1 óra volt, de végig olvastam ezt a hányást! Ez ami itt folyik szánalmas. Hála a jó égnek, hogy ott hagytam ezt a cirkuszt.
Felvetődött itt 1-2 dolog kérdés, amire azért had reagáljak minden bántás nélkül!
Van pár barátom és ismerősöm, akikkel napi skype vagy levél kapcsolatba vagyok itt, és megbeszéljük a jó és rossz dolgokat is egyaránt!
Az egyik dolog ami itt kérdésként felmerült, hogy hogy lehet igennel vagy nemmel szavazni a kapitány munkájára 1-2 nap leforgása után?
Egyszerű a válasz!
A jelenlegi stáb a jobb kommunikációval, a tulajok megkeresésével és hasonló szép dolgokkal kampányolt! Szerintük egyes esetekben a nem megfelelő kommunikáció volt néha a nagy probléma.
És elkezdődött a levelezgetések korszaka. Láttam 1-2 levelet amit küldtek egyes embereknek. Meg lett az eredménye, egy bazi nagy nem a jelenlegi munkára. Mert ugyebár a megfelelő kommunikációról nem csak beszélni kell, hanem csinálni is.
Egyet értek Mikhaillal abban, hogy a szövkapnak nem a 18-19 évesekkel kellett volna foglalkoznia az első napokban (bennük úgy se lehet nagy kárt csinálni az első 2-3 hétben, jók az u21-es scoutjaink), hanem azokkal a tulajokkal megfelelően kommunikálni akik a válogatott közeli játékosokat tartják el, vagy nevelik. Tudok olyan játékosról, akinek a tulaja meg se lett keresve, pedig ott van a topp játékosok között, már tavaly majdnem bekerül a keretbe. Még egy levélre se méltatta a stáb azóta sem. De a 18 évesek már készen vannak? Gratulálok szép munka.
Volt itt valakitől egy hozzászólás amivel egyetértek, van olyan stábtagod, aki jobb ha meg se szólal itt, mert úgy ahogy van egy rakat szánalom minden egyes hsz-e! (és ezt én mondom, aki sose volt a kommunikáció nagymestere)
Van még más is! Sokan észrevették, hogy olyan dolgokkal dobálóztok aminek semmi értelme!
Ezen nagyon megakadt a szemem!
Pont ez volt a lényeg, hogy egy picit más sorrendben edzenénk, hogy jobban eltarthatóbbak legyenek és könnyebben edzhetők a kinti játékosok. Nem mondtam soha azt, hogy rossz volt az edzés a játékos szempontjából, viszont nem volt a legideálisabb a csapat szempontjából. Az, hogy kinti posztokon az élvonalba tartozunk, az az eddigi stábnak volt köszönhető. Működött, és csak kis változtatásokat szeretnénk rajta csinálni. Ami szintén működik, Fazekas így nevelkedett.
Nagyon szép és jó! A fizetés csökkentésről, eltarthatóságról beszéltetek az egész kampány során! Erre mint játékost Fazekast hozod fel mint élő példa? A legelszúrtabb ifjú játékosunk fizetés szempontjából! és ez 21 éves kora óta így van. És nem mi akartuk ezt, hanem a kedves tulaja. Most akkor eltartható vagy nem eltartható játékos nevelés a cél? Van hasonló kaliberű (persze más posztra) játékos akinek a fizetésére oda volt figyelve és hatalmas ász lehet belőle, és nem a ti esetleges terveitek alapján nevelkedett! Most akkor mi történik itt? Én bízok benne helyére kerülnek a dolgok nálatok fejben, és elkezdtek végre odafigyelni, kérdezni, kutakodni, ennek így kéne működnie! Van 1-2 dolog amit érdemes kipróbálni egyetértek, de ne higgyétek kérlek, hogy ti szartátok a spanyol viaszt, van amiben már 4-5 szezonnal előttetek jártak!
Kérdezni, kérni nem szégyen, ha megfelelő hangnemben teszed, még lehet segítő emberekre is találsz. Ne felejtsd el te vagy az új, neked kell először alkalmazkodnod, kérned, nem a többieknek. Szerintem tedd rendbe a dolgokat az NT táján végre, addig megnyugodnak a kedélyek és tudsz egyeztetni majd a fiatalokról, ha az u21-es scoutoknak is lecseng a mizéria. Addig többet ártasz mint amit használsz ezzel az egésszel. Úgy csinálsz mintha nem tudnád mi van ilyenkor u21-szinten! Ne legyünk már ilyen amatőrök és pitik. Senkit se lehet elszúrni még a ti terveiteknek sem, ha az első 2-3 hétben védekezést kap, és csak utána kapja meg mondjuk a 20 szintnyi passzolás edzést

! Próbáljátok ledugni a gombócot a jelenleg nem éhes 3 éves pelenkás kölykön. Nem a gyerekbe kell keresni a hibát, hanem abba aki etetni próbálja
Last edited by JoeBlack at 3/15/2013 7:49:17 AM