BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149781.567 in reply to 149781.564
Date: 9/27/2010 1:20:35 AM
Overall Posts Rated:
178178
Mislim na tebe kao i na lanjski sneg...samo znam kako svako ovde razmislja i "razmislja" pa mi u ovom drugom slucaju nije tesko da anticipiram dvodimenzionalne reakcije...

Nemam ja kompleks nego ne mogu da dopustim da me proziva neko poput tebe i jos 1-2 tebi slicna samozvana "pomagaca nasoj zajednici koji znaju ko su i sta rade". Jesmo u Srbiji gde svako moze da pljuje iz zavisti i slicnih problema ali na to nisam rad da pristanem.

Dalje, pitanje je koliko neko sa tvojom filozofijom moze da pomogne - sto se mene tice, bolje da si nekog od nasih neprijatelja nego sto si "nas".

A to cemu sam ja doprineo - ti si poslednji koji ce da procenjuje i to sam ti vec objasnio. Valjda razumes da treba mnoooooooogo vise argumenata od toga da ti nesto napises.

Pogledaj samo ko podrzava tvoje stavove a ko stoji uz mene...bicu direktan kao i uvek rizikujuci da se ti "car" opet nadjes ocepljen - ubio bih se da je obratno...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
11
149781.568 in reply to 149781.563
Date: 9/27/2010 3:51:36 AM
Overall Posts Rated:
178178
Znas dobro sta mislim o tvojim stavovima i tu se nista nije promenilo.

Necu bre vise nikome da se pravdam sto svim sredstvima podrzavam u ovom trenutku i do pojave neke bolje - najbolju opciju.

Problem je u formulaciji "svim sredstvima". Nisam ja ludak pa da odmah nekoga uvredim ili omalovazim promovisuci svoju opciju i to nikada nije tako. Realan scenario je da "opozicija" svojom "kulturnom" argumentacijom sama na sebe navuce retoriku na koju se posle zali.

Ne znam kako da ovo jednostavnije objasnim...

This Post:
22
149781.569 in reply to 149781.567
Date: 9/27/2010 6:05:49 AM
Overall Posts Rated:
2222
Kao sto si naveo u jednom postu, sam si me pozvao da ti odgovorim,iako nisam mislio da je to bilo upuceno meni. Za razliku od tvojih,moji postovi koji nisu adresirani direktno na tebe nemaju nikakvu vezu sa tobom niti se u njima misli na tebe, niti imam razloga da mislim o tebi. To sto ti malo malo pa ubacis post namenjen da isprovociras nekoga na svadju,to vise govori o tebi.

Dakle ti sada mozes da nipodastavas ono vreme koje sam ja izdvojio da pomognem ovoj zajednici, ja za razliku od tebe cenim sve koji su na bilo koji naci pomogli zajednici,pa naravno i tebe sa te strane. Sa druge strane ja imam i znanje i argumente ne da tebi pariram,jer to nije nikakva mera. Ja svojoj drzavi nikada nisam bio niti cu biti neprijatelj u bilo kom segmentu zivota,pa tako necu biti ni ovde! Zato, hvala Bogu pa se ti nista ne pitas ;)

Ja ne znam ko podrzava tebe a ko mene,to nije vazno jer te oni ne cine pametnijim! Jabus je moj prijatelj i ponosan sam na to,nije on "niza ljudska rasa" kao sto ti to hoces da predstavis!

This Post:
00
149781.570 in reply to 149781.569
Date: 9/27/2010 6:55:15 AM
Overall Posts Rated:
122122
Zamolio bih vas da se drzite teme inace cete basket moci da igrate samo napolju na skolskom terenu!
Necu ja da vas banujem posto nemam tu opciju ali cete navuci gnev mracnih kosmickih sila koje cekaju na moju komandu ... a onda ste najebali, ni ja necu moci da vam pomognem ;)
Ajde sad svi po 50 evra na sunce!

Fair play!!!
This Post:
00
149781.571 in reply to 149781.569
Date: 9/27/2010 7:15:46 AM
Overall Posts Rated:
178178
Zato, hvala Bogu pa se ti nista ne pitas ;)

Bolje nemoj nista napisati nego ovo iznad...ako ne napises nista - onda samo sumnjamo...ovako nema sumnje. ;)

Ja ne znam ko podrzava tebe a ko mene,to nije vazno jer te oni ne cine pametnijim!

Ne cine me pametnijim ali svojom podrskom daju legitimitet mojim aktivnostima. Aha, sada si shvatiJo!

Jabus je moj prijatelj i ponosan sam na to,nije on "niza ljudska rasa" kao sto ti to hoces da predstavis!

Vrlo dobro znas kakvo misljenje imam o Jabusu...pomoc: potpuno suprotno od onog o tebi. Cinjenica je da si pored ostalog i zlonameran a logicno je da ces me jos manje gotiviti sada kada sam te raskrinkao i po tom osnovu. ;)

Znas kako, samo-proglasi ti opet sopstvenu pobedu u ovoj debati pa da idemo da radimo nesto. Moze?

