BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým V

Národní tým V (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: bigfive
This Post:
00
274195.566 in reply to 274195.564
Date: 4/29/2016 8:20:01 AM
Overall Posts Rated:
134134
Jedna věc je ta, že ta dohoda by byla pro obě strany výhodná, protože výhra na CT stejně bude znamenat pravděpodobně konec ať pro nás nebo pro vás. Ale že ty na to máš jiný názor, proč ne...

Co nechápu: proč z toho děláš jak kdyby se jednalo o nějaké spiknutí proti vám, když existuje možnost odmítnout to. Opravdu myslíš, že bysme si věřili na náš TIE proti vašemu CT? Kromě toho ti už bylo prozrazeno, že když nepřijmete, TIE hrát nebudem, takže v tomhle ohledu opravdu nemáte žádnou nevýhodu.

This Post:
00
274195.567 in reply to 274195.566
Date: 4/29/2016 8:23:02 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12481248
Second Team:
Jirkov
Ten TIE je můj názor, samozřejmě pepan může mít jiný, ale za mne hrát TIE bez dohody opravdu nedává smysl v tomto zápase. A naopak si ani nemyslím, že naše CT znamenalo stopku. V posledním kolem máme Austrálii a tu za jistých okolností na CT po CT porazit můžeme. Austrálie hrála podle mne docela dost normalů a je otázka, jak přistoupí k pondělnímu zápasu, asi úplně nelze ani její CT vyloučit.

This Post:
00
274195.568 in reply to 274195.566
Date: 4/29/2016 9:19:10 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10391039
Second Team:
Nitra Urpiners
Jedna věc je ta, že ta dohoda by byla pro obě strany výhodná, protože výhra na CT stejně bude znamenat pravděpodobně konec ať pro nás nebo pro vás. Ale že ty na to máš jiný názor, proč ne...

Co nechápu: proč z toho děláš jak kdyby se jednalo o nějaké spiknutí proti vám, když existuje možnost odmítnout to. Opravdu myslíš, že bysme si věřili na náš TIE proti vašemu CT? Kromě toho ti už bylo prozrazeno, že když nepřijmete, TIE hrát nebudem, takže v tomhle ohledu opravdu nemáte žádnou nevýhodu.

Dohoda dvoch je vyhodna pre oboch iba v pripade ze tym ziskavaju vyhodu na tretou stranou. Tu jeden z tych dvoch ziska vyhrou vyhodu nad tym druhym z dohody! Tato dohoda by bola ok, keby su sance na vyhru jedneho alebo druheho 50%. Ak si mysli niektori z vas manazerov a komunity ze sance su 50na50, tak potom spravme toto - nechajme rozhodnut stastie - mozeme urcit ci vecer v eurojackpote padne viac parnych alebo neparnych cisiel. Kazdy z nas si vyberie par/nepar a ten kto vyhra vyhra aj zapas v pondelok, ten druhy nepostavi prvych 5 najlepsie platenych hracov supisky. Toto je fer dohoda medzi dvoma! Ak si stojite za tym, ze dohoda z Vasej strany je ferova, teda sance oboch su 50na50 pred pondelkovym zapasom, potom nemate problem neprijat. Ak mate problem, potom neponukate fer dohodu druhej strane! Zvasty o tretej strany a neferovosti voci inym timom si nechajte v sufliku, pretoze TIE vs TIE je prave zamerana aj na zisk vyhody nalady oproti superom. Cakam na odozvu a verejne vyhlasujem, ze si mozete vybrat par/nepar a na takuto FER dohodu pristupim!

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
274195.569 in reply to 274195.568
Date: 4/29/2016 9:41:33 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12481248
Second Team:
Jirkov
Takže jsem to trefil správně, prostě nevěříš v sílu vašeho NT a v tom je zakopaný pes. My soupeře nepodceňujeme a nemyslím si, že výkonnosti obou týmů jsou diametrálně odlišné, ale je to samozřejmě na subjektivním pocitu. Tohle hraje ve snaze o dosažení dohody významnou roli, jak jedna a druhá strána vidí výkonnosti obou týmů, jak je nebo není sebevědomá. Zažil jsem dohody, když jsem trénoval NT, kdy jsme si věřili obě strany, dohoda byla a zápas skončil třeba i o 25 bodů a to v různých případech naší výhrou nebo naopak prohrou.
Pokud to chápeš tak, že na stejné úsilí jste outsider zápasu, stačilo odmítnout, případně si mohl dát protinávrh váš normal na náš TIE a pak by záleželo na našem trenérovi, jestli toto nastavení by mu dávalo smysl nebo by s díky taky odmítl.

