BuzzerBeater Forums

BB Eesti > Suletud

Suletud (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
75028.56 in reply to 75028.53
Date: 2/25/2009 1:35:55 PM
Overall Posts Rated:
33
Esitaks kohe uue paketi küsimustega, lähenegem nats süviti.

1. Kui tähtsaks pead meeskonna kõrget meeleolu, kas seda on mõtet kaotuste hinnaga korjata?
2. Kui palju annab U21-es mängimine mängijale kogemust?

Kui on vastajaid, siis tuleb ka küsimusi juurde.

This Post:
00
75028.57 in reply to 75028.52
Date: 2/25/2009 1:43:06 PM
Overall Posts Rated:
55
Hmm no ma ei saa aru miks on valesti vastatud? No aga mida siis tuleks teha kui langed välja! Kas siis sõprusmänge ei mängita või?

Ja no anna andeks aga minu arust ma võtaksin sinna kõik uued mehed alates 18-19 eluaastat ja olekski võimlaus ehk hakkata tegutsema!

From: saarik

This Post:
00
75028.58 in reply to 75028.46
Date: 2/25/2009 1:43:11 PM
Overall Posts Rated:
22
Kellelt: Albertti
Kuupäev: 25.02.2009 19:56:26
Iseenesest ainuke kandidaat, kes vaevub suhtlema, tahaks paari arvamust kuulda, siis otsustan, kas annan enda poolt võimaluse hääle saamiseks.

1. Milliseid keeli oskad peale emakeele?
2. Mis juhtub, kui sa ei saa WC valikturniiri esimesest ringist edasi, kas pead poolteist hooaega pidama sõprusmänge?
3. Mis on tähtsam, kas mängija oskused, DMI või palk?
4. Milline on sinu lemmik ründe- ja kaitsetaktika?
5. Kes on sinu arust puuduv mees U21-e koondises?

1. Inglise keelest saan päris hästi aru, ise oskan ka natuke kirjutada inglise keeles, kuid vigadega. Olen õppinud koolis ka saksa keelt, kuid saksa keele tase jääb inglise keele tasemele alla.
2. On olemas ka Teise Võimaluse kvalifikatsioon. Neljast piirkonnast ( Aafrika, Ameerika, Aasia ja Euroopa) saavad Teise Võimaluse turniirile 4 võistkonda. Meeskonnad jagatakse suvalislet ja peetakse üks voor, igast saab parim edasi World Cup´ile.
3. Oskused ja DMI on võrdselt tähtsad, sest DMI on seotud oskuste treenitavate oskuste ja teiste oskustega.(mina arvan nii, aga see ei pruugi nii olla). Palgas kajastuvad ainult parimad oskused, aga mitte kogu mängija oskused.
4. Lemmik ründetaktika on olnud suru palli, aga olen kasutanud ka teisi, kaitsetaktika on 2-3. Kasutan ka teisi, a uus lemmik kaitses on kujunemas mees-meest.
5. Kuna viis meest on väljakul, siis kuues võiks olla kodupublik :P Puudu on minu meelest mängujuht, kes juhiks mängu ja jagakas söötu, viskavad tagamängijad, väikesed ääred ja keskmängijad on praegusel meeskonnal olemas, aga kahjuks ei näe ma nende oskusi, nii et ei oska öelda, kas nad jääksid meeskonda v mitte.

From: Albertti

This Post:
00
75028.59 in reply to 75028.55
Date: 2/25/2009 1:43:23 PM
Overall Posts Rated:
33
Tuleb, kui valimised läbi, muidu mõni sinder võtab malli ;)

Tegelikult, kui tõsiselt rääkida, siis oleks Eestile vaja U-21 WC võitmiseks 5-10 meeskonda, kelle arvel on rahalised vahendid suurusjärgus 3-4 miljonit.

Iga meeskond ostab X kokku lepitud hooajal sobivad aastakäigu 18-aastased noored, antud hooaja drafti nr 1. tõmbed paremuse poolest, kõigil max parim võimalik treener ja loomulikult need nn. valitud mehed saaksid enda liinis max trenni (igasugused muud tolvanid ei tolkne jalus).

Kui antud viisil koostatud meeskond saab 20, siis WC oleks nad hetkel kindlasti enamus riikidega võrreldes tugevalt tasemes üle, kui mehed saaks 21, siis ei oleks neile lihtsalt vastast enam.

Eks peab sellele süsteemile mõtlema, ehk võtan asja isegi enda teha kahe hooaja pärast (vastava koguse rahameeste kokku sebimine).

