ovo uopste nije bilo upuceno samurajku vec to ozzy kuka kako njegov cuveni look inside uopste vise ne prolazi. kad kaze "sada ga nije posluzila sreca" ustvari zali sebe zbog bednih bekova i krila i nemogucnosti da odigra neku drugu taktiku. e vidis samurajko je daleko od tvog nivoa. mozda ti pozajmi nekog pleja za buducnost :)
NE! Ovo nema nikakve veze samnom, ali ako vec zelite da razvijate neko "Ozzy teorije zavere" onda cu vas odmah razuveriti. Stvar je veoma jasna i ocigleda, a to jeste da smatram da Samuraj u ovom trenutku ima bolji tim od tebe. Tvoja jedina prednost jeste domaci teren, sto je ogromna prednost. Ali i uprkos tome mislim da se ove sezone moze napraviti izuzetak i da titulu osvoji ekipa koja nema prednost domaceg terena. Mislim da su zbog toga sanse realno 50-50 za obojicu, ali ja dajem malecku prednost Samuraju zato sto je "rizikovao" prvi mec, a ja sam siguran da ko rizikuje mora jednom da dobije ;)
Eto toliko o mojoj teoriji i mrznji prema drugima. Ucitelj je samo jedan i ja njega postujem (zao mi je sto se onoliko iznervirao kad sam ga poslednji put ispratio iz Lokvanj arene, ali dobro), takodje mi je mnogo zao sto je Bil ispao (a on je to shvatio kao provokaciju, ali dobro)...
Sve u svemu...
Sportski pozdra 4 all :))))
Ozzy