BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Off Topic

Off Topic (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Maxson
This Post:
00
4863.562 in reply to 4863.560
Date: 12/3/2010 3:08:30 PM
Overall Posts Rated:
7979
Chlapi kdo tady mluví o špatně nastavené taktice a podobných věcech nepochopil zatím koncepci tohoto manažeru... Základ je trénovat a kupovat hráče tak, aby jsi hrál jednu taktiku a byl s ní neporazitelný. Jakmile budeš mít hráče na LI a víš, že tě na 99% nikdo neporazí, tak je asi hloupost dávat do zápasu taktiku jinou. Mít tým aby zahrál jakoukoliv taktiku je nemožné finančně... Vemte si, že základní pětka v nejlepších klubech je cca 700k, pokud by jsi chtěl hrát další taktiku, potřebuješ další 3 hráče navíc cca 400k a dalších 7 slabších hráčů 300k. Suma sumárum 1.4M :-) Pokud hrajete B3 jsou tyto náklady ještě vyšší a teď ruku na srdce kdo z vás si to dokáže představit... ;-) Co jsem chtěl říci je, že by jsi musel být buď super kupčík, nebo mít v prasátku hooodně naspořeno aby jsi takový tým utáhnul... rwystyrk si tím vyčerpal všechny napořené penízky co měl v prasátku, aby vyhrál B3 a jelikož se mu to nepovadlo a ví, že jen tak se zase nepovede je zklamamný. Jinak sorry, ale počítal jsem s tím, že vypadneš. :-D Tak a teď se do mě pusťte...

From: rwystyrk

To: Vrta
This Post:
00
4863.563 in reply to 4863.561
Date: 12/3/2010 3:45:29 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12341234
Second Team:
Jirkov
S tím, že by dostali k dispozici skilly mých hráčů, jsem samozřejmě počítal a půlka mančaftu je stejně na trhu (i těch, co zůstanou).

From: rwystyrk

This Post:
00
4863.564 in reply to 4863.562
Date: 12/3/2010 3:52:46 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12341234
Second Team:
Jirkov
Jen bych připomenul, že to skončilo o 5 bodů, pokud by si náhodou chtěl pro změnu mluvit o jasné prohře :-) Myslím, že i tak ten zápas rozhodly maličkosti a vyhrál spíše šťastnější než lepší. Např. velice často se mu stává, že se hráči vyfaulují, v zápase se mnou mu zrovna vydrželi ... ale to není výmluva, prostě jsem měl být tak dobrý, abych ho porazil za jakýchkoli (ne)předvídatelných vlivů.
Zklamaný určitě jsem, ale není to žádná tragédie. Jen to pro sebe neberu jako úspěch, protože jsem ani nevyrovnal svoje maximum v téhle soutěži. A i když několik sezon útok na výhru nehrozí, tak jediné, co mě zajímá, je celková výhra. Pokud se do té doby kvalifikuju, budu to brát jen jako drobný finanční bonus, pokud se pár kol zrovna povede uhrát, než narazím na soupeře, na kterého nebudu stačit.
Teď se zaměřím na kvalitní trénink českých hráčů, jen musím k Lípovi sehnat 2 kluky, kterým bude sedět stejný tréninkový program.

This Post:
00
4863.565 in reply to 4863.564
Date: 12/3/2010 4:31:14 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12341234
Second Team:
Jirkov
A mimochodem, ještě mě napadla jedna výzva, je to pro všechny, nejen pro Draqa a Zdendu. I tu původní variantu s nastavením PL jsem ochoten poskytnout i případným jiným zájemcům (ale s tím, že budou chtít ukázat, že na to mají a že postaví to, co budou považovat za variantu, která jim dává největší šanci na úspěch a nikoli experimentovat, experimenty můžu dělat sám).
Ta druhá se týká NT - až skončí turnaj útěchy, pak by případný zájemce mohl vybrat sestavu a nastavit taktiku na přátelský zápas, napadá mě zápas se Slovenskem na neutrální půdě hraný z nálady 1 oboustranně s tím, že Slováci by šli do zápasu s tím nejlepší, co mají. Tam ale vidím problém se skillama hráčů. Zájemce o tento experiment, by si je musel získat od jednotlivých majitelů, případně bych mu je poskytl já, ale až po souhlasu majitelů. V nejhorším případě by musel hrát naslepo, ale to už ztrácí to kouzlo.

This Post:
00
4863.566 in reply to 4863.564
Date: 12/3/2010 4:33:14 PM
Overall Posts Rated:
7979
Neboj, nechci říct, že to byla jasná prohra, jen v mých očích jsem mírně favorizoval soupeře.Jinak ty kecy okolo, že jsi zvoliul špatnou taktiku atd. nechápu. Je to tvůj tým tvoje taktika a tvoje zápasy, takže ať se starají o svůj tým a nekritizujou...

This Post:
00
4863.567 in reply to 4863.560
Date: 12/3/2010 4:53:11 PM
Overall Posts Rated:
154154
Já mám asi problém s chápáním psaného textu, mám pocit, že první se úspěšnsotí klubu začal ohánět Draq:
Hraješ stejnou úroven jako já. Až dostaneš svůj tým někam výš než já tak zas něco napiš.

