Sveiciens jūsmājās!
Tad nu šodien esmu pabeidzis kompelktēt mūsu izlasi un esmu sasaucis pašus labākos spēkus. Noteikti jums radīsies kādi jautājumi, kāpēc dažs labs spēlētājs ir izlasē, bet par to es jums pastāstīšu nedaudz vēlāk šajā rakstā.
Uz doto momentu mums ir iezīmējies starta piecinieks, kurš noteikti netiks pārbaudīts pirmajā mačā, kur tas nemaz nav nepieciešams. Ar nelielu satraukumu gaidīju šīs nedēļas treniņa rezultātus un varu teikt, ka jaunie censoņas ir ļoti labi pastrādājuši un padarījuši sevi vēl nedaudz prasmīgākus. Tas, protams, priecē, jo varēsim uzrādīt labākus rezultātus.
Tos spēlētājus, kuriem šonedēļ ir bijis formas kritums, izlases rindās nevarēs redzēt vismaz nākamās divas spēles. Ar menedžeriem esmu sazinājies arī privāti, ja nu kaut kas tiek palaists garām. Izlasē ir 20 gadīgais Madars Celms. Kāpēc? Atbilde ir pavisam vienkārša. Komanda, kurā viņš spēlē, drīz nobotosies, tāpēc viņš ir izsaukts uz izlasi, lai nākamsezon mēs nezaudētu savu pamata centra spēlētāju.
Tā kā izlases sastāvs ir nokomplektēts, tad nākamās nedēļas laikā sākšu sazināties ar 20 gadīgo spēlētāju menedžeriem, lai noskaidrotu kas un kā notiek. Liels paldies tiem, kas cenšas atvieglot manu darbu, uzrakstot informāciju par saviem spēlētājiem privāti bez manas jautāšanas.
Uz doto momentu tas arī tā īsumā ir viss, ko vēlējos šeit uzrakstīt, lai sniegtu nelielu ieskatu tajā, kas ir padarīts un kas sekos tālāk. Pirmā spēle mums pirmdien pret Skotiju. Liela shēmošana tur nebūs nepieciešama. Noteikti arī būs rakstiņš pirmdien gan pirms, gan pēc spēles.
P.S. Lūdzu, uzturiet izlases spēlētājus formās, lai nav tā, ka izlasē pienes tikai dvieļus! Paldies! :)
burkeliinoo