Evo nam i nove pobjede...+41 protiv Armenije...
(25900)Dominirali smo u skoku, asistencijama, koševima i u igri generalno, ali još uvijek mi nešto fali, neka točka na i...nadam se da je to samo pomanjkanje prave forme vanjske linije i da će se neke stvari popraviti s konačnim dizanjem iste...
Hojljevac nam je bio najbolji igrač, uz bok su mu bili Krnčević i Polovanec, a još su kvalitetne partije odigrali Orlić, Čaleta i Ivanković...
Neki potezi i rotacije kod ovog GE mi nisu najjasniji, ali sve dok se pobjeđuje ne treba tražiti dlaku u jajetu...valjda...ali svejedno me kopka zašto je Verbić startao utakmicu, odigrao minutu i više nije ulazio u igru, kopka me zašto se Krnčević u jednom trenutku našao na playu i tako je odigran promašeni napad, zašto je Čaletu izvadio van nakon serije od 10 koševa i šuta 5-5 i da ne nabrajam sad sve...
Pozvao sam u repku Nastasića, ali na kraju ipak nije bio u postavi...zbog forme naravno...mislim da ćemo ga gledati u idućoj utakmici jer očekujem da mu forma poraste...kao i ostalim bekovima...dolaze nam jače utakmice i bez toga neće ići...
Idući tjedan nam slijedi Bjelorusija, posljednji 'lagani' protivnik, ali i definitivno jači protivnik od ovih s kojima smo se dosad susreli...svim protivnicima su bili blizu, 7-15 poena razlike, ali su ipak izgubili sve dosadašnje utakmice i pošto njima slijede lakši protivnici moramo već sad biti oprezni...samo da im forma ostane na toj razini na kojoj je sad i nebi smjelo biti problema...
Vjerujem da ste shvatili na što ciljam...dosta je bilo igranja, vrijeme je da se ozbiljnije počne paziti na formu...
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...