BuzzerBeater Forums

Poland - I.1 > PLK live

PLK live (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: al_said
This Post:
00
78847.561 in reply to 78847.560
Date: 6/24/2009 2:19:34 AM
Overall Posts Rated:
88
Ile to się człowiek rzeczy o sobie może dowiedzieć jak się szybko z BB wyloguje:)

Co do Warszawy, czy ja kiedyś jechałem po hatchecie, korsarzu, Tripawie za to, że są fanami Legii? Mam wręcz wrażenie, że z 2 z nich mam aż za dobre stosunki, a jeden to mi ciągle marudzi na gg (musiałem:)), poza tym w Poznaniu są inne drużyny niż Lech i tym zakończmy temat kogo lubię/nie.

Zajkos czy ja gdzieś pisałem, że moja drużyna jest najlepsza? Ja mam przekonanie graniczące z pewnością, że nie ma drugiej tak beznadziejnie uzależnionej od jednej taktyki ekipy od JW. Mógłbym to zmienić, ale że po pierwsze primo poprzednia sprzedaż Centra zakończyła się prawie spadkiem do II ligi, po drugie primo trenuję tylko C a ta 3 nie jest jeszcze taka stara, postanowiłem zaryzykować z modelem wyciśnięcia kasy z hali i po wzmocnieniu co najwyżej jednemu z 2 podających ręczniki w lidze pokażę drzwi.

Czy zrobiłeś dobrze (znowu do Zajkosa) ocenimy po meczu gwiazd, jak BBcy powrócą do eksperymentów z silnikiem gry, patrząc na to co do tej pory nam zaprezentowali, śmiem twierdzić, że popełniłeś sporo błędów kupując graczy no ale rozumiem skąd te błędy (czas). Z twoim stwierdzeniem, że w tej lidze bez tak znaczących zmian szans nie masz, można się zgodzić, albo i nie zgodzić, ja bym ewoluował zamiast robić rewolucję, 2 mecze bez zmian też byś wygrał, a sensowniej się wzmacniając (powoli) mógłbyś namieszać w rundzie rewanżowej. Poza tym gotówka z biletów za PO plus 1kk za awans przy obecnych cenach bez wyprzedaży fajnego C zapewne byś kupił.

A co do Lepszych to ja widzę coś takiego Per Henriksson (2636982) Injury! 1 weeks, także nie cieszcie się Panowie z B8 bo jak Per wróci (niestety chyba już w sobotę, bo kontuzjowany jest od 13) to znowu lekko nie będzie.

Last edited by al_said at 6/24/2009 2:21:56 AM

From: hatchet

This Post:
00
78847.562 in reply to 78847.561
Date: 6/24/2009 2:58:33 AM
Overall Posts Rated:
99
a jeden to mi ciągle marudzi na gg (musiałem:))

a to buc :D

This Post:
00
78847.563 in reply to 78847.562
Date: 6/24/2009 3:30:22 AM
Overall Posts Rated:
88
a jeden to mi ciągle marudzi na gg (musiałem:))

a to buc

sam bym tego lepiej nie ujął:P

From: korsarz

This Post:
00
78847.564 in reply to 78847.558
Date: 6/24/2009 5:16:12 AM
Overall Posts Rated:
202202
Korsarz stara się chyba ustanowić ligowy rekord w robieniu z siebie osła i umieraniu na zawał serca. Wciska jakieś pół taktyki i liczy na farta w dobieraniu akcji przez silnik gry.
No i po co? Pewnie on sam nie wie.

ano rzeczywiście ostatnimi czasy coś przekombinowuję... trza wrócić do korzeni, pic i swoja taksa, zazwyczaj kiedyś działało

From: Zajkos

This Post:
00
78847.565 in reply to 78847.561
Date: 6/24/2009 5:25:19 AM
Overall Posts Rated:
00
jak już pisałem, z Warszawą i Legią pokusiłem się o prowokację. udaną :) tak naprawdę, cieszę się, że w narodzie panuje różnorodność. że nie wszyscy mieszkają w jednym mieście i kibicują jednej drużynie. gdyby tak było, wiałoby nudą.

nie pisałeś, że Twoja drużyna jest najlepsza. ja to napisałem, złośliwie, bo się mądrzyłeś na temat mojej :)
teraz, po tym, co napisałeś, widzę, że jednak dostrzegasz pewne ograniczenia, z którymi musi mierzyć się biedny, zahukany beniaminek :) mało czasu, ogromna konkurencja, każdy prezes ostro kombinuje przez meczem i ma dobry skład. to terapia szokowa po tym, co było klasę rozgrywkową niżej. PLK od reszty BB lig dzieli przepaść. w kolejnym sezonie będzie pewnie jeszcze gorzej, bo II ligi są coraz mocniejsze, a co za tym idzie drużyny, które z nich awansują do PLK - też.

