Ukraina vs. Italia 125 - 126 (77756) -12 овертайми, і знову нам не везе з 1 очком((( два сезони тому Англія, цього разу - Італія.
В кінці матчу, коли ми вели 1 очко, за 8 секунд до кінця гри, атака Італії і Рипан, йоп його..., фолить ще й з неспортивним фолом.
Перемога була дуже близькою, але моє не вгадане передбачення вирішило долю матчу.
Перед матчем я питав в кількох менеджерів думку щодо Італії. NBA_4_fun і Gello були праві щодо внутрішнього акценту Італії, але я чомусь не повірив в це і поставив угадайку на зовнішню тактику(
Пуста розтановка чомусь не спрацювала так як я хотів. На Ц в основі Бодякін, який хапає швидко фоли і йде на лавку. Рипан був в основі на РЗ, хоча я хотів щоб був Дедечко/Чечер. Я би сказав що пуста розстановка пішла більше в мінус ніж в плюс.
Незважаючи на це ми знову видали дуже і дуже цікавий матч. Яцик монстр. Дедечко також вдало зіграв. Кучеревський як завжди стабільно вдало. Гладченко непогану результативність має.
Рейтинги дальніх кидків у нас 17, я ще такого не бачив.
Тактично в атаці Прінстон зайшов. Суперник зіграв зону 4+1 зовнішню, а ми взамін робили багато внутрішніх кидків. Та й трьох закинули немало.
В захисті проти внутрішньої тактики персоналка не найгірший варіант. Італієць зіграв внутрішню тактику з великим на АЗ. Яцик захищався персонально проти Ц, який накидав всього лиш 7 з 13.
Підбір програли, що очевидно за відсутності Ліванського.
Обідно мені за такі матчі:(
Далі Швеція.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 1/20/2025 4:00:06 PM