BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.57 in reply to 254065.56
Date: 2/19/2014 10:35:39 AM
Overall Posts Rated:
411411
Tényleg képtelen vagy megérteni bármit, amit mások mondani akarnak. További jó szócséplést és agymenést!

Ha az a cél kijutni magas ts-sel azt mondják és ne azt, hogy nekünk baromira 1.-nek kell lenni(ez történt).

Az egyik pillanatba az a gond, hogy megírtuk, hogy lazázni fogunk, mivel a ts a béka feneke alatt van, és ezért feladjuk a meccset. A másik pillanatba az a gond, hogy azt írtuk baromira fontos nekünk az 1. hely. Kérdem én, most akkor végül is mit írtunk? Ezt vagy azt? Mert most már én se tudom ki-kivel van!

szerint baromság volt kikapni a nehezebb csoportért

Gratulálok!

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

This Post:
00
254065.58 in reply to 254065.57
Date: 2/19/2014 10:49:44 AM
Overall Posts Rated:
190190
Mind a kettőt leírtátok.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
254065.59 in reply to 254065.57
Date: 2/19/2014 11:19:35 AM
Overall Posts Rated:
350350
másik ágon kiegyenlítettebb a mezőny. Ott akár a csoport 1. helyért is mehetnék

Olvass! Azt írtam, h a másik ág könnyebb, akkor meg csoportunk a nehezebb, nem?

A két célotok egyszerre nem teljesülhetett vagy 1.-nek kellett volna lenni 1-gyel alacsonyabb ts-sel vagy 2.-nak magasabb ts miatt. Oka az, h franciának többet kellett menni mindenáron.

Ergo azt kéne kommunikálni a magyar közösség irányában, amit valósan akarunk... ellentétes esetben becsapásnak tűnik!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/19/2014 11:22:38 AM

This Post:
00
254065.60 in reply to 254065.55
Date: 2/19/2014 11:31:19 AM
Overall Posts Rated:
310310
1. Mivel te folyamatosan azt szajkózod, hogy ha normállal megyünk, nyerünk, erre reagálok. Ugyanis baromság, amit írsz, akkor sem nyertünk volna, ler lett írva miért. Csak én leírtam vagy hatszor direkt neked és még legalább tízszer leírta más is (szintén direkt neked). Te meg csak mondod a hülyeséget.
Igen, a taktikánál már lehetett volna másképp. Csakhogy te itt is kijelented, hogy "meglett volna". Csakhogy ezt nem tudhatod, leírtam azt is párszor, miért.

2. A szurkolói értékelésnek a klubnál a pénzügyek miatt van jelentősége. Van a válogatottnak bevétele? Nincs. Akkor meg minek? Az meg hogy a ts-re legyen hatása, csak tovább mélyítené a szakadékot az elit és a többi válogatott között, mert ugye a vereség mindig csökkenti a szurkolói elégedettséget. Innentől egy kiscsapatnak sosem lesz magas ts-e, míg egy elit válogatottnak, aki el tudja lazázni az első három meccsét (és könnyedén győz), behozhatatlan ts-előnye lesz. Arról nem is beszélve, hogy mennyire igazságtalan ez két olyan csapat esetében, ahol hasonlóak az erőviszonyok, csak éppen az egyiknek szerencsés sorsolása van, a másiknak meg nem.

3. Jó, poénból írtad. Akkor viszont felejtsd el, hogy mi a másik csoportba tudtunk volna jutni. Laza-normállal nem oda jutottunk. Normál-motsszal sem oda jutottunk volna. Más opció akkor nincs, tehát nyugodtan abbahagyhatod azt az agymenésedet, hogy miért nem ott vagyunk. Csak mots-szal juthattunk volna oda ugyanis.

Ismered a csalóka szót?

Na még jó, hogy nem is olyan rég kérted ki magadnak a személyeskedést és máris hozod az ellenpéldát. No de amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten, ne lepődj majd meg a hasonló stílúsú válaszokon, amiket innentől írok neked.

Szerb mots: na igen, bemondásra ítélted meg, ez a baj. Nehéz lett volna kettőt kattintani? Vagy nem tudod, hol lehet megnézni? Vagy azt feltételezed, hogy más is hasraütés szerűen érvel? Az a te stílusod, ne hidd, hogy mindenki azt csinálja.

Előbb írtam, h Mikhail sem ért egyet azzal, h egyezkedtünk.

