za presek stanja na polusezoni , na dalje ce biti krace , obecavam ! :D

This Post:
11
328179.60 in reply to 328179.59
Date: 8/17/2025 5:24:46 AM
KK Sveti Vid
II.2
Overall Posts Rated:
3030
Е па честитам на достигнућу "зачетник дискусије" :D
Баш ми је занимљиво да читам ове твоје постове.
Ја сам тренутно први, али сам рано испао из купа па је то прилично нереална позиција у односу на реалну снагу тима. Финансијски иде добро послујем боље него Остоја Мијаиловић

This Post:
00
328179.61 in reply to 328179.60
Date: 8/17/2025 6:56:38 AM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
2525
Hvala :D

To rano ispadanje iz kupa je cak i dobra stvar. Kolko sam se osecao kao idiot
sto sam ispao od bota u prvom kolu tolko se sad pitam , da nisam ispao , sa
cime bih igrao ? Imam 7 igraca sto nije dovoljno ni za ligu a kamoli za ligu + kup...

Mora da se ima siri roster da bi se igralo na dva fronta , zato nije cudo sto cak i
prvoligasi nekad batale kup jos na pocetku sezone...Kolko si u plusu nedeljno ? :D
Ti i Hofmanski ste zapravo u donjem delu sa platama , imate 10-20 k vece plate od
mene a igrate top , sto znaci da je tim jako dobro sastavljen !

This Post:
00
328179.62 in reply to 328179.61
Date: 8/17/2025 7:28:42 AM
KK Sveti Vid
II.2
Overall Posts Rated:
3030
Pa finansijski mi se nikad nije isplatilo da ostajem dugo u kupu jer sam morao da žrtvujem neke ligaške utakmice i onda mi pada poseta. U principu ispadnem već u prvoj utakmici koja nije protiv bota. Ali je možda i najzanimljivije da pokušaš da dobiješ obe nedeljne ligaške i kup uz dobru kombinaciju igrača.
Moraš da imaš bar 8 dobrih kupi još nekog ne budi štek.
Poslovna tajna je koliko sam u plusu ali ako koristiš buzzer manager lako možeš da izračunaš.
Meni je više problem transferi tu uvek izgubim pare jer skupo kupujem a jeftino prodajem.

This Post:
00
328179.63 in reply to 328179.62
Date: 8/17/2025 7:55:29 AM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
2525
Od cega da kupim ? :D Imam 230 k u kasi , nocas na azuriranju to ode na 0 ili ispod 0 , pa se opet vrati na 200-300 k i tako
u krug XD Nedeljni plus mi je 44 k trenutno , znaci ako dovedem bilo sta ozbiljnije sve dublje i dublje bih tonuo u minus...

Mene je Nasser zajebo za sve pare. Kupio sam ga dok sam jos bio u trecoj ligi , zamenario sam sto na minus ide i dodatna
kazna , pojeo mi je ko zna kolko para samo tad na minuse i kazne. Al jbg kad sam nestrpljiv , nisam zeleo da ga propustim jer je idealan igrac kakvog zelim. Ova i verovatno sledeca sezona su za "igranje" a posle toga verovatno idem na skupljanje kesa i trening novih igraca...

This Post:
00
328179.64 in reply to 328179.63
Date: 8/17/2025 8:00:25 AM
KK Sveti Vid
II.2
Overall Posts Rated:
3030
Prodaj ga meni reko sam ti da sam ga pratio na transfer listi :D

This Post:
00
328179.65 in reply to 328179.64