dobra, wracam do roboty, bo znowu za dużo zalegam na tym narkotycznym BB.
pozdrawiam Panowie

This Post:
00
78847.566 in reply to 78847.565
Date: 6/24/2009 7:04:26 AM
Overall Posts Rated:
88
jak już pisałem, z Warszawą i Legią pokusiłem się o prowokację

akurat swoje słowa skierowałem w tym temacie do Szefcia, no ale ok niech będzie że psiałem całość do Ciebie:)

PLK od reszty BB lig dzieli przepaść. w kolejnym sezonie będzie pewnie jeszcze gorzej, bo II ligi są coraz mocniejsze, a co za tym idzie drużyny, które z nich awansują do PLK - też

a tego co chciałeś przekazać w tym akapicie zrozumieć nie potrafię, bo chyba sam sobie zaprzeczyłeś

This Post:
00
78847.567 in reply to 78847.566
Date: 6/24/2009 7:26:46 AM
Overall Posts Rated:
112112
Ja zrozumiałem, że pisałeś wtedy do mnie, ale że dotarło to już nie odpisywałem :) Zagłębiać się nie będę i brnąć dalej, bo pewnie znowu popłynę...Skojarzenia po prostu zadziałały, bo naskoczyłeś trochę na Zajkosia, zaczęliście używać akcentów wielkopolsko-mazowieckiech i z boku tak to wszystko właśnie zaczęło wyglądać jak tam sobie popisałem :)

Ja żeby jednak nie dostać tego tytułu najbardziej tolerancyjnego to rzeknę, że w ogóle nie wiem jak ja w tej PLK mam żyć - Lakersów nigdy nie lubiłem, Legii też nie, Milanu też...:D Tymi słowy kończę temat kogo lubię, a kogo nie ;)

W ostatnim - zaprzeczył :) Będzie gorzej, ale nadal tylko dla beniaminków...

This Post:
00
78847.568 in reply to 78847.560
Date: 6/24/2009 7:42:54 AM
Overall Posts Rated:
112112
Politechnika Gdańska? w piątek egzamin z konstrukcji betonowych? :)

Ja tam nic nie mam...To al_said cały czas zwraca uwagę, że chudziolowi mistrza z tej strony zdobywaliście cały czas ;P

Tamten przykład meczu z chudziolem to akurat słaby. Wtedy to chudziol rozdawał prezenty i wypuścił drugą piątkę ;)

PS. Ciekaw jestem co za wymiatacza na SG/SF zakupisz - będę miał Cię na oku ;P

From: Zajkos

This Post:
00
78847.569 in reply to 78847.566
Date: 6/24/2009 9:31:03 AM
Overall Posts Rated:
00

jak już pisałem, z Warszawą i Legią pokusiłem się o prowokację

akurat swoje słowa skierowałem w tym temacie do Szefcia, no ale ok niech będzie że psiałem całość do Ciebie:)

nie zmienia to faktu, że łyknąłeś ten warszawski kąsek niczym młody, wygłodniały pelikanek pływający po jeziorku ;)

PLK od reszty BB lig dzieli przepaść. w kolejnym sezonie będzie pewnie jeszcze gorzej, bo II ligi są coraz mocniejsze, a co za tym idzie drużyny, które z nich awansują do PLK - też

a tego co chciałeś przekazać w tym akapicie zrozumieć nie potrafię, bo chyba sam sobie zaprzeczyłeś

tjaa, tutaj coś namieszałem. ewidentnie. w skrócie: chodziło mi o to, że przepaść miedzy PLK a resztą się jeszcze powiększy. tyle.

This Post:
00
78847.570 in reply to 78847.568
Date: 6/24/2009 2:38:57 PM
Overall Posts Rated:
299299
miej na oku miej :)
Akurat Politechnika po drugiej stronie Polski - Śląska :))

This Post:
00
78847.571 in reply to 78847.570
Date: 6/24/2009 4:15:59 PM
Overall Posts Rated:
112112
Jakoś się umówiliście na te końcówki maratonów sesyjnych :)

Powodzenia na TL...Niech ten grajek chociaż jakieś wady ma ;P

Advertisement