ajd sada ovako...mozda lupam al da kazem...nek bude da je 50 aktivno na forumu i cita sve o izborima i planovima repke a njih 92 je glasalo na izborima ove sezone, sto znaci da je oko 40 ljudi islo principom dalje navedenim: kada njih 15 iz prve lige glasa za GM-a i tamo pise recimo GM...-15 Golub- 1psiholoski gledno on ce da glasa za GM-a posto svi glasaju za njega sto znaci da su ostali sigurni da je on najbolji
...i to samo kada imamo nekog protivnika koji nije kao sto je sutra Hayastan.
62 neprocitane poruke sam imao za samo 2 dana koja sam proveo u Krusevcu ... auuu, kako je vama dobroooo :)
62 neprocitane poruke sam imao za samo 2 dana koja sam proveo u Krusevcu ... auuu, kako je vama dobrooooSamo, meni se cini da toliko poruka citam dnevno;-) A ti si me prosto zabrinuo sto te nema, al jbg. ljubav je to;-)
62 neprocitane poruke sam imao za samo 2 dana koja sam proveo u Krusevcu ... auuu, kako je vama dobroooo
62 neprocitane poruke sam imao za samo 2 dana koja sam proveo u Krusevcu ... auuu, kako je vama dobroooo :)Samo, meni se cini da toliko poruka citam dnevno;-) A ti si me prosto zabrinuo sto te nema, al jbg. ljubav je to;-)Ovo je broj neprocitanih samo na ovoj temi ...A za ljubav, paaaaaaa, ako se izpostavi da je to-to onda kolega Beck's preuzima glavnu rech u rechenici "pivo za drustvo ;)"
62 neprocitane poruke sam imao za samo 2 dana koja sam proveo u Krusevcu ... auuu, kako je vama dobroooo :)Samo, meni se cini da toliko poruka citam dnevno;-) A ti si me prosto zabrinuo sto te nema, al jbg. ljubav je to;-)
Da vidimo ko ce biti srecni dobitnik 3 dana!
(110240.189)Da vidimo ko ce biti srecni dobitnik 3 dana! :)Sad na more? Pa ajde nego je mnogo hladno bre :)P.s. Nisam mogao da odolim a da ne prokomentarisem ... a da sam napisao na originalnoj temi bio bi ban na keca ... pa biste me posle prozivali kako dajem los primer drugima :) :)
Da vidimo ko ce biti srecni dobitnik 3 dana! :)