BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Kandidati

[REP] - Kandidati (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
27850.563 in reply to 27850.562
Date: 2/7/2013 4:26:40 PM
Overall Posts Rated:
952952
Dogovarjanje za slovenske reprezentante obstaja zato, da le-ti pridejo v klube, kjer bodo imeli lepe minute in dober trening. Prevečkrat se je zgodilo, da je slovenskega reprezentanta kupil nek tujec, ki je potem z njim igral po več kot 100 minut na teden ali pa ga ni treniral.

Verjamem, da tebi in verjetno en kup drugim to nič ne pomeni, zato razumem tvoje sarkastično sočustvovanje. Nekaterim od nas pa pač ni vseeno. V tem primeru je Udoučiča na srečo kupil slovenski klub, kateremu je v interesu, da ima dobre minute, saj Udoučič z igranjem v repki prinaša po 30-40k reklamnih izdelkov na teden.

Naj ga kupi tisti, ki ima v danem trenutku največ interesa zanj (oziroma s tem tudi denarja). To je najboljše jamstvo, da bo z igralcem počel nekaj pametnega - ga treniral, vzdrževal pripravljenost...

Žal v nekaterih primerih to ne drži in ravno zato obstaja dogovarjanje. Nek tretjeligaš lahko dva sezoni zbira denar in nato kupi ravno našega reprezentanta, ki ga nato igra po 2x48 minut ali še več na teden. Njemu je vseeno, če ta igralec igra za repko ali ne, saj mu v obliki reklamnih izdelkov skoraj nič ne prinaša.

Last edited by Koperboy at 2/7/2013 4:36:37 PM

This Post:
00
27850.564 in reply to 27850.563
Date: 2/7/2013 5:04:23 PM
NK AFRICA
SKL
Overall Posts Rated:
169169
Ni problem samo v tujih selektorjih:
Dragomir Udoučič OI 119min (igral 48min prijateljsko tekmo!)
Valen Ster C 117min (vseeno je 2 od 3eh tekem ta tedn lastnik izgubil)
Torej dva ključna igralca, ki bi zagotovo igrala v prvi postavi ob odlični pripravljenosti, bosta zelo vrjetno slabo pripravljena za najpomembnejšo reprezentančno tekmo te sezone...

Last edited by ElanNM (SLO NT) at 2/7/2013 5:05:09 PM

This Post:
11
27850.565 in reply to 27850.564
Date: 2/7/2013 5:29:49 PM
Overall Posts Rated:
3131
Veš kaj, tole je pa malo nesramno od tebe. Od kar je bil Udoučič v mojih rokah in v reprezentanci, sem se trudil, da dobiva primerno minutažo in če smo pošteni je ta VEDNO varirala med dobro in odlično pripravljenostjo.

Izjema je zadnji mesec, ko sem imel par ponesrečenih tednov z minutažo (pozabljene prijateljske itd.). Ta teden me je pač zajebala prijateljska tekma, ki je bila že ob desetih po našem času. Žal sem to ugotovil prepozno. Prejšnji teden je naprimer dobil 65min.

Je pa moja neaktivnost v BBju zadnje čase tudi eden izmed razlogov, da sem ga prodal (kar sem ti tudi povedal v PM) in ga s tem prepustil trenerju, ki bi mu lahko zagotovil trening in boljšo minutažo.

Zdaj ga je kupil neki x osebek, za katerga niti ne vemo kaj bo naredil z njim.. na koncu pa še taka zahvala, da imam občutek, da je bil ves trud, ki sem ga vložil vanj zaman. Hvala lepa.

Last edited by DragonG. at 2/7/2013 5:30:27 PM

This Post:
00
27850.567 in reply to 27850.566
Date: 2/7/2013 7:03:34 PM
Overall Posts Rated:
7979
Se zgodi včasih internet nagaja v tem primeru ni nihče kriv .Zato ker se lahko vsakemu prvič to zgodi.Pridejo dnevi ko kot zanalašč vsi grejo na internet in ker je preobremenjen upošteva klukco to je standardna ekipa.Lepo bi bilo če bi vsak ,ki trenira takoj ko dobi prijatelsko brez izjeme vzgoraj povlečes prijatelsko in potrdi.Ker dobijo pri dobrih trenerjih treniranci zadosti minut jih na prijatelskih ni.Ker pa na žalost je večja verjetnost kar je sicer pravičnejše dobi najbolšega 4 liga še enkrat povdarimo prijatelske niso pomembne niti za denar niti za obisk samo za trening.To pomeni (kdor ne trenira jih ne rabi) .Zato postava iz prejšnega tedna prijetelske če nismo imeli preveč novih nakupov zelo zadane.Saj ob 12 igralcih ki jih imamo po dveh tekmah jih 5 počiva (najbolših 5 iz prve peterke) ostane samo 7.Vem da pride ,da nam internet vn vrže a če isto sekundo vzgoraj ko delaš ekipo za prijatelsko če isti dan ko smo dobili prijatelsko klknemo vzgoraj prejšno tekmo potrdimo s klukco takoj ko smo jo dobili odpade izgovor.Vsaka šola nekaj stane prvič nas vse preseneti in nisi kriv.A naslednič ti vsaj jaz sedaj ko sem te opozoril razen ,če boš povedal ,da ti cel teden internet ni delal kar bom videl takoj non stop igrala ista postava ne bom verjel če bodo spremembe v postavi.Moram ti pa čestitati a ne samo tebi vsem kljub kritiziranju zmagujemo.To pomeni ,da vsi sodelujete.Ker pa so nekateri malo popustili je prav ,da se očita ,da ne pride do slabših rezultatov.Saj čez 2 leti noben ne bo vedel zakaj je šlo.Na koncu štejejo samo rezultati in prvi na lestvici imajo sigurno vse brez izjeme ,ki stoprocentno trenirajo.lp

