BuzzerBeater Forums

BB Makedonija > Прес конференции

Прес конференции

Set priority
Show messages by
From: Angel961

This Post:
00
199108.57 in reply to 199108.56
Date: 4/16/2013 5:21:08 PM
Overall Posts Rated:
2929
Ne zboram za toa,tuku da mi analizirate kako uspeav da ja izgubam ovaautakmica. Po moe nasite pozicii imam pojaki igraci. ILi nekoj se zaebava pasi pravi kako sto saka. KOj da pobedi na odredena utakmica.. Ako e taka NEMA SMISLA DASE IGRA koga drug ti ja kroi sudbinata

From: Xsago

This Post:
00
199108.58 in reply to 199108.57
Date: 4/16/2013 5:38:05 PM
Overall Posts Rated:
128128
Ne mozam so sigurnost nisto da tvrdam, bidejki ne vi gi znam ni skillovite na igracite, ni entuzijazmot. Ona sto go znam e deka toj ima prednost na domasen teren, a od formata, timskite i igrackite rejtinzi, pretpostavuvam deka za ovaa sredba ti vsusnost i si nemal podobri igraci od negovite koga se ke se zeme vo predvid. Gore dolu mene mi izgleda deka edinstveno na pozicija centar si imal pojak igrac, na site drugi ste so slicen kvalitet, a nekade duri i mala prednost ima KK Dragons.

From: Dadimo

This Post:
00
199108.60 in reply to 199108.59
Date: 4/16/2013 6:05:21 PM
Overall Posts Rated:
5555

И јас мислам дека не е намерно пуштена...

Да нема недоразбирања, нигде не реков дека е попуштена за да биде на моја штета а на твоја корист иако на крајот така испаѓа но ненамерно. Играта е таква каква што е и мораме сите што играме против солидни тимови во купот да предадеме еден лигашки меч ако сакаме да пазиме на формата. Во случајот на Ксаго изборот негов беше мене да ме победи а против тебе да се предаде, што според мене малку не е фер затоа што против тебе играше дома но Ксаго убаво објасни како дојде до ова. И сето ова е нормално и ненамерно но мора да признаете дека е убав бонус за тебе во однос на мене. Можеби треба нешто да сменат во играва минутите во купот да не влијаат во формата на играчите и така би се избегнале вакви работи. Се сеќавам пред 2-3 сезони пред да играат финале во купот Бобанс и Горге играа во иста недела против Саки и што беше посебно интересно и двајцата решија токму против овој тим да си ги чуваат играчите што беше голема (ненамнерна) помош за born4pwnage таа сезона добивајќи две убедливи победи гратис против двата најсилни тима таа сезоона во западот.

Last edited by Dadimo at 4/16/2013 6:13:00 PM

From: ^ToNiO^

This Post:
00
199108.61 in reply to 199108.60
Date: 4/16/2013 6:22:50 PM
Overall Posts Rated:
66

И јас мислам дека не е намерно пуштена...

Да нема недоразбирања, нигде не реков дека е попуштена за да биде на моја штета а на твоја корист иако на крајот така испаѓа но ненамерно. Играта е таква каква што е и мораме сите што играме против солидни тимови во купот да предадеме еден лигашки меч ако сакаме да пазиме на формата. Во случајот на Ксаго изборот негов беше мене да ме победи а против тебе да се предаде, што според мене малку не е фер затоа што против тебе играше дома но Ксаго убаво објасни како дојде до ова. И сето ова е нормално и ненамерно но мора да признаете дека е убав бонус за тебе во однос на мене. Можеби треба нешто да сменат во играва минутите во купот да не влијаат во формата на играчите и така би се избегнале вакви работи. Се сеќавам пред 2-3 сезони пред да играат финале во купот Бобанс и Горге играа во иста недела против Саки и што беше посебно интересно и двајцата решија токму против овој тим да си ги чуваат играчите што беше голема (ненамнерна) помош за born4pwnage таа сезона добивајќи две убедливи победи гратис против двата најсилни тима таа сезоона во западот.

