Balsuot pareiga nebent realiam gyvenime yra, nepradekim gal mixint jo su zaidimais ;) Faktas man rodos, kad daugiau balsuoja buzzeryje labiau aktyvus zaidejai, dalyvaujantys diskusijose/ar bent jas skaitantys nei tokie kaip as, kurie zaidzia savo malonumui, treniruoja zaideja ir tiek. Niekada mes rinkimuose neturejom labai didelio aktyvumo, gal didele priezastis to kad per rinkimus bent seniau prasidedavo kazkokia psichoze, visi pykstas, shudais drapstos, protinga pasidaro biski sunku surast ;D Plius NT ar U-21 trenerio postas kazkokios sloves man atrodo tikrai nenesa, pats blogiausia uzimama vieta visam BB. MJo turejo susiprast pries eidamas, kad nesugebes. Uzsiimt reik kuom sugebi arba zalos kitiems nedarai, del to as ramu ramiausiai treniruoju zaideja, pasiklausiu kai reikia patarimo ir tiek(del patarimu Kesto treniruotem tai tik Pauliau tau galiu padekot, panaudojau kai ka). Jei is lietuviu nesugebam ar neturim ka issirinkt, visada is kitos salies rimta menedzeri galima pabandyt priviliot, ne jokia cia negeda mano galva.