This Post:
00
27850.568 in reply to 27850.567
Date: 2/7/2013 7:06:37 PM
Overall Posts Rated:
7979
Govoril sem o tem ,da povlečemo prijatelsko postavo iz prejšne prijatelske tekme kar traja 3 sekunde ,če je kdo prebral a ni razumel.lp

This Post:
00
27850.569 in reply to 27850.568
Date: 2/8/2013 3:21:55 AM
Overall Posts Rated:
3636
Tudi do igralca ki ga je natreniral se mi ne zdi pošteno brez dogovora bi se bidalo na igralca precej višje, tako pa se ti ubistvu niti ne splača trenirat nekoga za prodajo, ko se ti nekdo zmeni in ga pobere za najnižjo ceno.

This Post:
00
27850.570 in reply to 27850.565
Date: 2/8/2013 5:21:13 AM
NK AFRICA
SKL
Overall Posts Rated:
169169
Ma sj si mi povedu d nimaš časa tko d bi te mogu razumet, sam pač najbolj pomembna tekma sezone pa vidim d je igral tud prijateljsko. Pač posledica tvoje neaktivnosti...
Sicer pa si ga izjemno natreniral in lohk potrdim da si ga imel res vedno dobro ali pa celo odlično pripravljenega.
Sam kaj k mi primankuje igralcev...
npr. primer "odličnega" razporejanja minut v prejšnjem tednu:
Marko Racman B 120min
Torej dva standardna v prvi postavi al pa vsaj v postavi nebi bila primerna niti za tekmo skl lige...

This Post:
00
27850.571 in reply to 27850.570
Date: 2/8/2013 7:27:13 AM
Overall Posts Rated:
3131
Ne sej te povsem razumem. Lastniki igralcev vplivamo na pripravljenost in tu ne moreš ti nič nardit.

Jaz sem sam hotel rečt, da nisem zanalašč tako naštimal prijateljske.. moral bi me videt, kako sem znorel, ko sem videl da je bila tekma ob 10ih in ne ob 16:30, kot ponavadi. Vem da bi lahk postavo prej naštimal, ampak kaj ko sem že tako malo na BB zadnje čase pa še vse se mi podira to sezono..

Lahko mirno rečem, da je to moja najslabša sezona do zdaj..

From: Koperboy

This Post:
00
27850.572 in reply to 27850.569
Date: 2/8/2013 7:38:54 AM
Overall Posts Rated:
952952
Dragon je dolocil ceno pred dogovorom. Poleg tega vsaj jaz nisem znan po šparanju, ko se gre za reprezentante (kacil, navršnik)

This Post:
11
27850.573 in reply to 27850.571
Date: 2/8/2013 10:25:13 AM
Overall Posts Rated:
7979
Glej to kar se je tebi zgodilo ni novost.Ker so zamiki ur po celem svetu ne morejo nekomu ,ki se zbudi šest ali 8 ur za tabo vsiliti tvoje ure.Sicer računalnik išče iste ure in to je dokaz ,da si natančen.Če pa čakamo in čakamo računalniku zmanjkuje istih ur in med ponudniki za prijatelske tekme prihaja do zamikov ur.Slutim nimam dokazov ,da si si prijatelsko organiziral med zadnjimi ali pa si imel tako smolo kot jaz srečo pri drugi igrci ko sem na draftu s pomočjo Slovenec fly a zadel na draftu na žalost tujca ,ki mi je prinesel 20 miljonov.A sem imel smolo ,da mi je računalnik tolk vn metalo ,da sem raje klub uničil.To ,da včasih internet nagaja poznamo vsi sedaj mam čisti mir a to ,da imam celo sezono najmanj 6 iger vnaprej naštimane mi je zaradi tega ostalo tudi prijatelske imam v isti sekundi naštimane le dan ptred tem preverim ali imam v prvi postavi igralce z najmanj minutami.lp

Advertisement