Hát, pedig kicsit aggódom. Főleg olyankor, amikor 21 ponttal kikapok egy olyan csapattól, akinek 5-ös a csapatmorálja, nekem viszont 11. Na mármost, ő normálozott, én lazáztam. De ha normálozok, akkor is kikapok. Nem voltam sok mindenben jobb az értékelések szerint, csak belső védekezésben és lepattanóban (ugyan elvesztettem 10-zel a pattanócsatát), a 3 pontosban, a kétpontosban és a külső védekezésben pedig ugyan olyanok voltunk. A 12-13 belső védekezésű játékosaim mellett úgy dobta a ziccereket, mintha ott sem lettek volna. Szóval, kicsit aggódom. De lehet, hogy túlságosan a szívemre veszem a dolgot. Lehet, szélnek kellene eresztenem ezt a bandát, és valami más játék után nézni. Vagy akkor ne legyen benne a szabályokban az a hülyeség, hogy a menedzser szintjétől nem függ a teljesítménye. Mással nem nagyon tudom magyarázni, hogy miért nem ért szart sem a vezérszurkoló menedzserem. Mert mondom, hogy úgy kikaptam, hogy öröm volt nézni. Legalábbis az ellenfelemnek volt öröm nézni. Szerintem joggal gondoltam azt, hogy nyerhetek ezen a meccsen, hiszen csak az összes emberemnek volt jobb a formája, és a tulajdonságaik. Meg a csapatmorál kétszer annyi. Ezek után nem tudok mást mondni, hogy sem a csapatmorál, sem a forma kiírás nem ér sz@rt sem.