A ještě si měl jednu možnost, zprávu neotevřít, to náš trenér udělal minulé kolo, když jsme dopředu věděli, že dohodu nechceme.

Tvůj návrh s Eurojackpotem je úplně mimo mísu, to nemá ani smysl komentovat ...

Last edited by rwystyrk at 4/29/2016 9:42:31 AM

This Post:
00
274195.570 in reply to 274195.568
Date: 4/29/2016 10:26:11 AM
Overall Posts Rated:
134134
Ještě jsem neviděl zápas, kdy by šance byli 50:50. A zrovna tenhle se k tomu blíží. VŽDYCKY je jeden tým silnější. Chceš tím teda i naznačit, že neuděláš taktiku nebo přípravu, abyste porazili silnějšího soupeře na stejné úsilí?

A tobě asi nepřijde rozdíl, jestli rozhodnou schopnosti ve hře nebo úplná náhoda.

This Post:
00
274195.571 in reply to 274195.570
Date: 4/29/2016 10:32:35 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12481248
Second Team:
Jirkov
Když vidím formy, tak si dokonce myslím, že při stejném úsilí jsou mírným favoritem Slováci. CT-CT bude tomuto zápasu moc slušet a určitě si to po zápase všichni budou pochvalovat, jaká to byla správná volba :-)

This Post:
00
274195.572 in reply to 274195.570
Date: 4/29/2016 12:24:58 PM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10391039
Second Team:
Nitra Urpiners
Ještě jsem neviděl zápas, kdy by šance byli 50:50. A zrovna tenhle se k tomu blíží. VŽDYCKY je jeden tým silnější. Chceš tím teda i naznačit, že neuděláš taktiku nebo přípravu, abyste porazili silnějšího soupeře na stejné úsilí?

A tobě asi nepřijde rozdíl, jestli rozhodnou schopnosti ve hře nebo úplná náhoda.

Presne ako vravis - vzdy ma jeden tim navrch a preto su TIE a podobne dohody vzdy v zaujme jednej strany a nic ferove na tom nie je.
@rwystyrk: ak si niekto neveri tak potom ten kto podava navrh na dohodu. To snad nechces spochybnit. Keby ste si verili ziadne uistenie mojom pristupe by ste nepotrebovali. Uz sme hrali proti sebe viackrat a nie vzdy to bolo po dohode a bol to obojstranny TIE.

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
274195.573 in reply to 274195.572
Date: 4/29/2016 12:42:28 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12481248
Second Team:
Jirkov
Zajino, nevím, jestli tě někdo něčím praštil po palici, ale začínáš být pěkný demagog.
Dohoda je vždy v zájmu obou stran - jestliže není v zájmu strany, které byla nabídnuta, pak ji odmítne nebo nepříjme. Od vás to nečekám, ale nutno taky podotknout, že občas někdo dohodu přijme a nedodrží jí, buď aby získal výhodu nebo aby nabízejícího "vytrestal". Tolik asi k tomu, že nabídnout dohodu je vždy, jak tvrdíš, výhodné pro toho, kdo jí nabízí.
K tomu, že jeden tým má vždycky navrch, NT zápasy jsou natolik vyrovnané, že rozhodují maličkosti a kdo má navrch většinou nevíš před zápasem, ale až po něm.
Náš zápas vidíme jako otevřený, dohodu nenabízíme kvůli tomuto zápasu, ale kvůli celkovému výsledku a šanci i když malou pro vítěze na 4. místo. Jasně jsem ti tam popsal, v čem by pro vás byl výhodný náš TIE v případě vaší výhry a australské prohry. Nabízení dohody nemá vůbec co dělat s tím, jestli si někdo věří nebo nevěří, v různých situacích ty důvody můžou být různé. Tentokrát věříme, že jsme při správném nastavení taktiky a sestavy schopni zápas vyhrát, ale nemusí se to taky povést, bereme to jako otevřený souboj.
A konec tvoji zprávy jsem vůbec nepochopil, to chceš jako říct, že budeš bez dohody hrát TIE? Nenech se vysmát, proč by si to dělal? A proč bychom to dělali my? Zápasy, které zmiňuješ, si nevybavuju, naopak si vybavuju, že ještě za psycha nebo mateja jsme si dohodu domlouvali. A myslím, že by neměli problém v této situaci dohodu přijmout.
My potřebujeme oba zápasy vyhrát, aby byla nějaká šance. Na rovinu si myslím, že na nižší úsilí prohrajeme, na stejné úsilí to vidím jako otevřený zápas (za předpokladu, že jste třeba poslední zápas nehráli CT, což nepředpokládám). Proto kdybych byl trenér, tak se rozhoduji jen mezi CT a dohodou TIE-TIE. Protože jak jsem popsal výše, zápas s Austrálií může být hratelný i po CT. Samozřejmě nevidím do tvoji hlavy a nad čím přemýšlíš ty.
Ber prosím všechno jako moje názory, pepan se samozřejmě rozhodne sám, podle toho, jak to bude vidět on, takže nebuď překvapený, ať už bez dohody zahraje TIE, normal nebo CT.

