Ne žinai Pauliau nemėgtų aš veltis į ginčus bet neina man skaityt kai tu pili pamazgas ant Arsenalo. Bent jau žinai kokia pas juos finansinė situacija? Statėsi chebrytė nauja stadioną plius senojo vietoje pradėjo kotedžų statybą, žinai kiek tam sukišo pinigų? Gaila tikslių skaičių neatsimenu tai geriau jokių nerašysiu net faktas tas kad pinigai buvo sukišti į ateitį. Dabar jau kiek teko girdėti pradėta būtų ir kotedžų prekyba ir savininkai žada investuoti visus pinigus į klubą.
Aišku rezultatai ne kokie, bet žinant kai vertėsi klubas pastaruosius sezonu beveik be pirkinių ir rėmėsi tik savo akademija tai rezultatai visai geri. O jei jau kalbant apie šį sezoną ko galima norėt iš komandos kai praranda savo lyderius Fabreges ir Nasri? Plius tu kaip Barselonos fanas jiems dar turėtum padėkot už Fabreges. Toliau grįžtant prie akademijos kiek dar žinai klubų kur taip stipriai remtųsi savo akademija? Gaila tik tiek, kad ir kiek nemėgčiau Barselonos tenka pripažint jie irgi turi gerą akademiją. Bet dar kartą pasikartosiu kad su esama situacija Arsenalas lošia gerai. Tik nežinau ką pas juos veikia sporto direktorius nes ju fizinio parengimo treneris yra apgailėtinas. Kiek dar matėt komandų kur dažniausiai pusė komandos traumuoti(Bareslona nesiskaito, nes čia tik atsitiktinumas, o Arsenale jau dėsningumas nes pastoviai kokie 5-8 žaidėjai negali žaist)?
Kas dėl Premier tai aiškiai matosi lygos nuosmukis, bet tikrai nereitinguočiau jų po Italų, nes jų lyga man tiesiog nesižiūri. O Anglų lygos man patinka kad ten žaidimas eina labiau per jėga, o ne techniką kaip Ispanų todėl ir kyla daug ginčų tarp fanų, nes Anglai mėgsta kietesnį futbolą, eina į kontaktą kas žiūrint Premier atrodo suprantama ir normalu, o UEFA labiau traktuoja Ispaniško stiliaus futbolą ir tada prasideda kad baudos, kortelės ir baudiniai iš oro, bet faktas tas kad nevienodas futbolas atskirose šalyse. Kažkada žiūrėjau Graikų lygos varžybas tai ten išvis kaip kokiam regby.