Já mám asi problém s chápáním psaného textu, mám pocit, že první se úspěšnsotí klubu začal ohánět Draq:
Hraješ stejnou úroven jako já. Až dostaneš svůj tým někam výš než já tak zas něco napiš.
Kdyby mi tohle napsal rwystyrk, řekl bych OK a držel bych hubu.Ale od lůzra co hraje II.ligu jako já? A jsme na tom podobně(máš o jedno vítězství víc). S nepoměrně vyšším platem, ale těžce nepoměrně.
A to říkám jako místní emeritní reptal, který je rozhodně dalek toho, někomu brát právo na jeho názor, i když s ním třeba nesouhlasím, ale bylo by lepší kdyby to mělo hlavu a patu a nesklouzávalo to do osobní roviny. Já bych asi reagoval jinak než Amare a netočil bych se na tom, kolik hráčů Draq vytrénoval, ale jeho reakci celkem chápu.
Nakonec, každý si může tuhle hru hrát jak chce, většina se bude asi vždycky snažit vydrápat nahoru a sbírat úspěchy, někomu stačí podporovat reprezentace a na klubové ambice kašle, někdo chce třeba hrát jen s odchovanci, někdo jen trénovat trestné hody.), každý může mít jiné cíle a jiné důvody pro tuhle hru hrát, důležité je, jestli ho to tak baví. Takže kdybych se teď rozhodl, že odteď budu mít v týmu jenom třeba Jamajčany, je to jenom moje věc:)