Vůbec si to nepochopil, neznáš tady naší historii. On má takovou strategii právě proto, že ho úspěch zajímá, úspěch NT. To, že vaše U21 je 24. na žebříčku je úplně k ničemu, pro mne měřítko úspěch je medaile z ME nebo MS (uznávám, že i toho vaše U21 v nedávno minulosti dosáhla). Říct, že je něco blbost, je za mne zbytečně silné prohlášení. Je to legitimní strategie, se kterou vyhrál volby, nebyl žádný protikandidát, který by měl jinou strategii. Teď se dokonce dívám, že jsi kandidoval v našich minulých volbách, ale ani ses neobtěžoval napsat volební řeč. Teď použiji tvoje slova a napíšu, že tohle je blbost. Jestli chceš někde, kde navíc nejsi známý, vyhrát volby, tak základ je oslovit voliče nějakým zajímavým konceptem.
Celkově tvé vyjadřování je podivné. Snažil jsem si ti vysvětlit, že to, že NT je 10. na světě aktuálně, je vlastně náhoda a 10. na světě jsem díky těm nečekaným výsledkům. Ten žebříček je obrazem výsledků nikoli skutečné kvality týmu.
Takže pokud budeš mít zájem v příštích U21 volbách u nás kandidovat, tak bych ti doporučil vymyslet si nějaký koncept:
- jaké budeš mít kritéria na to, jaké hráče z draftu pro U21 sledovat
- jak je budeš chtít trénovat, aby byli efektivně použitelní v U21
- jaké by si chtěl hrát taktiky
- jak z pohledu U21 vidíš post SF, protože z mého pohledu je poměrně těžké do 21 let vytrénovat komplexní SF
- kde budeš chtít trénovat ty hráče (v Čechách/v cizině), budeš s trenérem NT bojovat o to, aby se místa využitelné pro pot 10 nezaplácaly nižšími potenciály
Ideální, když o tom začneš uvažovat už předem a začneme ty věci diskutovat předem