Message deleted
This Post:
00
75028.61 in reply to 75028.58
Date: 2/25/2009 1:45:55 PM
Overall Posts Rated:
33
Selle puuduva mehe all mõtlesin tegelikult, et tormatakse mängijate ID-sid pakkuma ;)

Mul jääb vägisi tunne, et olen vist ainuke, kes praktiliselt ei jälgi DMI-d ;)

This Post:
00
75028.62 in reply to 75028.60
Date: 2/25/2009 2:05:42 PM
Overall Posts Rated:
8989
Selles osas paned kohe täiega mööda, et pole oluline meeskonna meleolu. Ära too paralleele HT-st, et mida kõrgem meeleolu seda ülbem pealeminek, siin on oluline ikka see, et mida suurem entu seda suurem võimalus võita. Kahjuks pole sa trenni kiirust ka selgeks saanud, seega jääb minu hääl kohe kindlasti sinu osas ära, harjuta mõned hooajad ehk trenni rohkus ei määra treenitavate tasemete kiirust....

This Post:
00
75028.63 in reply to 75028.54
Date: 2/25/2009 2:06:47 PM
Overall Posts Rated:
88
Palga osaline kompenseerimine oleks küll hea asi (30-50% võiks koondis plekkida) :)

From: saarik

This Post:
00
75028.64 in reply to 75028.56
Date: 2/25/2009 2:22:37 PM
Overall Posts Rated:
22
Esitaks kohe uue paketi küsimustega, lähenegem nats süviti.

1. Kui tähtsaks pead meeskonna kõrget meeleolu, kas seda on mõtet kaotuste hinnaga korjata?
2. Kui palju annab U21-es mängimine mängijale kogemust?

Kui on vastajaid, siis tuleb ka küsimusi juurde.

1. Kui nüüd võtta nii, et ma saan U21 koondise enda juhtida, siis esiteks tuleks valida mul valida suurem osa uusi mehi, sest enamus seniseid on lahti lastud. Kõrge meeleolu nimel tuleb pingutada nii mul kui ka meeste võistkonna treeneritel.
Minu arvates tuleks jätkata läbi mitme hooaja ühe treeneri poolt tehtud tööd, sest paremaid tulemusi peaks rohkem tooma teine hooaeg!

2. U21-s mängimine ei anna treeningminuteid juurde. Kuna nad on ka arvatavasti oma meeskonnas põhitegijad, siis väsitab see mängijaid rohkem.

Last edited by saarik at 2/25/2009 2:24:56 PM

From: Kukoc

This Post:
00
75028.65 in reply to 75028.46
Date: 2/25/2009 2:23:40 PM
Overall Posts Rated:
13361336
1. Inglise, Soome, Vene, Natuke hispaania ja prantsuse keelt. Eesti keel on ka nõrk:)
2. Ma ei tea täpselt kuidas see käib aga nagu ma aru saan on: Alagrupp euroopas -> saab asetuse ning tuleb uus alagrupp kus pead saama 32 hulka ja sealt edasi nagu cup.
3. Oskused. Ei plaani kunagi oma kalkulatsioone avaldada suurele ringile niiet otsest vastust ma kuskil forumis ei anna oskuste kohta.
4. Ründetaktika oleneb teamist. Proovida pigem mängida oma tugevustele. Kui sul sisemised mehed paremad ja tead et vastane mängib pidevalt 2-3 kaitset siis väga mõtet seest pole rünnata. Või näiteks kui su sisemised mehed on kõrge kaitsega aga viskel prillidega jne. Kaitse oleneb vastasest aga kui vastane on ettearvamatu siis pigem kaitse mis balantseerib ära nii sisemise kui välimise.
5. Mul pole ülevaadet täpselt noortest ja ei plaani seda teha ka enne kui olen 5 viimase hulka saanud.

Mingid lisaküsimused on ka veel.

Kõrge meeleolu on vajalik. Kui vastane on kindlalt tugevam siis TIE laksust. Võita tuleb siiski mängud mis on võidetavad.
Nagu mina olen forumitest lugenud siis suht arcade on rahvuskoondis. Vigastused loevad aga minuteid ei saa. Öeldud on et exp tõuseb umbes 1 pügala võrra hooaja peale (eeldades et mängib kõik mängud). On arvamusi mis näitab et RK annab juurde ja on ka nende vastaseid arvamusi. Ise arvan et RK ei mõjuta kogemusi.

This Post:
00
75028.66 in reply to 75028.62
Date: 2/25/2009 2:26:30 PM
Overall Posts Rated:
55
No jah !
Minu treeningu mall on selline et tervest meeskonna tervikust saaks võimalikult paljud trenni, ehk et sisi kui on vaja 48 minutit et mehed saaksid trenni nädalas siis vaatan et nt sõprusmängudes ja vähemolulistes mängudes mängivad teised mehed et saaks võimalikult paljud mehed trenni! Ja no minu kogemused näitavad et asi ei ole seoses HT-ga vaid mehed mängivad paemini kui meeleolu parem! Aga olgu see selleks! Olen kõik oma arvamused ära öelnud!

Advertisement