BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 (XII)

U21 (XII) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
138124.567 in reply to 138124.566
Date: 6/30/2010 8:33:01 PM
Overall Posts Rated:
9393
pa da, i grubor i gudelj u mojoj konferenciji, a ja da plachem, koliko vidim :P

elem, vezano za igrache iz prvog tima, proshle sezone su u prvoj ligi bili jasnic, andelinic, arsic, arsenijevic... plus josh 4-5 igracha u drugoj i trecoj ligi, shto je fin procenat... a koliko sam razumeo, trenutno je pomama da se sakupe pare kako bi grubor doshao u prvu ligu i nastavljen da trenira... tako da postoji tendencija zadrzavanja igracha, ali bi bilo pozeljno da se to uradi sa josh vishe nashih igracha koji su do 21-22 god trenirali kod nas... u krajnjem sluchaju, bekovi, krila i plejmejkeri mogu ostati, jer oni nemaju plate kao centri

p.s. ja sam odradio ono za draft, medjutim samo za dvojicu imam info i to samo zvezdice za rejting, tako da cu ti poslati mejl sutra... inache, taj izbor na draftu se ne menja, ostaju loptice i dalje, jedino shto se menja sistem skautovanja - nece vishe biti random skautinga, vec po odabiru vlasnika kluba

Message deleted
This Post:
00
138124.569 in reply to 138124.567
Date: 6/30/2010 9:00:59 PM
Overall Posts Rated:
100100
poruka za flavijusa, likcinu, bila itd.

Citao sam 15 minuta sve vase budalastine pocev od prijateljske sa Bosnom, pa pricom ko je kome bio asistent dok je bio selektor, pa skautiranje V lige koju ne znam ni sto ste uvodili kada realno nemamo preko 500 aktivnih menadzera, ovo tvrdim sa sigurnoscu 90%, pa ste dosli do nekog tamo Dobrovitisa, pa ste i o krilima pricali, onda o tome da li su igraci super ili sto onaj rece KRSHEVI-Dobro rece Flavijus, niti su jedno niti drugo. A nismo mi sad neka velika BB zemlja pa da budemo u top 5 repki u svetu!

Ljudska glupost je neunistiva!

Moj savet nekima: Bil i Dumba su jedini u BB Srbija koji vole da provociraju! Daj bre ljudi, video bih vas kakvi biste bili na mestu selektora, da bog da kad bi se video neki pomak, to garantujem!
@ Flavijuse, tebe ovde najvise od svih postujem, ali kad vec nisi selektor, nemoj se ni mesati. Dobro ti meni rece jednom, u smilu, "ko god je selektor, ukoliko imas igrace koji zadovoljavaju kriterijume, ti si na konju.." :) Znam da ti je u interesu do BB Srbija ali ista da se radi. I jedan savet, ma koliku ti ljubav prema Srbiji imas, nemoj da kupujes Grubora(uz 5-6 skil up-a vec ima platu kao Kosta,bolje kupi buduceg portugalskog reprenzetativca, mnogo je prespektivniji, a mozes da ga nadjes u ekipi Beckhambg. Obecaj da ces ga makar pogledati :D

@Za Likcinu i Dzekila, to volim, kada im pokazete zube :D

@ Bile, jedina razlika izmedju tebe i nas(ispod prve lige) jeste sto ti imas prefiks (GM-) ispred nika i sto si pre mene cuo da postoji BB, inace ne bi mogao ni da mi prismrdis, znas! Nisi ti ovde nikakav strucnjak za BB, ti si samo "čiča" koji sedi na stolici i gleda u "kutiju", isto kao i ja. Sad razumes? :P

Pozz svima od AirWolf-a! :-))))

This Post:
00
138124.570 in reply to 138124.569
Date: 7/1/2010 1:34:35 AM
Overall Posts Rated:
178178
Evo, "legendo ispod prve lige" sada kada si mi "sve objasnio" - shvatio sam svoje "greske"!))))))

Edit: Eno idem da glasam za tebe kao selektora pa da nam krene konacno!))))

Last edited by Laimbeer40 at 7/1/2010 1:54:56 AM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
138124.571 in reply to 138124.564
Date: 7/1/2010 1:59:58 AM
Overall Posts Rated:
178178
Pocela je sezona 13 pa ce shodno tome biti otvorena i tema U-21 (XIII).

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos