BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 IV.

U21 IV. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
211868.561 in reply to 211868.558
Date: 11/18/2012 9:23:40 AM
Overall Posts Rated:
411411
Nem tudom ki milyen fiúkat látott ugyan olyannak, valószínűleg velem van a hiba, de az említett 4 bedobó mindegyike mást tud. van akinek erős a passzolása és van dobótávja, van aki pattanós bv-s, 2 pontosos, és van olyan, aki kintre bentre ugyan olyan védekezésű és támadású. és van egy kakukktojás, akinek az edzése másik 2 NT-nek nevelődő sráchoz lett igazítva, és ezért nem igazán tudtam terelgetni az útját, olyan lett amilyen lett, de ennek ellenére nagyon jól áll. szóval szerintem nincs 2 ugyan olyan, hiába írogatja itt bárki ezt. Aztán, hogy a többi tulaj akikkel nem tudtam kommunikálni vagy nem kerestek vagy nem azt edzették amit kellett volna stb. mit csinált, az ne nekem legyen hibaként felróva. Az azonban nem reális, hogy bármilyen bedobó beférhet ecs posztra akár csak cserébe is. max év végére, mint ahogy régen Plotár is az utolsó 2 meccsre került be.

Amúgy nem értem a dolgokat. Eddig mindenkinek problémája volt, hogy nincs BD felhozatal, dh-t meg ecs-t kell bd poszton játszatni. NT szinten se álltunk jól ezen a poszton. Most itt van végre egy generáció ami rendesen 6-os edzőkkel (a 4 esélyes mindegyike 6-os edzővel kapta az edzést elejétől kezdve tudtommal) van edzve, és most az a gond, hogy túl sok jó van belőlük? Hát ez bazi nagy LOL!

Na mind1, ez az egész ami itt ebben a 2012-es évben volt a válogatott körül, és a válogatott témákkal kapcsolatban erősen elgondolkodtatott! Most szeretném jelezni, hogy attól függetlenül, hogy ki indul (2 név miatt maradnék csak a jelenlegi státuszomban), valszeg a következő szezontól én már csak a klubcsapatomra szeretnék koncentrálni, illetve ha a vezetőség hozzájárul, annak a 10 embernek a fiát szeretném scoutolni, akik a 6-os edzős programba jelentkeztek, illetve ezt a programot szeretném üzemeltetni felügyelni szezonról szezonra. Ennyi belefér, de úgy érzem más már nem.

This Post:
00
211868.562 in reply to 211868.560
Date: 11/18/2012 9:32:24 AM
Overall Posts Rated:
411411
Igen, ez szép lenne, ha a szükséges 14-es def szinttől nem 3-5-el lennének elmaradva. Igazából ez a hátránya a dolognak.

azért azt kipróbálnám, mit tud a csapat akkor egy 2 pontos támadás ellen védekezésbe, ha leadod azt a 2 szintet a kv-ból, és beteszel dh posztra egy 9-10 bv-s passzolós bedobót akinek van használható 2 pontosa. ugyan megsínyli a kv értékelés, de az a kérdés mi a fontos, az, hogy működjön az 1:1 védekezésünk a 2 pontos ellen, vagy az, hogy legyen csillivilli értékelésünk? Próba szerencse, lesz elég edzőmeccs kísérletezgetni.

Amúgy ha jól emlékszem idén meg IR-ből volt dömping 4 csapatra való volt és alig akadt pár használható DH és BD. Ez ugyebár 1 szezonnal ezelőtt nem zavarta a kutyát se. Ha átgondoljátok miért van ez, megértitek. Mindenki passzolást akar a kisemberének már dh posztra is, vagy ha azt nem, akkor legyen használható benti támadásra. 18 éves 0 naposan most már mindig ezzel indulnak a tulajok. Ti meg álljatok csak le velük vitázni! Sok értelme nincs. Úgyis az lesz amit a tulaj akar, lásd Pörkölt esete Fazival. Szóval a dh scoutoknak nem könnyű a dolga, mert arra a posztra kevesen akarnak manapság már alapskilles dobótávos embereket edzeni u21-re. Ha meg elkezdik a támadó tempót meg 1:1-et meg passzolást, megette a penész az egészet. Ezekhez az állapotokhoz kezdjen hozzászokni a vezető réteg. Vagy megszoksz vagy megszöksz!

This Post:
00
211868.563 in reply to 211868.561
Date: 11/18/2012 10:19:33 AM
Overall Posts Rated:
350350
Senki sem mondott neked negatív kritikát, ismételten félreértelmezel mondatokat.
Nagyon örülünk, hogy van 7-8 remek bedobó, ez remek munka és KÖSZÖNJÜK NEKED!

Ellenben annyi megjegyzést kaptál, hogy nem tudja hova tenni a kapitány őket (annyi van ugyanis)
Szerintem igaz: Hol vannak kofa fiai vagy Zolinho meg Norbi másik embere?
A sok jó közül kimaradtak, mert nem férnek be fizikálisan, 3 db hely van max bd-re a keretben.

Az meg, hogy milyenek konkrétan rajtad meg a tulajon kívül senki sem látja, de egyben biztos vagyok:
mind kapott bv-ét, pattanót, 2 pontost, tempót
erre írtam, amit írtam. Ez valószínűleg igaz is!

