Nem értelek! Szellemi fogyatékos vagy, vagy csak az én furcsa értelmezésemben 100% os a devianciád? Nem vagy túl összeszedetett... írkálsz mindent, mint pl az a bajom, hogy nem nyerek rangadót... téged 5ször vertelek el, míg te engem 3 szor... tyotyot 7szer vertem meg, míg ő 1szer volt ellenem eredményes... szóval bebizonyítottam, hogy az állításod, ahogy volt, szart sem tükrözött, sőt a hazugság szó, lehet hogy jobban visszaadja a mondanivalód... aztán jössz azzal, hogy ha eddig nem tudtál pozitív mérleget csinálni ellenem majd ezután?
A számok amiket írsz meg koka... szar pénzed sincs... s ha 2milliárdos játékosokat veszel csődbe mész a fizetésekkel.. ilyen egyszerű... ezért van 10 játékosom... mert bármelyik 5 megnyer nekem egy meccset... senkinek nem kell 2 meccsnél többet jásztani egy héten, azaz a formák nem romlanak... de nem kell a fizetésekben sem megbolondulnom...
S hogy 7 játékos ellened nem elég? 4el is vertelek már meg, mikor lesérült az irányítóm:D 5játékos van egyszerre a pályán szóval ha csak az 5 legjobbom nevezem, már akkor simán elpicsázlak...
Amúgy Te addig ne beszélj arról, hogy mennyire jó a csapatod... míg a konferenciánk utolsó helyezetje is megver... eddig egyetlen győzelme van és 6 veresége... de téged megtudott verni:D
Last edited by keresztapa at 3/22/2009 4:25:45 AM