Saulai, nebuk ir tu vaikas. PX man tie jusu 5 metai. As jei nori 20 metu sutiksiu pries tai kad Anglijos lyga buvo 1-2 lyga europoje, jei lb nori sutiksiu kad ir buvo tik 1 lyga. Ta rode rezultatai ir pajegumas klubu. As sneku apie si sezona, o si sezonas visiems jiems siaubingas. O apie pasitaupymus babunei i triusykus kalbek. Losia geriausia sudetimi ir mat tauposi jo ekipa. Nemie Baselio aplost nesugeba ir 3-3 baigia, kokia cia dar sekme ? Sekme buvo man U puseje nes jie sugebejo kiek pamenu islyginti rezultata gale varzybu. Sekme galima vadinti atkrintamasias, nes gali vienose ar kitose paeit nesveikai. Bet tik ne grupse varzybose kai 6 varzybos ir ale sekmes pritruko. Pasiziurek i lyga. Apgailetinai blackburnui kisat, losiat lygiosiom su kitokiais nevykeliais. Cia ne 20 vieta uzimancios ekipos sustiprejimas o man u susilpnejimas. As sneku tik apie si sezona, nerupi man jokie reitingu taskai pries tai metais rinkti ir t.t. Sneku kas akivaizdu. Bet kaip ir sakau, tikiu kad Chelsea, Man U, Man city ilgai negules ant menciu. Arsenal jau priprato visi kad amzinai guli. Si seza sergu uz Pooli ir Tote anglijoj, norisi kad abu klubai i cempionu lyga papultu, todel juos palaikau, kad jie savo zaidimo kokybe nesusilpnejo ir todel kokybine prasme atrodo pries susilpnejusius grandus tikrai gan padoriai.
Manau, supratai ka norejau pasakyti ir nesi durnas, kad gincytumeis del to kas akyvaizdu. Jei tau skauda kalbet apie anglu fule, galim apie barca padiskutuot ir jos pralosimus Ispanijoje. Rasiu nemazai priezasciu, nes nemazai zaideju traumuota, taciau kaip bebutu, jie nedemonstruoja si sezona to fantastisko futbolo pastoviai kaip anksciau, daug banguoja si sezona. Bet lemiamose ir rimtose varzybose visgi pasirodo visad gerai ir visad laimi. Tai pvz jei Osasunai ir kt. pralose barca su espanyol 0-0, tai ka daryti isvada kas ispanu lyga dabar kosmosinio pajegumo nes sugeba fantastinei barcai dominuojanciai jau 5tus metus duoti karc nuo karto i kaulus? Ne, lygis ten nepasakyciau kad labai pakilo ,tiesiog barca banguoja ir tiek. Bet europos mastu net banguojanti jinai atrodo beprotiskai galinga. O jusu klubai ir vietinese lygose slubuoja ir europiniu mastu yra nuliai. Todel si seza Premier lyga yra pati silpniausia kiek esu mates per savo visa gyvenima. Nori sutik, nori ne. As tik sakau tai kas mans akivaizdu.