A isto tako bi morali omogučiti mjenjanje taktika na poluvremenu...ili čak po četvrtinama...mislim ono...igraš dugi napad i na poluvremenu već gubiš 20 razlike...koja je svrha...treba nešto mjenjati...zašto nebi ubrzao igru...Ili vodiš 20 na kraju 3. s igrom pod koš...želiš kontrolirati igru i daviti loptu, po mogučnosti s drugom postavom i prebacuješ na dugi napad...Ili te rotacije igrača po zamisli trenera...katastrofa...x puta mi je trener zeznuo formu igračima s forsiranjem prve petorke kod vodstva od 20+ koševa...trebaju uvesti opciju gdje bi mogao npr.treneru narediti da u 4. obavezno izvadi prvu petorku van ako je vodstvo 20+ koševa, a ako padne ispod 10 da ih vrati u igru...
Mislim da bi morali poradit na financijama.Ako smo mi koji igramo od 2,3 sezone dosli do određenog broja navijača i ne možemo skupit dovoljno financija po tjednu da održavamo ekipu koja može konkurirat za ulazak u prvu ligu onda tu nešto ne štima sa igrom,a ne sa nama!
Ovo je teško izvedivo zbog programa koji se koristi za ovu igru.To se može očekivata za nekih 10-tak sezona kad bi se usvojilo. Sve oni to znaju da bi bilo dobro ovo ili ono :o)Dan danas oni uklanjaju pogreške i bugove u igri na ovom stupnju. šta bi tek bilo da uvode nešto novo i komplicirano.