No, koukám, že se to tu pěkně zvrhlo. Osobní útoky nebudu komentovat, je to furt na jedno brdo ... celkem nic to nevyřeší.
Zastavím se u taktik, jestli se nepletu Draq tu někde napsal, že měl rwystyrk zahrát v semi BBB jako obranu zónu 2-3. Pokud mu tahle zóna funguje na úrovni druhý ligy, tak to s prominutím svědčí o tom, jakou že to má ta liga úroveň. Zóna 2-3, stejně jako 1-3-1 se dá použít efektivně pouze v případě, že trefím soupeřův útok. Jako příklad použiju dva moje zápasy v letošní sezóně - doma jsem na rwystyrka zahrál 2-3 s vědomím, že asi na mě zkusí vnitřní útok (byl sem si na 70 % jistej) - a udržel jsem jeho výrazně lepší tým na poměrně slušným bodovým rozdílu. Opak byl v zápase s Psionama, kde Macros předpokládal můj vnitřní útok a dal zónu 2-3 (taky s vědomím, že mám pod košem daleko silnější hráče) a já zahrál PtB a rozsekal sem ho na mraky, i přes to, že moji PG, SG a SF nejsou hráči s extrémníma vnějšíma útočnýma skillama.
Celkem dobře si myslím to ilustruje, že 2-3 je prostě na haluz.
Trochu jiný je to s ůtočnýma taktikama, ale jak už bylo několikrát správně napsáno, EFEKTIVNĚ je možný hrát max. 2 taktiky, z nichž jedna je vždycky neutrálně zaměřená, čili nejefektivněji PtB. K tomu se dá přidat podle skillů buď vnější nebo vnitřní útok, ale finančně je nemožný mít tým, kterej zahraje RaG a třeba Low Post na stejný úrovni - teda tak, aby si manažer moh bez problémů vybírat (aby, jak říkáte, byl nečitelnej). Stejně to funguje i na úrovni NT, na monstra prostě nejsou farmy, normální tým to neutáhne ani náááááhodou. PtB je prostě na nejvyšší úrovni jediná schopná dlouhodobě udržitelná taktika - je to smutný, ale engine je tu prostě takovej.
Názory typu "nesouhlasím, nelíbí se mi to, dělal bych to jinak" neberu bez toho, že mi dotyčnej dokáže, že jeho navrhovaná taktika funguje dlouhodobě na nejvyšší úrovni - jinak je to jen mlácení hubou, na který v zásadě nemá cenu ani reagovat ... :)))) Taky dávám přednost jiným skillům než rwystyrk, ale zatim sem nic nedokázal a nic nevyhrál, takže nemelu a pokud nemám názory podložený tvrdýma argumentama, tak držim kušnu a šoupu nohama ... což by někteří manažeři měli dělat taky ... :)))))))))))))