Folyt.:
5. forduló:
Sérült: Fábry, Ladó. Raksányi felépült, de alacsony a formája. Az egész csapatnak alacsony a formája sajnos.
Sorsdöntő mérkőzés, vereséggel gyakorlatilag nem marad esélyünk.
Normal hozzáállással, belső támadással kikaptunk a sokkal jobb formában lévő Israel-től (ők eltalálták a védekezést, én nem). U21-től kölcsönkértük Szentmiklósit, de ő sem volt elég. Szerintem nem hibáztam, ennyi sérülttel és ilyen formában ez volt benne. A védekezés lutri volt, lehetett volna CT esetleg. A meccs legjobbja Kinde, aki belső támadás ellenére a legtöbb pontot szerezte dobóhátvédként.
Bedobó poszton ismét a Kóczián, Barnabás kettős szerepelt a belső támadás miatt, sajnos levédekezték őket.
Csoport: Furcsa, hogy azonos hozzáállással Poland éppen hogy verte Angliát.
6. forduló:
Sérült: Fábry, Ladó. A formák tovább romlottak, 9-es csak a frissen behívott Kapuvárinak volt és a 10 játékosba 6-ossal is be kellett rakni 2 embert...
Utolsó szalmaszál, hátha két vereséggel is lehet még továbbjutni...
Crunch Time hozzáállással, gyorspasszos játékkal (várható volt, hogy belül védekeznek), belső védekezéssel megszorongattuk a sokkal jobb formában lévő Poland-ot, de ez kevés volt. Szerintem ennyi volt benne (az izraeli manager is belső védekezést tippelt, segített, hátha... :-)), a védekezés lutri volt, a támadást jól választottam. A mérkőzés legjobbja Hurst a 25 perc alatt 23 ponttal.
Bedobó poszton Hurst és Fejér nem vallottak szégyent (Kóczián kellett centernek, mert Fábry még mindig sérült, Szentmiklósit pedig visszaadtuk U21-nek).
Csoport: Israel győzelme Laza-Normállal szerintem szerencse England ellen.
7. forduló:
Sérült: nincs, de persze a felgyógyultak formája alacsony. Ismét csak két 9-es van és a 10 játékos közé kerül 7-essel 4 ember.
Laza hozzáállás (úgyis mindegy, legalább a csapatszellem javuljon), gyorspassz. Kétszeri hosszabbításban kikaptunk England-tól, akik valamiért CT-t játszottak!!! A meccs legjobbja Kinde a 34 pontjával és az egyik hosszabbítást kiharcoló 3 pontosával.
Kipróbáltuk Juhászt, akinek legalább 7-re felkúszott a formája, nem jött be.
Bedobó poszton Kóczián és Geller rendben volt.
Csoport: Israel megverte Poland-ot (szerintem megkapta a meccset, bár jól választott taktikát), ezzel továbbjutott.
Összefoglaló:
Továbbjutott Poland (várható volt) és Israel (szerintem több szerencsével illetve segítséggel...).
A Románok a vártnál jobban szerepeltek, győzelmünk ellenük döntötte el a kiesésüket.
Sajnos elkövettem egy nagy hibát (Sakartvelo ellen) és kétszer rosszul tippeltem meg a védekezést.
Rosszkor jött 3 kulcsjátékos sérülése, amely hosszú volt, tehát később is hatása volt a formákra.
Általában nagyon alacsony volt a játékosok formája, ez is igazolja a farm program minél hamarabbi beindítását nem csak az edzés miatt, hanem a formák miatt is.
Keret:
13 játékossal indultunk, ebből Juhász a formája miatt kiesett, Fenyohazi, Geller és Hurst keveset játszott.
3 játékost hívtunk be, Szentmiklósit 1 meccsre, Kapuvári jó döntés volt, Barnabás formája sajnos onnan kezdve esett, nem tudtuk igazán használni.
Minden meccsen csak Lajos volt kezdő, minden meccsen játszott még (sérülést kivéve): Raksányi, Kóczián és Májer.
Legjobb rating-et Szentmiklósi hozott össze (az egyetlen meccsén 15.5), a több meccsesek közül Fábry 15.2, Lajos 14.6, Kapuvári 14-es átlagot csinált.
Legtöbb pontot Kinde (115), Ladó (100) és Lajos (95), legtöbb lepattanót Lajos (106), Fábry (52) és Kóczián/Májer (49-49) szerezte.
PPG: Ladó 25, Kinde 19.2, Fábry 15.75
RPG: Lajos 15.1, Fábry 13, Kóczián/Májer (7-7)
APG: Raksányi 7.3, Takátsy 3, Kinde 2.3
Az év hátralévő részében igyekszünk erős csapatok ellen barátságos meccseket nyerni, ezzel javítani a világranglista helyezést, illetve kiprób