Ja és jelezte is, hogy véletlenül se vedd őt magaddal egy kalap alá, sőt még azt is leírta, hogy igenis kellett a laza. Amúgy ott vagy eltévedve, hogy ha nincs egyezség, másik csoportba jutunk. Akkor is itt lennénk, csak alacsonyabb ts-sel ha még ráadásul normálozunk. Amíg a játék legalapvetőbb szabályait, törvényeit nem ismered, addig felesleges tovább vitatkozni erről.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.61 in reply to 254065.59
Date: 2/19/2014 11:36:29 AM
Overall Posts Rated:
4343
Nem olvastam végig (elnézést érte), de nem értem min megy a vita.
A franciák elleni meccset nem tudtuk volna megnyerni (jövőbe látás képessége nélkül). 6 alternatíva volt.

1. Domi elfogadja a lazát és lazát megy, 1-1 védekezéssel. Ez történt.
2. Domi elfogadja a lazát és lazát megy, 3-2 védekezéssel. 2 pontos és higgadtan közeli elleni nem szoktam 3-2-t menni, de elhiszem ha valaki hisz benne. Ez nem volt reális alternatíva a meccs előtt szerintem.
3. Domi elfogadja a lazát és normált megy. Ekkor nyerünk, szerencsére nem ezt csinálta!
4. Domi nem reagál a megkeresésre és normált megy 1-1 védekezéssel. Mots az fix a franciák részéről, vereség.
5. Domi nem reagál a megkeresésre és normált megy 3-2 védekezéssel. Mots az fix a franciák részéről. A kimenetel nem egyértelmű, de nincs olyan ember, aki kockáztatja a ts-t (normál) és még a védekezést is (3-2) úgy, hogy erre semmi alapunk nincs.
6. Domi nem reagál a megkeresésre és motsol. Nyerünk, a csoportban meg max. 2 győzelem. Szerencsére nem ezt tette.

Melyik az a változat, ami jobb lett volna (és reálisan tervezhető, anélkül, hogy tudjuk, hogy sok futást kapunk)?

Last edited by Emteemaster at 2/19/2014 11:39:04 AM

This Post:
11
254065.62 in reply to 254065.61
Date: 2/19/2014 12:14:09 PM
Overall Posts Rated:
350350
Az 5. a tuti, de nem garantált.
Leírtam a miérteket fentebb. Tudtuk, mindenáron többett fog jönni tehát RÁ VOLTUNK kényszerülve egy extrémre. Az pedig nálam a 3-2, mert 2-3 sablonos lett volna, az nem igazán extrém. Csak megjegyzem azt hittem Domi benyomja a 2-3-at...
Az igazán extrém 3-2 lehetett volna ugyanis a franciák is rákényszerültek taktikai cselekre, ha más miatt nem az mnf miatt.
Vagy bevállal egy h közelt és akkor az neccesx nekünk a 3-2 miat vagy megjátssza amit megtett esetleg rng-vel.
És mivel nem kinti játékra nevelt csapat még bőven jó is lehetne a 3-2 ellenük.

Az biztos, ha nekem valaki azt mondja ez és ez a cél (konkrétan az 1. hely és ezzel együtt könnyebb csoportba jutás), akkor joggal sértődöm meg, ha nem tartja a szavát. Ahogy a virtuális szurkolók besértődnek ha feladsz egy rivális/tv meccset.

This Post:
00
254065.63 in reply to 254065.60
Date: 2/19/2014 12:41:31 PM
Overall Posts Rated:
350350
Nem mondtam, h tuti nyerünk, hanem azt, h nyerhettünk volna kis szerencsével akár. Kettő közt van difi!
Az biztos meg kellett volna húzni az extrémet ld fentebbi postomba a miértje. A továbbjutás így is úgy is meglett volna, csak a francia csalija nem hiányzott. Ha a meccs lemegy laza-normál megbeszélés nélkül és mi nyomunk egy 3-2-őt még simán nyerhettünk is volna. Így is csak -10 lett , h 1-1 volt hozzáállás hátrányban.Más esetben simán jó lett volna a 3-2 a sikerhez egy normállal, akkor ha a francia nem jön a csalijával és tudjuk előre, h motsol majd. Mert a mots-szuk a megkereséséig reális opció volt sajnos.

