а мне выгодно когда играют мои игроки за сборную, а не фермерские...понимаешь о чем я? думаю да.
розумію, тільки скажи, я тобі мішаю взяти збірника, його викачати в націоналку і тримати форму ? чи ферма тобі мішає це зробити ?
я розумію одне, і не тільки я це розумію. Ти як цар хочеш щоб тобі команда з третьої ліги викачала гравця і подала на підносі з квіточками за низькою ціною ? ехехе, опустися трохи на землю, і подивися навкруги, тут тобі нічого ніхто так просто не дасть, не витренує, і не зробить, окрім тебе самого. Хочеш мати збірника - монітор ринок, купуй геніїв+ і тренуй. За це тобі буде подяка від тренерів, та й не будеш виглядати як нахлєбнік в очах інших менеджерів.
І не треба плакати що гравців немає на ринку(недавно були генії яких я рекламував), а як не підходять, просиш тренера молодіжки(націоналки) аби скинув тобі драфт/список гравців, і пишеш кожному менеджеру, гравець якого тебе цікавить, і не кажи що мов у вишці не можна тренувати гравців. Все можна, тільки мішають криві руки(я не говорю іменно про тебе).
так що, зроби висновок і подумай добре