Alapvető félreértések vannak a fejekben ismét. Nincs 7-8 remek bedobó. 4 remek bedobó van akik közül egyet be lehet tenni szerintem benti dh-nak akár, a többi csak jó bedobó. Az, hogy az elelötti szezonokban olyan rossz volt a felhozatalunk, hogy a többit is remek bedobónak tekintik egyesek egy dolog. De itt van 3-4 aki szerintem kiemelkedik a mezőnyből. A többit az ügyes tulajok nevelték, a többségükről azt se tudtam, hogy edződik rendesen. Nekem ne köszönj semmit, a tulajoké minden érdem, köszönjétek nekik. Élmény volt ezzel a generációval és ezekkel a tulajokkal együtt dolgozni. Azt szokták mondani a csúcson kell abbahagyni.
Szerintem igaz: Hol vannak kofa fiai vagy Zolinho meg Norbi másik embere?
Nem tudom, kérdezd meg a tulajokat vagy az érintett scoutokat, biztos többet tudnak mint én!
A sok jó közül kimaradtak, mert nem férnek be fizikálisan, 3 db hely van max bd-re a keretben.
Ezzel az IR és DH felhozatallal (mert mondjuk ki, az IR felhozatal legalább annyira ütős lesz mint a DH felhozatal) akár 24 BD-t is keretbe lehetne tenni. Annyit nem kell, elég szerintem 4-et. Rá lehet állni a szezon során a 2 pontos játékra. Úgyis ez a mániája mindenkinek. Kinti támadásra totál esélytelenek vagyunk IR és DH poszton is, bentire meg jól fog jönni az erős BD felhozatal. Egyszerű a képlet, benti játékot kell játszani idén, de azt a legerősebb kerettel ami csak lehet. Majd megszavaztok egy ügyes, okos, jó kapitányt, és ő majd meglátja mik a lehetőségei!