This Post:
00
149781.572 in reply to 149781.571
Date: 9/27/2010 7:42:30 AM
Overall Posts Rated:
2222
Legitimno je i Kotor selektor pa se to ipak nije pokazalo kao dobar izbor. Ja ne moram nista da proglasavam, sve se vidi iz prilozenog,ko je koga "prozvao", ko je sa argumentima potkrepio svoje tvrdnje. Da li sam ja zlonameran,pa ti si poslednji koji to moze da ocenjuje! ;)

ps. Nisam znao da ti radis :)

@popeye
Ma to na terenu se samo i ceni,tu se vidi ko zna a ko ne zna, ovde svako moze da bude "faca" ;)

This Post:
00
149781.573 in reply to 149781.572
Date: 9/27/2010 7:54:21 AM
Overall Posts Rated:
178178

ps. Nisam znao da ti radis

Dodacu na listu onog sto nisi znao ili ne znas...

This Post:
22
149781.574 in reply to 149781.571
Date: 9/27/2010 8:43:25 AM
Overall Posts Rated:
5757
E ja ne znam koliko se secas i koliko se ostali secaju, ali sve ovo izmedju vas dvojice citao sam i kad su Bil i Samurajko rkali jedan na drugog. A na kraju postadose dobri pajtosi.

@Svetislave, cisto da razjasnim neke stvari s pocetka ove rasprave, jer ocigledno je da neke stvari nisu kao sto su pre bile. Barem ih ja vidim drugacije.
Prvo, to sto Cika drobi da je on kriv, moze da okaci. . . Nije Cika kriv. Krivi smo mi koji smo pokusavali na drugaciji nacin za razliku od Cike da ukazemo da nije dovoljno verovati svajcarskim bajkama vec da je kontinuitet u radu reprezentacije sa povremenim usavrsavanjem i uzdizanjem na visi nivo najbitnija stvar za reprezentaciju. Dok sam ja, Jarley, Popaye i jos neki pisali lepo, objasnjavali stvari vrlo fino i razumno, a da pri tom, nikom se ne zameramo i da kojekavima bukvalno titramo jajca, niko nas nije ni dva % zarezivao. Svi su se hvatali za Ciku, samo zato sto je on jedini na drugaciji nacin sve to iznosio. A smatram da je onaj fini i kulturan nacin najveca propast za reprezentaciju iz 2 razloga: 1)zbog rezultata na proslim izborima, jer ocigledno da na mene, jarleya i ostale fine niko nije ni obracao paznju; 2) zbog koturovog pristupa, za koga je cika malo dete. Koturovo pametovanje mnogo vise vredja od Cikinog. Samo, njegovo je zavijeno, kako neko rece, u oblandu, pa tu mozes da razlikujes menadzere koji razmisljaju i oni koji "razmisljaju". Da te podsetim ukratko na samo par stvari Koturovog pametovanja. Kotur smatra da prijateljske utakmice nisu bitne; da iskustvo igraca nije bitno, pa nema ni smene generacija kada se zavrsi takmicarski deo; da entuzijazam nije bitan jer pravila vezana za reprezentacije nisu vredna citanja, a i sto bi jedan selektor morao da ih zna. Ovo su stvari koje pojedinacno, kao i mnoge druge pojedinacne stvari koje nisu vezane za reprezentaciju (npr. kod treninga igraca: visina, potencijal, godine), ne uticu preterano na neki rezultat, trening igraca ili nesto drugo. Medjutim, kada sve ove stvari stavis na jedan kup, e onda one imaju mnogo velikog uticaja na to sto im je namena. I sad mi kazi, zar ovo koturovo prosvetljavanje nije vredjanje onih koji razmisljaju?

U reprezentaciji ne moze da bude ustupaka, titranja, lizanja i ostalih zvalavih radnji. Ili radis za reprezentaciju kako treba ili ne radis. Ako ne radis kako treba, koja je onda tvoja funkcija, sta ti imas vise da se petljas oko repke, sta ima da prosvetljujes i da pametujes. I takve treba odmah staviti na crnu listu, da ne kazem nesto gore. Pa sta mislis, da su svajcarci napravili ovakav uspeh sa svojom repkom, a sa malim brojem aktivnih korisnika, tako sto su zvalavili jedni druge.

This Post:
00
149781.575 in reply to 149781.574
Date: 9/27/2010 9:01:59 AM
Overall Posts Rated:
122122
I sad mi kazi, zar ovo koturovo prosvetljavanje nije vredjanje onih koji razmisljaju?
Jeste, vredjanje je

Fair play!!!
This Post:
22
149781.576 in reply to 149781.575
Date: 9/27/2010 9:57:35 AM
Overall Posts Rated:
500500
ja sam najgori selektor, a ti najbolji u istoriji bb-a. a imamo slične rezultate. veoma zanimljivo.

ja nisam bio dobar, ali i ti si bio isto tako loš. a pokušavaš da svoje rezultate popraviš pljuvanjem mene. uspevaš u tome, ali baš me briga...

This Post:
22
149781.577 in reply to 149781.576
Date: 9/27/2010 10:52:07 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Poslednja utakmica Flaviusa:
3/22/2010 4:30:00 PM 18 Srbija U21 112 - 121 (Replay) 22 Latvija U21 Latvija
Poslednja tvoja utakmica :
9/27/2010 6:00:00 PM 88 Andorra U21 -- 31 Srbija U21 Srbija SC
*Obrati paznju na broj ispred Naziva nase repke, ako je 18. i 31. mesto na rang listi isto, ondak sam ja balerina.

Advertisement