BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott III.

Magyar válogatott III. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: gecsega

To: Cimi
This Post:
00
215892.569 in reply to 215892.565
Date: 3/13/2013 3:12:46 AM
Overall Posts Rated:
4141
Ezzel a török sráccal már beszéltem! :) Edzeni fogja! Mert szüksége lesz rá! :)

This Post:
33
215892.570 in reply to 215892.568
Date: 3/13/2013 6:08:37 AM
Overall Posts Rated:
9797
Milyen listákat szeretnél? Nincsen neked? Nálam az elmúlt 5 szezon draftolt játékosai is megvannak. Ebből időnként meg is nézem melyik csapatnál ki található és láthatóan edzik-e. 2 szezonra vagy jelenleg megválasztva, ne 10 szezonra tervezz előre azonnal. A jelenlegi helyzetről egy roha*t szót sem olvastam. 0 játékos a keretben most még. Előre is kellene dolgozni.

Ezek szerint nincsenek neki. Baj, hogy elkérte?

Nem lehet csak 2 szezonra tervezni egy kapitánynak. Akkor hagyja figyelmen kívül a fiatal generációt, és törődjön csak a jelenelgi kerettel?

Hétfőn lett megválasztva, ma szerda van, az első tétmeccsig még van nem kevés idő. Eddig lista hiányában scoutolás ment, szerintem hamarosan fogsz olvasni a mostani szezonról is.

Fogalmam sincs, hogyan jött le neked, hogy Wenger irányítani akarja az U21-et, meg, hogy csak úgy legyen, ahogy ő szeretné.

NÉHÁNY speciális játékosról szeretett volna EGYEZTETNI, ehhez azt a minimális segítséget sem kapta meg, hogy megkapja a fiatalok listáját, ezért scoutol.

Éppen előtted lévő hszben írta le, hogy egy ilyen játékosról már egyeztet, aki center hiányában úgy néz ki u21-re fog edződni. Hát ennyire akarja irányítani az U21-et, és ennyire akarja, hogy csak úgy legyen ahogy ő szeretné...

Másokra mutogatás? Az lett leírva, hogy nem kapott segítséget, így csinálja maga, nem mutogatott senkire, hogy miattad és miattad nem tudom, vagy hasonlók.

This Post:
00
215892.571 in reply to 215892.570
Date: 3/13/2013 6:24:34 AM
Overall Posts Rated:
188188
Hehehehe.
Hétfőn lett megválasztva, ma szerda van, az első tétmeccsig még van nem kevés idő. Eddig lista hiányában scoutolás ment, szerintem hamarosan fogsz olvasni a mostani szezonról is.

Mit is várnék el a kapitánytól: a kerettel az ellenfelekkel kellene foglalkozni és nem scoutolgatni.
A többire nem is reagálok.

Last edited by Mikhail at 3/13/2013 6:28:34 AM

This Post:
00
215892.572 in reply to 215892.571
Date: 3/13/2013 6:27:12 AM
Overall Posts Rated:
9797
:D

This Post:
11
215892.573 in reply to 215892.568
Date: 3/13/2013 6:36:32 AM
Overall Posts Rated:
145145
Nincsenek friss listáim, a két szezonnal ezelőttiek megvannak.
Hosszútávra tervezek, nem csak 2 szezonra, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.
Eddig állítom össze a saját adatbázisom, a következő meccs hétfőn van, 5 nap múlva.

"Zavar a másokra mutogatás meg problémák felhozatala. Csinálni kell, ha nem kapsz segítséget akkor a nélkül is."

Nem akartam felhozni, de érkezett két kérdés: Miért hívjuk be a fiatalokat, és miért nem kérünk a scoutoktól listákat.
Arra válaszoltam, egészen addig egy szót sem szóltam.

Szerencsére a helyzet kezd normalizálódni, úgy tűnik Cimivel is sikerül közös nevezőre jutni, és minden a helyére kerül.

From: Dawa

This Post:
00
215892.574 in reply to 215892.573
Date: 3/13/2013 4:22:36 PM
Overall Posts Rated:
106106
Gratulálok!

Remélem hamarosan a válogatottra is lesz ideje a kapitánynak.
Éljen a válogatott, hajrá magyarok!

Peace out.

From: Wenger92

To: Dawa
This Post:
00
215892.575 in reply to 215892.574
Date: 3/13/2013 4:24:40 PM
Overall Posts Rated:
145145
Köszi!

Szerencsére a lista ma összeállt, ma már pár embert be is hívok terveim szerint, elkezdjük a taktikát összeállítani hétvégére.
Holnap este a kupameccsek után látni lehet majd remélem, hogy melyik tulajikra lehet számítani forma szempontjából, és akkor feltöltöm a keretet. Persze szabad helyeket hagyok akkor is későbbre.

This Post:
00
215892.576 in reply to 215892.575
Date: 3/15/2013 7:13:16 AM
Overall Posts Rated:
411411
Gratulálok a győzelemhez, kíváncsian várom mi fog kisülni ebből!

