Καλημέρα,
1) Το πόσο θα παίξει ένας αναπληρωματικός είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, αν πάρουμε τα δεδομένα που λές ότι θα επιλέξεις. Διαφοράς που θα πάρει το παιχνίδι υπέρ της μιας ή της άλλης (ιδίως υπερ σου), τυχαίου τραυματισμού, αντοχής βασικών. Το σημαντικότερο, πιστεύω, είναι να ξέρεις ποιούς παίκτες θες να προπονήσεις. Αν οι παίκτες που έχεις να προπονήσεις είναι λ.χ. 3 τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι, βλέποντας τη δυσκολία του κάθε παιχνιδιού, να επιλέγεις ο συγκεκριμένος παίκτης (ενέχει βέβαια αρκετό ρίσκο η επιλογή αυτή) να παίζει μόνος του, χωρίς αλλαγή, ώστε να πάρει τα 48+ λεπτά που χρειάζεται. Αν δεν έχεις συγκεκριμένους παίκτες που προπονείς, τότε τα λεπτά που θα παίξουν είναι συναρτήσεις των παραγόντων που σου ανέφερα πιο πάνω.
2) Στις χαμηλές κατηγορίες, όπου υπάρχουν πολλοί ανενεργοί χρήστες, τα ντράφτ σκάνε τυχαία βάση της βαθμολογίας των ομάδων. Το ντραφτ είναι κυρίως θέμα τύχης. Εγώ στην α' σεζόν έδωσα τυχαία 2 πόντους σκάουτιγκ όλη τη χρονιά και πήρα (ελάχιστες πιθανότητες να μου ξανασυμβεί) το καλύτερο ντραφτ με 5800 μισθό και προοπτική σούπερσταρ. Δεν αξίζει να επενδύσεις λεφτά, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ιδίως 40000 την εβδομάδα, διότι δύσκολα θα τα βγάλεις αυτά τα λεφτά. Καλό θα ήταν να επενδύεις λιγότερα, έχοντας σαν σύμμαχο λίγο και την τύχη, διότι από παλτά στα ντραφτ έχουμε μπουχτίσει. Ούτε κανείς σου εξασφαλιζει ότι αν δώσεις 40000 θα πάρεις το καλύτερο ντραφτ, διότι μπορεί να έχει την ίδια σκέψη με σένα και άλλος και να πάρει αυτός, λόγω χαμηλότερης κατάταξης, τον καλύτερο παίκτη.