Кога сме на таа тема за разлика од тебе јас имам друго мислење. Не за тој случај туку еве за конкретниов случај кај за оваа недела кај што сум јас инволвиран а си и ти ви него. И тоа со конкретна намера да се на несе штета на тебе и на мене, TIE еден против друг со втори постави за да следат лесни победи во наредната утакмица.
Ама мене тоа не ми смета и не се жалам иако е така. Секој има права да си ја прави стратегијата како сака и да ја насочи против кого сака и за кого сака. Тоа ми е мотив повеќе ако успеад да опстанам и без соработка и помош од другите тогаш стварно сум го заслужил тоа.

From: Xsago

This Post:
00
199108.64 in reply to 199108.63
Date: 4/17/2013 4:53:59 PM
Overall Posts Rated:
128128
Во право е Penda, сите овие муабети ве молам префрлете ги во темата сезона 23 во форумот за прва лига. Прашања и Договори и особено Прес конференции не се соодветните теми за вакви дискусии.

This Post:
11
199108.65 in reply to 199108.64
Date: 9/1/2013 1:29:15 PM
Overall Posts Rated:
1111
Проект К.К.Скопје Комета (Сезона 25)

Добар ден ББ пријатели ви се обркам со овој пост да ви кажам дека започна проект К.К.Скопје Комета (Сезона 25) коj беше започнат на почетокт на Сезоната 23 кога увдме дека со тогашниот состав не можевме да стигнеме далеку одлучивме да ја надоградиме Методија Андонов Ченто арената,па одкога тоа го остваривме се спремивме да штедме и да поминеме уште една сезона
(Сезона 24) со истиот состав бес засилуванај и да обезбедиме опстанок во втората лига.Ние сето тоа го остваривме,па дури го обезбедивме 5то место во нашата западна дивизија и со тоа си обезбедивем уште еднаш место второ лигашкото друштво и секако уште една шанса да се бориме за пласман во плејофот и се надевам финалето следната сезона.Денес се одлучивме да го реализираме овој кт со оглед дека имавме 2000000 $ во нашат каса бевме спремни да потрошиме пари за сериозни засилувањ.Денес ги ангажиравме Марио Лаура (27 години) Италјански интернационалац кој ке го замени Лорензо Фереини кој е постар и послаб од Лаура па со тоа сериозно ја засиливме нашат бековска линија.Фереини е ставен на продажба и за рок од неколку дена ке замине од Скопје.Му благодариме за 3те фантастичн сезони во кои беше клучен играч во составот на Кометите и ни го донесе првијот трофеј од постоењето на тимот.Да продолжиме денес исто така го ангазиравме Џулио Падован (27 години) Бразилски интернационалац кој ке ја засили крилната позиција.Поради ангажирањеот на Падован Желко Бањевић ке биде префрлен на клупата како замена на крилната позиција,а Новак Гацев беше отпуштен денес.Како последни засилувања ги ангажиравме Фидел Темпрано (29 години) Шпански интернационалац кој би рекол дека е нашето најголемо засилување тој ке го замени Валдеко Кашик кој е прескап и пре слаб во споредба со Темпрано и затоа и тој исто како Фереини е ставен на ТЛ и очекуваме да биде продаден,а во случај тоа да не се случи ке бидат повторно ставени на ТЛ и ако тогаш бидат продадени ке бдат отпуштени од тимот.Последно засилување пред некоја минута пристигна во Скопје.Зборам за Тај Фармер (28 години) Американски интернационалац кој ке ја засли клупата на нашиот тим.Тој игра на позиција Центар/Крило Центар.Со ова сме спремни за предизвиците пред нас.И се надевам до крајот на следната сезона ке бидеме шампиони и за прв пат ке осетиме како е да бидеш дел од прво лигашкото друштво.Толку од мене и поздрав до сите други менаџери.
Еве како ке изгледа составот на Кометите следната сезона:
http://prntscr.com/1oqq0u

This Post:
00
199108.66 in reply to 199108.65
Date: 9/1/2013 4:19:32 PM
Overall Posts Rated:
5555
+1
Само напред Том...а најбитно од се е да продолжиш со одличниот тренинг на Митар Ќириќ, поголемо засилување од него здравје ;)

This Post:
00
199108.67 in reply to 199108.66
Date: 9/1/2013 6:30:42 PM
Overall Posts Rated:
1111
ke prodolzam bidi sigoren vo toa toj za sega e zlatnata rezerva na timot i nego ni Balla ne gi prodavam :)

Advertisement