This Post:
66
215892.577 in reply to 215892.575
Date: 3/15/2013 7:45:21 AM
Overall Posts Rated:
411411
1 óra volt, de végig olvastam ezt a hányást! Ez ami itt folyik szánalmas. Hála a jó égnek, hogy ott hagytam ezt a cirkuszt.
Felvetődött itt 1-2 dolog kérdés, amire azért had reagáljak minden bántás nélkül!

Van pár barátom és ismerősöm, akikkel napi skype vagy levél kapcsolatba vagyok itt, és megbeszéljük a jó és rossz dolgokat is egyaránt!

Az egyik dolog ami itt kérdésként felmerült, hogy hogy lehet igennel vagy nemmel szavazni a kapitány munkájára 1-2 nap leforgása után?

Egyszerű a válasz!

A jelenlegi stáb a jobb kommunikációval, a tulajok megkeresésével és hasonló szép dolgokkal kampányolt! Szerintük egyes esetekben a nem megfelelő kommunikáció volt néha a nagy probléma.

És elkezdődött a levelezgetések korszaka. Láttam 1-2 levelet amit küldtek egyes embereknek. Meg lett az eredménye, egy bazi nagy nem a jelenlegi munkára. Mert ugyebár a megfelelő kommunikációról nem csak beszélni kell, hanem csinálni is.

Egyet értek Mikhaillal abban, hogy a szövkapnak nem a 18-19 évesekkel kellett volna foglalkoznia az első napokban (bennük úgy se lehet nagy kárt csinálni az első 2-3 hétben, jók az u21-es scoutjaink), hanem azokkal a tulajokkal megfelelően kommunikálni akik a válogatott közeli játékosokat tartják el, vagy nevelik. Tudok olyan játékosról, akinek a tulaja meg se lett keresve, pedig ott van a topp játékosok között, már tavaly majdnem bekerül a keretbe. Még egy levélre se méltatta a stáb azóta sem. De a 18 évesek már készen vannak? Gratulálok szép munka.

Volt itt valakitől egy hozzászólás amivel egyetértek, van olyan stábtagod, aki jobb ha meg se szólal itt, mert úgy ahogy van egy rakat szánalom minden egyes hsz-e! (és ezt én mondom, aki sose volt a kommunikáció nagymestere)

Van még más is! Sokan észrevették, hogy olyan dolgokkal dobálóztok aminek semmi értelme!

Ezen nagyon megakadt a szemem!

Pont ez volt a lényeg, hogy egy picit más sorrendben edzenénk, hogy jobban eltarthatóbbak legyenek és könnyebben edzhetők a kinti játékosok. Nem mondtam soha azt, hogy rossz volt az edzés a játékos szempontjából, viszont nem volt a legideálisabb a csapat szempontjából. Az, hogy kinti posztokon az élvonalba tartozunk, az az eddigi stábnak volt köszönhető. Működött, és csak kis változtatásokat szeretnénk rajta csinálni. Ami szintén működik, Fazekas így nevelkedett.

Nagyon szép és jó! A fizetés csökkentésről, eltarthatóságról beszéltetek az egész kampány során! Erre mint játékost Fazekast hozod fel mint élő példa? A legelszúrtabb ifjú játékosunk fizetés szempontjából! és ez 21 éves kora óta így van. És nem mi akartuk ezt, hanem a kedves tulaja. Most akkor eltartható vagy nem eltartható játékos nevelés a cél? Van hasonló kaliberű (persze más posztra) játékos akinek a fizetésére oda volt figyelve és hatalmas ász lehet belőle, és nem a ti esetleges terveitek alapján nevelkedett! Most akkor mi történik itt? Én bízok benne helyére kerülnek a dolgok nálatok fejben, és elkezdtek végre odafigyelni, kérdezni, kutakodni, ennek így kéne működnie! Van 1-2 dolog amit érdemes kipróbálni egyetértek, de ne higgyétek kérlek, hogy ti szartátok a spanyol viaszt, van amiben már 4-5 szezonnal előttetek jártak!

Kérdezni, kérni nem szégyen, ha megfelelő hangnemben teszed, még lehet segítő emberekre is találsz. Ne felejtsd el te vagy az új, neked kell először alkalmazkodnod, kérned, nem a többieknek. Szerintem tedd rendbe a dolgokat az NT táján végre, addig megnyugodnak a kedélyek és tudsz egyeztetni majd a fiatalokról, ha az u21-es scoutoknak is lecseng a mizéria. Addig többet ártasz mint amit használsz ezzel az egésszel. Úgy csinálsz mintha nem tudnád mi van ilyenkor u21-szinten! Ne legyünk már ilyen amatőrök és pitik. Senkit se lehet elszúrni még a ti terveiteknek sem, ha az első 2-3 hétben védekezést kap, és csak utána kapja meg mondjuk a 20 szintnyi passzolás edzést! Próbáljátok ledugni a gombócot a jelenleg nem éhes 3 éves pelenkás kölykön. Nem a gyerekbe kell keresni a hibát, hanem abba aki etetni próbálja

Last edited by JoeBlack at 3/15/2013 7:49:17 AM

This Post:
11
215892.578 in reply to 215892.577
Date: 3/15/2013 11:30:59 AM
Overall Posts Rated:
145145
Kíváncsi lennék, milyen levelet hozol fel példának a nem megfelelő kommunikációra. Mert amíg nincs példád, addig ez csak vagdalózás.