This Post:
22
274195.574 in reply to 274195.572
Date: 4/29/2016 12:47:16 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12481248
Second Team:
Jirkov
A víš, co mě baví nejvíce? Jak nám tady někdo jako ty káže, jací jsme hajzlíci a jak se vás snažíme přelstít, což navíc vůbec není pravda.
Možná si vzpomeneš na svůj majstrštyk, jak jsi předminulé MS pustil zápas s USA, aby v semifinále hráli proti vám. Ale boží mlýny melou a tam jste to naštěstí projeli.

From: vajns

This Post:
00
274195.575 in reply to 274195.572
Date: 4/29/2016 12:53:24 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Ty seš fakt úplně mimo. Je naprosto evidentní z tvých předchozích příspěvků, že si vůbec nevěříš a ještě to budeš přehazovat na nás, že si nevěříme, tohle nemá chybu.

Nechápu tvůj způsob uvažovování. Brečíš tady nad nabídkou TIE-TIE. By mě zajímalo co z toho chceš vytěžit? Budu trochu spekulovat a zahraju si na NT kouče. Nabízím ti dohodu TIE-TIE, protože je výhodná pro obě strany v současné situaci. Lepší než bez dohody hrát zápas normal-normal. Dohodu nepřijmeš, pak zahraju pravděpodobně normal. Otázka je co chceš hrát ty, že by CT?? Gratuluju pravděpodobně na CT vyhraješ a příští zápas s Polskem zase na CT pravděpodobně prohraješ.

Přijde mi, že nechápeš elementární smysl dohod TIE-TIE. Jsou to dohody dvou vyrovnaných týmů, kdy bez dohody by se s pravděpodností blížící se jistotě hrálo normal-normal. Dohoda je dobrá k tomu, že oba týmy pošetří náladu do dalšího zápasu.

A pokud tady někomu podsouváš neférovost. Měl bych k tomu jeden příměr podle sebe soudím tebe. Takže jestli za tím vidíš něco neférového, jde o čistě tvůj problém a tvoje pocity. Přijde mi to celé od tebe dost dětinské, spíš mám pocit že se ty snažíš rozhodit našeho NT kouče a tím ovlivnit příští zápas. Jde o čistě můj soukromý názor...

From: rwystyrk

This Post:
00
274195.576 in reply to 274195.575
Date: 4/29/2016 1:02:12 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12481248
Second Team:
Jirkov
Taky jsem nad tím uvažoval, že jde jen o jeho taktizování před zápasem. Ale v situaci, kdy postupové šance obou týmů jsou opravdu v ryze teoretické rovině, mi to přijde nepravděpodobné, protože zase tak důležitý zápas to není. Jiné by to bylo třeba v případě, kdy by si vítěz zajistil postup nebo naopak poražený ztratil šance na postup (ale za situace, že šance na postup je reálnější, např. že by 2 výhry dávaly jistotu).

Advertisement