Akkor hol itt a gond!? Én örülök -remélem más is-, hogy ennyi jó játékost neveltettél fel.
Nem kell minden lepkefingot személyes sértésnek venni.

Béke

This Post:
11
211868.564 in reply to 211868.563
Date: 11/18/2012 11:05:38 AM
Overall Posts Rated:
411411
Alapvető félreértések vannak a fejekben ismét. Nincs 7-8 remek bedobó. 4 remek bedobó van akik közül egyet be lehet tenni szerintem benti dh-nak akár, a többi csak jó bedobó. Az, hogy az elelötti szezonokban olyan rossz volt a felhozatalunk, hogy a többit is remek bedobónak tekintik egyesek egy dolog. De itt van 3-4 aki szerintem kiemelkedik a mezőnyből. A többit az ügyes tulajok nevelték, a többségükről azt se tudtam, hogy edződik rendesen. Nekem ne köszönj semmit, a tulajoké minden érdem, köszönjétek nekik. Élmény volt ezzel a generációval és ezekkel a tulajokkal együtt dolgozni. Azt szokták mondani a csúcson kell abbahagyni.

Szerintem igaz: Hol vannak kofa fiai vagy Zolinho meg Norbi másik embere?

Nem tudom, kérdezd meg a tulajokat vagy az érintett scoutokat, biztos többet tudnak mint én!

A sok jó közül kimaradtak, mert nem férnek be fizikálisan, 3 db hely van max bd-re a keretben.

Ezzel az IR és DH felhozatallal (mert mondjuk ki, az IR felhozatal legalább annyira ütős lesz mint a DH felhozatal) akár 24 BD-t is keretbe lehetne tenni. Annyit nem kell, elég szerintem 4-et. Rá lehet állni a szezon során a 2 pontos játékra. Úgyis ez a mániája mindenkinek. Kinti támadásra totál esélytelenek vagyunk IR és DH poszton is, bentire meg jól fog jönni az erős BD felhozatal. Egyszerű a képlet, benti játékot kell játszani idén, de azt a legerősebb kerettel ami csak lehet. Majd megszavaztok egy ügyes, okos, jó kapitányt, és ő majd meglátja mik a lehetőségei!

Message deleted
This Post:
00
211868.566 in reply to 211868.564
Date: 11/18/2012 1:38:54 PM
Baracskai Betyárok
II.1
Overall Posts Rated:
154154
Így van, így legyen!
Én várom a következő szezon csapatát nagyon, több mentoráltam embere is most fog válogatott korba érni, vagy éppen kimaradni, a 3 közül egy tuti lesz, kettő meg vagy-vagy. :)

This Post:
00
211868.567 in reply to 211868.564
Date: 11/18/2012 1:40:21 PM
Overall Posts Rated:
190190
Akkor itt is leírom: a bedobóidat senki nem bántotta, nagyon szépen vannak kiedzve. Én 8 nagyon jó bedobót látok, akik közül tényleg szét lehet válogatni, hogy ki kerüljön be, bár van még 2 edzés a szezon kezdetéig, bőven változhatnak. Viszont jó indulókkal rendelkező emberek lettek BD-nek edzve, akik így nem fognak bekerülni, viszont nem túl sok a használható kisember (tény IRből is kevés van, de abból mindig, az idei év kivétel volt). Azért írtam, hogy ne legyen ez tendencia és erre a közösség figyelmét is felhívjam. Ezen most felhúzhatod magad alaptalanul, de szerintem felesleges. Jó csapat lesz jövőre is, főleg belső támadásra konvertálva.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
211868.568 in reply to 211868.567
Date: 11/18/2012 3:12:39 PM
Baracskai Betyárok
II.1
Overall Posts Rated:
154154
Na, ne is ragozzuk tovább, mindenkinek tiszta lett a kép szerintem, itt mindenki egy irányba húz, Dzsevasz pedig remek munkát végzett! :)

This Post:
00
211868.569 in reply to 211868.568
Date: 11/18/2012 4:46:43 PM
Overall Posts Rated:
190190
Szerintem sem kell továbbragozni, mindenki nagyszerű munkát végez, enélkül nem tartanánk itt. Ez csak egy figyelemfelhívó üzenet volt részemről, hogy DH-ra is szükség van!

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
211868.570 in reply to 211868.569
Date: 11/18/2012 5:29:16 PM
Overall Posts Rated:
350350
Éppen emiatt egy kis promó a dobóhátvéd edzéshez!

Ha Te is szeretnél hozzám hasonló hátvédet
(13577791) Pintér Ambrus

Legyen rám elég pénzed
(15009712) Hostisóczky Ferenc

Vegyél minimum 5-ös edzőt, de inkább 6-ost.
(21285296) Borgulya Tamás

Edzz keményen, hogy világbajnok lehess!
(16954078) Soreg Zoltán világbajnok

Készült a dobóhátvéd scoutok megbízásából.

This Post:
00
211868.571 in reply to 211868.567
Date: 11/19/2012 8:31:51 AM
Overall Posts Rated:
350350
Ez a 12 benti elég elrettentő lesz az ellenfeleknek, pláne, hogy elég fostalicska szellemmel jött össze, ha jól gondolom. :)

Advertisement