Zajino, nevím, jestli tě někdo něčím praštil po palici, ale začínáš být pěkný demagog.
Dohoda je vždy v zájmu obou stran - jestliže není v zájmu strany, které byla nabídnuta, pak ji odmítne nebo nepříjme. Od vás to nečekám, ale nutno taky podotknout, že občas někdo dohodu přijme a nedodrží jí, buď aby získal výhodu nebo aby nabízejícího "vytrestal". Tolik asi k tomu, že nabídnout dohodu je vždy, jak tvrdíš, výhodné pro toho, kdo jí nabízí.
K tomu, že jeden tým má vždycky navrch, NT zápasy jsou natolik vyrovnané, že rozhodují maličkosti a kdo má navrch většinou nevíš před zápasem, ale až po něm.
Náš zápas vidíme jako otevřený, dohodu nenabízíme kvůli tomuto zápasu, ale kvůli celkovému výsledku a šanci i když malou pro vítěze na 4. místo. Jasně jsem ti tam popsal, v čem by pro vás byl výhodný náš TIE v případě vaší výhry a australské prohry. Nabízení dohody nemá vůbec co dělat s tím, jestli si někdo věří nebo nevěří, v různých situacích ty důvody můžou být různé. Tentokrát věříme, že jsme při správném nastavení taktiky a sestavy schopni zápas vyhrát, ale nemusí se to taky povést, bereme to jako otevřený souboj.
A konec tvoji zprávy jsem vůbec nepochopil, to chceš jako říct, že budeš bez dohody hrát TIE? Nenech se vysmát, proč by si to dělal? A proč bychom to dělali my? Zápasy, které zmiňuješ, si nevybavuju, naopak si vybavuju, že ještě za psycha nebo mateja jsme si dohodu domlouvali. A myslím, že by neměli problém v této situaci dohodu přijmout.
My potřebujeme oba zápasy vyhrát, aby byla nějaká šance. Na rovinu si myslím, že na nižší úsilí prohrajeme, na stejné úsilí to vidím jako otevřený zápas (za předpokladu, že jste třeba poslední zápas nehráli CT, což nepředpokládám). Proto kdybych byl trenér, tak se rozhoduji jen mezi CT a dohodou TIE-TIE. Protože jak jsem popsal výše, zápas s Austrálií může být hratelný i po CT. Samozřejmě nevidím do tvoji hlavy a nad čím přemýšlíš ty.
Ber prosím všechno jako moje názory, pepan se samozřejmě rozhodne sám, podle toho, jak to bude vidět on, takže nebuď překvapený, ať už bez dohody zahraje TIE, normal nebo CT.