"Tudok olyan játékosról, akinek a tulaja meg se lett keresve, pedig ott van a topp játékosok között, már tavaly majdnem bekerül a keretbe. Még egy levélre se méltatta a stáb azóta sem. De a 18 évesek már készen vannak? Gratulálok szép munka."

Melyik ez a játékos? Erre nagyon kíváncsi lennék!

"Volt itt valakitől egy hozzászólás amivel egyetértek, van olyan stábtagod, aki jobb ha meg se szólal itt, mert úgy ahogy van egy rakat szánalom minden egyes hsz-e! (és ezt én mondom, aki sose volt a kommunikáció nagymestere)"

A kritika írójával rendeztük is PM-be az ügyet.

"Nagyon szép és jó! A fizetés csökkentésről, eltarthatóságról beszéltetek az egész kampány során! Erre mint játékost Fazekast hozod fel mint élő példa? A legelszúrtabb ifjú játékosunk fizetés szempontjából! és ez 21 éves kora óta így van."

Na ez alatt nem tudom mit értesz! Azt, hogy kapott fiatalon multit, és nem volt 22 éves korára 180k-s fizetése?????
Nála ott vagyunk, hogy akármit edzünk, az viszi a fizetést.

"Kérdezni, kérni nem szégyen, ha megfelelő hangnemben teszed, még lehet segítő emberekre is találsz."

Hol nem kértem megfelelő hangnemben? Láttad a leveleimet, amiket kiküldtem a listákkal kapcsolatban? Gondolom nem.

"Egyet értek Mikhaillal abban, hogy a szövkapnak nem a 18-19 évesekkel kellett volna foglalkoznia az első napokban (bennük úgy se lehet nagy kárt csinálni az első 2-3 hétben, jók az u21-es scoutjaink), hanem azokkal a tulajokkal megfelelően kommunikálni akik a válogatott közeli játékosokat tartják el, vagy nevelik"

Valahonnan el kellett indulni. Én lentről indultam, szeretek a sok munka felől a kevesebb fele menni. Így lehet, hogy páran 2 nappal később kapták meg a leveleket.

This Post:
00
215892.579 in reply to 215892.578
Date: 3/15/2013 1:51:35 PM
Overall Posts Rated:
411411
Kíváncsi lennék, milyen levelet hozol fel példának a nem megfelelő kommunikációra. Mert amíg nincs példád, addig ez csak vagdalózás.

Hol nem kértem megfelelő hangnemben? Láttad a leveleimet, amiket kiküldtem a listákkal kapcsolatban? Gondolom nem.

Sok levelet mutattak meg ismerősök barátok, így igen láttam elég levelet, tudok véleményt formálni. Építő kritikának szántam a levelet, -lehet te bántónak éled meg, de nem- lehet okulni belőle és lehet vagdalkozni de sajnos a tények tények.

Na ez alatt nem tudom mit értesz! Azt, hogy kapott fiatalon multit, és nem volt 22 éves korára 180k-s fizetése?????
Nála ott vagyunk, hogy akármit edzünk, az viszi a fizetést.

Ha nem érted sajnálom, torony magasan neki volt 20 éves kora óta a legszarabb fizetése a korosztályában. Neki 140k volt 22 éves korára ha jól emlékszem, egy hasonló kaliberű playa megállt 100k alatt normális edzéssel. De ezt pont nektek kell mondanom, perfektek vagytok ebben a témában gondolom. Már 21 évesen könyörögtünk, hogy ne kapja úgy az edzést ahogy, mert a csillagos égik fog felmenni a fizetése. De leszarta mindenki. Most meg sírtok, hogy bármit húztok magas lesz a fizuja? Hát ez a legnagyobb LOL amit mostanában hallottam!

Valahonnan el kellett indulni. Én lentről indultam, szeretek a sok munka felől a kevesebb fele menni. Így lehet, hogy páran 2 nappal később kapták meg a leveleket.

Igen minden út Rómába vezet, az a nem mindegy, milyen módon. Sok mindenre reagáltál, de a lényeget úgy érzem nem értetted meg.

Melyik ez a játékos? Erre nagyon kíváncsi lennék!

Miután a tulaj panaszkodott nekem, hogy nem történt megkeresés, a lelkemre kötötte, hogy ne kerüljön elő a neve, nagyon nem szeretné. Sajnálom nem tudok többet mondani annál, hogy kisemberről van szó.

A kritika írójával rendeztük is PM-be az ügyet.

Nem gondolod, hogy nem a kritika írójával kell erről beszélni, hanem azzal akiről a kritika íródott?

Nagyon sajnálom, ha a levelemet te személy szerint támadásnak élet/ted meg! Mostanában nem voltam itt, ennek megvannak az okai, a választáshoz is nagy önuralom kellett, hogy ne szóljak hozzá, de azért a véleményemet és javító szándékú észrevételeimet engedd meg, hogy leírjam.

Last edited by JoeBlack at 3/15/2013 2:08:00 PM

Advertisement