Én elégedetlen vagyok, és nem az eredménnyel. Folyamatosan ment a részedről a kesergés, hogy a magasembereink nincsenek eltartva, nincsenek formában hétről hétre, hogy átadón vannak, botulnak. A fedfórumban Domi három embert ajánlott neked, tapasztalt centereket, akiket hétről hétre formában tartottak. Valószínűleg a képességeik elmaradnak Huba és Klárik képességei mellett, de jelenleg is 8-9-es formában vannak, a két 9-es 2 millió feletti TSI-vel. Minimum csak játék szintjén érdemes lett volna behívni őket, de akár játszatni is esetenként őket, de te egy kézmozdulattal elintézted, hogy gyengék. Mind eltartható, ráadásul jó helyen vannak.
Eltarthatósághoz, jövőhöz egy-két szó: elméletileg válogatottesélyest nevelek, ráadásul magasembert. Mindösszesen szezon elején kaptam egy megkeresést tőled, hogy hogyan áll a játékosom, majd kiosztottad neki az edzéstervet (nem mellesleg a folyamatos magas fizuk miatti kesergés mellett), hogy minél gyorsabban a válogatottban szeretnéd látni, ezért 17-es védekezés, 17-es pattanó minél előbb. Mindezt egy 3. ligás menedzsernek, nesze neked eltartható játékosok. Ráadásul következő héten írtál, hogy ELVESZTETTED, hogy mit beszéltünk meg edzéssel kapcsolatban, majd azóta nem kaptam levelet. Ezek után kissé nehezemre esik komolyan venni a válogatott körüli dolgokat, vagy annyira jól állunk fiatal magasemberekkel, hogy már nem esélyes a neveltem.Ez esetben erről is örültem volna egy levélnek.
Röviden: nem látok koncepciót, sem szervezettséget. Ez pedig nagyon zavar.
Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!