U ovoj mojoj ligi bilo reci o ovim novim promenama, jeste videli? Pa evo da i to podelim sa vama:
Sto se tice promene za formu, konkretno sta to znaci za repku... Meni se cini da ce sada reprezentacije koje imaju bolju bb zajednicu imati mnogo vise sanse. I da ce dogovor vise znaciti od jacine igraca. Zasto? Prosto jer bitni igraci nece menjati vlasnika kad vlasniku padne na pamet vec kada to bude dogovoreno da je pametno. Bar ja tako vidim tu promenu i kako uticati na nju. Nama ovo nikako ne odg znajuci nasu zajednicu. To ce nas svrstati verovatno negde izmedju Angole i Tanzanije. No, zivecu u nadi da cemo se i mi u necemu slagati, videcemo uostalom, ali da sam optimista - nisam. Samo prva "greska" nekog od ljudi koji drze reprezentativce, ti ljudi ce biti blaceni non-stop. Nadam se da gresim.
Dok sa druge strane, to resenje nije lose u nekim drugim segmentima kao sto je vestacki prolaz kroz stekanje para i kupovine dan pred PO. Samo mislim da je to moglo bolje, recimo da u plej ofu mogu igrati igraci kojima je placeno bar 3 plate. Pa ko hoce tako da prodje, da se dobro isprsi. Takodje se na ovaj nacin sprecava konstantno trgovanje igracima i priblizava bb kosarku stvarnoj.
Sto se tice LI...jedva cekam resavanje tog problema. Cini mi se da si bas ti napisao da bi JR trebalo da se dize uz OD i da JR ne utice toliko na ispunjavanje potencijala i visinu plate. Ili bar da se "bolje" dize uz skok sut na p/b...ovo ocigledno nije dovoljno. Tako bi vise ljudi igralo spolja.
Mene ovo NEmenjanje taktike uzasava. Zao mi je sto ne poboljsaju i ove izolacije , to vazi i za ove zone 4+1 spolja/unutra. Nekako bih vise voleo da za svaku utakmicu moram da mislim da li ce neko igrati iznutra, izolaciju, spolja, itd...jednostavno bi (bar meni) bila zanimljivija ta priprema za utakmicu