Odlucio sam da pustim protivnika u drugoj utakmici plej of!Da li u tom slucaju u nedelju dobijam jos 90k od arene, i minutazu za trening???Molim siguran odgovor, da ga ne pustam bez veze...
Tako sam i mislio, ali ipak da budem siguran...Nego namucicu se oko pustanja, u utorak sam sa njim odigrao normal i sa 6 igraca od kojih je samo jedan dobar i opet ga razvalio 36 razlike...Moracu da kupujem one botove lucky funove...
ako i ove nedelje budem ulozio lovu u skautovanje, da li ce to uticati na ovu listu, tj da li cu dobiti jos neke nove podatke za draft?hvala
ako i ove nedelje budem ulozio lovu u skautovanje, da li ce to uticati na ovu listu, tj da li cu dobiti jos neke nove podatke za draft?hvalaja sam ulozio proslu, a lista se pojavila predprosle sedmice,tako da sam 'ispusio' i dzaba bacio 40 000 (a znas ti sta je to za na IV-ligase). :D zeznulo me fino :)
ako i ove nedelje budem ulozio lovu u skautovanje, da li ce to uticati na ovu listu, tj da li cu dobiti jos neke nove podatke za draft?hvalajokod onog trenutka kada se draft lista pojavila, sva ulaganja u draft se prebacuju za sledecu sezonu tj. za sledeci draft
ako i ove nedelje budem ulozio lovu u skautovanje, da li ce to uticati na ovu listu, tj da li cu dobiti jos neke nove podatke za draft?hvalajokod onog trenutka kada se draft lista pojavila, sva ulaganja u draft se prebacuju za sledecu sezonu tj. za sledeci draftSUPER,znaci nisam bacio 40 000 :D