Těžko můžeš povolat nějaké monstra, když žádné pořádné kromě Hány nemáme a je to zcela záměrné. Vyrobit monstrum je jednoduché, ale živit ne.
Já říkám otevřeně, že na cestu monster se záměrně vydávat nebudu, když nějaké jakžtakž použitelné (nedopatřením) vznikne, tak pro něj zkusíme najít farmu jako v případě Hány, ale záměrně nikoho nebudu tlačit, aby vytvářel monstra, právě naopak. Sám vidíš, že ani týmy z první ligy nechtějí či dokonce nemůžou z ekonomických důvodů živit hráče s platem 100-150k, tak co s těma monstrama budeme dělat, až jich budeme mít více, kde budou hrát, kdo se o ně bude starat?
Na foru pro repre trenéry jiné země, které už monstra mají, brečí, že jim ti hráči každou chvíli přestupují a nikdo se jim o ně nechce starat.
Pokud chce někdo jít cestou monster, tak ať jde do voleb s touto strategií jako protikandidát.
Osu mužstva si odhalil správně, já bych si ji dovolil ještědoplnit o další hráče a samozřejmě se k nim dotrénovávají další jako třeba Lípa, který má ve 20 součet skillů přes 90 (nejlepší hráč v NT má 108), ale prostě to chvíli trvá, než se dotrénují na NT úroveň, bude stále méně případů, které budou už ve 22 připraveni naskočit do NT, spíše budou muset čekat třeba do 23-24. Co bude důležité, že např. intenzivně trénovaný Kubeš nám ukáže, do kdy má smysl trénovat, zatím v 25 skáče celkem rozumně a dle dohody bude trénovat, dokud bude rozumně skákat, ať ho zastaví věk nebo potenciál.
K ostatním příspěvkům se vyjádřím zítra, ale jsem docela rád, že se rozproudila diskuze, takže budu rád, když tady ráno najdu kupu dalších příspěvků.
Last edited by rwystyrk at 5/11/2010 4:12:08 PM