Berkay hocayı kişisel olarak hiç tanımam sadece oyundaki en iyi bilgi ve beceriye sahip birkaç kişiden biri olduğunu düşündüğüm için hep sorularımı ona sorardım ve hakkını vereyim görür görmez uzunca cevap verirdi. Bir kere paypalım olmadığı için üyelik alamıyordum, bir kuruş bile komisyon almadan onun hesabından üyelik almama yardımcı olmuştu vs. Kendisinin kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum ama son yaşananlar kadar seviyesiz mesajları bu oyunda hiç görmemiştim. 15. sezondan beri burdayım, çok tartışma gördüm bir topluluğa nankör köpekler dendiğini ilk kez görüyorum. Hocayı sevdiğim için eleştiren kişilerde kabahat aradım ilk önce ama adamlar gayet doğal eleştiri haklarını kullanmışlar, sınırı geçecek tek bir söz söylememişler bu nasıl bir karşı üsluptur ya?
Psikolojik sıkıntıları olsa bile insan böyle bir tepki koymaz. Benim babam son evre kanser hastası şu an karşımda yatıyor hatta, kimseye köpek demedim buna rağmen. Bizim yok mu psikolojik sıkıntımız hale bak. Saygı, üslup farklı şeylerdir. Girin ekşi sözlüğe buzzerbeater yazın karşınıza çıkan ilk entry bu oyundaki insanlar ergen değil olgun aklı selim insanlar yazmışlar, insan o entryden utanır.
Köpek olmayı geçtim, nankör demişsin. Ne hakkın var bizde de nankör olduk. Kupayı kazanırsan boynuma madalya mı takıyorlar sanki, bizim sana daha da fazla eğlenmen için layık gördüğümüz bir hak bu. Sensin nankör. Oyumuzu sana verdik, başarısız olduğunu da kesinlikle düşünmüyorum, şanssızdın sadece ama bir insana nankör köpek ne demek ya? 26 yaşındayım kullanmadım daha bu kelimeyi.
Nitekim gideceksin de. Daha da kötüsü yıllardır vakit harcadığın discord kanallarında falan konuştuğun kimse de burada sana daha saygı göstermeyecek, iyi anmayacak. Hak ettiğin de bu zaten!