Jössz a focis példáiddal mindig. A legjobb amivel előrukkolhatsz. Látszik, milyen eredményesen csinálják a dolgot az ottani vezetők. Semmi eredményt nem érünk el 150 éve. Azt akarod, hogy ugyan olyan nulla legyen itt minden mint ott? Csináld még 3-4 szezonig azt, amit az elmúlt sok szezonban, és sikerül elérned. Példálozzál csak egy halott társadalommal. Ez olyan, mintha azzal jönnél példával, milyen jó és szép volt Atlantiszba élni. Nevetséges mint ahogy te is az vagy.
Úgy könnyen kritizálsz, hogy közbe te nem csinálsz semmit. Csak az téved aki csinál is valamit.
Már nem edzek csak magamnak, mert meguntam, hogy segítsek itt bárkinek is, ha olyan aljas módon lettem elintézve az NT-nél, mint ahogy történt. Nem fogok segíteni nekik dafke sem.
És ha már nem segítesz, fejedbe vetted, hogy mindenki másnak a játékát aki segítene tönkreteszed. Nem elég neked, hogy te nem csinálsz semmit, aki valamit is tenne, annak a lehetőségeid szerint a legtöbbet ártasz. Igazi hazafi vagy. Dögöljön meg és érezze szarul magát itt minden magyar BB manager csak azért, mert neked ez így jó. Mi ez, ha nem gyökérség?
És kérdezem: mégis mi a túrót vársz egy olyan meccs után, amikor 1) lealáztak minket 2) kiestünk a tornáról? Csak nem az gondolod, hogy megsimogatják a buksidat?
Nem kértem, mégis volt aki látta az ürömben az örömöt. Az értelmesebb emberek bebizonyították újra, hogy a pohár nem félig üres hanem félig teli volt nekik. Rajtad kívül mindenki látja a realitását annak amit csináltam. Egy csak egy legény van itt, aki csak árt, árt, és árt nem segít semmiben sem, csak rombol, rombol, és rombol ........................! Nem is folytatom. Annyiszor leírtam már mekkora ....................!
Írtam bárhol, hogy ezt várom? Amikor te kapitány voltál, mit kaptál a nyakadba akkor, amikor azokat a szánalmas vereségeket elszenvedtet? Biztos nem azt, amit én most tőled kapok. Lehetett volna nem Remixes stílusba előadni a dolgot. Bár kutyából nem lesz szalonna. Mondjuk nem kellett volna elvenned a kedvem az egész kapitányságtól. Neked se vette el senki sem. Mondjuk mondhattad volna, hogy sajnálod, hogy kiestünk, nem baj, csináljam tovább a háttérmunkákat, mert jó munkát végez a stáb, és hosszútávon majd lesz eredménye. Sok minden olyan dolgot írhattál volna amivel alkotó és nem romboló munkát végzel. Nem a közhangulatot szedet szét aminek a rendbehozatalában 2 szezon óta dolgozunk itt páran. Tudod hogy szól a magyar mondás, kibicnek kuss! Úgy csinálsz itt, mintha direkt akartam volna kiesni. Mintha egy trehány szar kapitány lettem volna. Mondjak le ezt írtad. Lemondok. Te meg fejezd be a fórumozást örökre. Töröld magad a játékból. Tűnj el a közösségünkből örökre, mert senki de senki nem fog hiányolni innen téged soha.