Kdyby mi tohle napsal rwystyrk, řekl bych OK a držel bych hubu.Ale od lůzra co hraje II.ligu jako já? A jsme na tom podobně(máš o jedno vítězství víc). S nepoměrně vyšším platem, ale těžce nepoměrně.

A to říkám jako místní emeritní reptal, který je rozhodně dalek toho, někomu brát právo na jeho názor, i když s ním třeba nesouhlasím, ale bylo by lepší kdyby to mělo hlavu a patu a nesklouzávalo to do osobní roviny. Já bych asi reagoval jinak než Amare a netočil bych se na tom, kolik hráčů Draq vytrénoval, ale jeho reakci celkem chápu.

Nakonec, každý si může tuhle hru hrát jak chce, většina se bude asi vždycky snažit vydrápat nahoru a sbírat úspěchy, někomu stačí podporovat reprezentace a na klubové ambice kašle, někdo chce třeba hrát jen s odchovanci, někdo jen trénovat trestné hody.), každý může mít jiné cíle a jiné důvody pro tuhle hru hrát, důležité je, jestli ho to tak baví. Takže kdybych se teď rozhodl, že odteď budu mít v týmu jenom třeba Jamajčany, je to jenom moje věc:)

This Post:
00
4863.568 in reply to 4863.567
Date: 12/3/2010 4:55:14 PM
Overall Posts Rated:
7979
Přesně!!! :-D

This Post:
00
4863.569 in reply to 4863.565
Date: 12/3/2010 4:57:26 PM
Overall Posts Rated:
154154
Já to tu nastavuju už jen na půl plynu a nechci se mi to taktik notabene cizího týmu nějak víc pronikat, nicméně rád bych viděl, jak by u tebe fungovala zóna 1-3-1 (pozice si nastav jak chceš) a nejsem si jist, je možné hrát v PL už Iso? S tím nemá zatím nikdo nějaké větší zkušenosti, takže by to bylo asi zajímavé pro všechny.

This Post:
00
4863.570 in reply to 4863.569
Date: 12/3/2010 5:04:27 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12341234
Second Team:
Jirkov
Iso hrát nejde. 1-3-1 jsem hrál dneska, ale proti rozprodanému týmu, tak to není relevantní. Bylo to jen tak z hecu, chtěl jsem vidět, kam vyleze týmové OD, dokud mám Kuna, byla z toho střední 14. Jinak jsem poslední 2 sezony 1-3-1 v PL nehrál. Ale můžu to teda v nějakém zápase do konce sezony zkusit, pokud nebude dostatek zájemců o to nastavování moji sestavy. Rozhodl bych se sám, kdy to dává trochu smysl. Jen taky trochu záleží na tom, jak rychle a kteří hráči odejdou a kdo je nahradí.
Jednou jsem si odzkoušel i 2-3 zonu, ale to bylo při vysokém výkonnostní rozdílu a navíc proti jednomu z mála týmu, kde to ještě celkem dává smysl.

From: Vrta

This Post:
00
4863.571 in reply to 4863.567
Date: 12/3/2010 5:09:13 PM
SK BK Přerov
První liga
Overall Posts Rated:
147147
Second Team:
Přerov Clones
Nakonec, každý si může tuhle hru hrát jak chce, většina se bude asi vždycky snažit vydrápat nahoru a sbírat úspěchy, někomu stačí podporovat reprezentace a na klubové ambice kašle, někdo chce třeba hrát jen s odchovanci, někdo jen trénovat trestné hody.), každý může mít jiné cíle a jiné důvody pro tuhle hru hrát, důležité je, jestli ho to tak baví. Takže kdybych se teď rozhodl, že odteď budu mít v týmu jenom třeba Jamajčany, je to jenom moje věc:)

Konečně to tady někdo řekl přesně tak jak by to mnělo ve skutečnosti vypadat,ať si kdo chce co chce říká!
jak říká poutač na samotném úvodníku této hry:

" Ty jsi pan Manažer. Ty vybíráš hráče, ty je trénuješ a ty jim říkáš, jak mají hrát. Chceš větší arénu? Postav ji. Chceš draftovat budoucí hvězdu? To je o skautingu. Ty rozhoduješ a ty to máš na starosti! "

Každý si může zvolit, cestu a každý může také nakročenou cestu změnit libovolným směrem...

Last edited by Vrta at 12/3/2010 5:15:20 PM

This Post:
00
4863.572 in reply to 4863.565
Date: 12/3/2010 5:14:23 PM
Overall Posts Rated:
264264
Pokojne sa zúčastním tohto experimentu a môžeme sa dohodnúť, že jeden zápas pôjdeme v plnej sile (v jednom zápase by som ale asi chcel vyskúšať niečo, čo sa v súťažných zápasoch vyskúšať nemôže) a dám si záležať na výbere taktiky a hráčov. Mal som napísaný siahodlhý príspevok k celej problematike, ale je pravda, že by nič nevyriešil :) Škoda, že sa to už mení z konštruktívnej kritiky na osočovanie a musím podotknúť, že na vine sú podľa mňa obe strany. Ale ani toto nejdem rozpisovať :)

Advertisement