Milyen listákat szeretnél? Nincsen neked? Nálam az elmúlt 5 szezon draftolt játékosai is megvannak. Ebből időnként meg is nézem melyik csapatnál ki található és láthatóan edzik-e. 2 szezonra vagy jelenleg megválasztva, ne 10 szezonra tervezz előre azonnal. A jelenlegi helyzetről egy roha*t szót sem olvastam. 0 játékos a keretben most még. Előre is kellene dolgozni.
Ezek szerint nincsenek neki. Baj, hogy elkérte?
Nem lehet csak 2 szezonra tervezni egy kapitánynak. Akkor hagyja figyelmen kívül a fiatal generációt, és törődjön csak a jelenelgi kerettel?
Hétfőn lett megválasztva, ma szerda van, az első tétmeccsig még van nem kevés idő. Eddig lista hiányában scoutolás ment, szerintem hamarosan fogsz olvasni a mostani szezonról is.
Fogalmam sincs, hogyan jött le neked, hogy Wenger irányítani akarja az U21-et, meg, hogy csak úgy legyen, ahogy ő szeretné.
NÉHÁNY speciális játékosról szeretett volna EGYEZTETNI, ehhez azt a minimális segítséget sem kapta meg, hogy megkapja a fiatalok listáját, ezért scoutol.
Éppen előtted lévő hszben írta le, hogy egy ilyen játékosról már egyeztet, aki center hiányában úgy néz ki u21-re fog edződni. Hát ennyire akarja irányítani az U21-et, és ennyire akarja, hogy csak úgy legyen ahogy ő szeretné...
Másokra mutogatás? Az lett leírva, hogy nem kapott segítséget, így csinálja maga, nem mutogatott senkire, hogy miattad és miattad nem tudom, vagy hasonlók.