Nem fejtettem ki a lényegét A szurkolói értékelés csak a direkt feladott meccsekre lenne hatással ld az ilyen 50-0-ák. A spanyol nem állt ki, nem érdemel plusz ts-t. így van ez a klubnál is ha jól tudom. Erre gondoltam, mint a "szurkolói értékelésre"
Amúgy nem is ez a jó név, hanem ts büntetés szándékos feladásnál. Láttam ilyet már nt meccsen is, volt 2-3 eset, szankcionálni kéne valahogy.
De miért ne lehetne bevezetni a virtuális szurkolói labdaosztást vál. meccsen? Az minden hatás nélkül illetve mindenki számára nyilvános lenne.

Meglehetett volna a másik ág h.állás hátrányból is, ld lap tetejét.
A kérdés mióta személyeskedés? igen, az személyeskedés, h itt egyesek a szellemi képességem emlegetik fel az viszont nem az, ha kérdezem ismered ezt vagy azt szót.

Sajnálom, nem voltam körültekintő, nem néztem a meccslapra, de ez megeshet végül is nem szerb vagyok.

Én meg leírtam,h ez meccs nem lett volna soha laza-laza, a francia így is átvert, amúgy meg mindenképp többet akart volna.
Baromi mákunk, nem csak +30-35 körül volt a pontdifink velük szemben. Akkor is lazáztatok volna és ha rányom egy motsot?? akkor simán kieshettünk volna 10000-es ts-sel...

+1: Számodra mit jelent az, ha azt mondja Mikhail nem kellett volna egyezkedni laza ügyben? Azzal a kitétellel, h baromi fontos az 1. hely a csoportban a számunkra!
Számomra azt, h nem fogadjuk el a lazát tehát tutira normált megyünk, mert ők motsolnak majd.
.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/19/2014 1:15:38 PM

This Post:
00
254065.64 in reply to 254065.58
Date: 2/19/2014 1:29:48 PM
Overall Posts Rated:
411411
Mind a kettőt leírtátok.

És mind a kettő gond. Ez a nem gyenge! Tegyen az ember itt jót!

Last edited by JoeBlack at 2/19/2014 1:31:32 PM

This Post:
11
254065.65 in reply to 254065.59
Date: 2/19/2014 1:38:43 PM
Overall Posts Rated:
411411
Ergo azt kéne kommunikálni a magyar közösség irányában, amit valósan akarunk... ellentétes esetben becsapásnak tűnik!

Te tényleg azt várod, hogy egy nyilvános fórumon ilyenről beszélgessünk? Ezt komolyan gondolod? Megértetted azt, hogy ezek a dolgok direkt az ellenfél megtévesztéséért lettek beírva? Ez a taktika része volt. Ezt is érted? Ha nyilvánosan megbeszéljük, akkor semmi értelme nem lett volna beírni ide ezt az egészet ezt is érted? Ha ezt mind érted, akkor igazából miért téped a szád itt még mindig? Akit érdekelt ez az egész, azt mind tájékoztattuk (rajtad kívül persze), illetve kérhetett volna tájékoztatást (akár te is a megfelelő emberektől)!

Írjon már az ide, aki Domitól megkérdezte mennyi a ts-ünk, és milyen hozzáállást akarunk, mi a célunk, és Domi nem válaszolt neki! Nagyon érdekelne.

This Post:
00
254065.66 in reply to 254065.65
Date: 2/19/2014 3:54:19 PM
Overall Posts Rated:
350350
Szóval diverzáns (már ha érted..) tevékenységet folytattok. Az aztán baromi egyenes dolog a magyar közösséggel szemben....
Azt hiszed értik a külföldiek a szlenget? Egyáltalán olvassák a fórumunkat? sztem nemigen, beírjátok magyarul lazát, de angolul kellett volna mondani azt is tie-ként
Értem,de mivel semmilyen infót nem kaptam csak találgatok utólag.
Na, és a legszebb, hogy domi mai felhívására jelentkeztem! Kíváncsi vagyok kapok-e tőle bármilyen infót,mint 42 másik emberért is felelős kinti fórum vezetője. Én is a magyar közösség tagja vagyok, jó lenne mindenkit egytől-egyig egyenlőként kezelni.

Már 6 órája olvasatlan!

http://s29.postimg.org/xbbnpgixz/hgf.jpg

Az általános illemszabályok szerint a kapott levelet nem illik válasz nélkül hagyni

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/19/2014 4:37:23 PM

This Post:
00
254065.67 in reply to 254065.66
Date: 2/19/2014 4:20:27 PM
Overall Posts Rated:
411411
Ennyi! Remélem érti mindenki a lényeget, és tudjátok hol a helyetek, különben .............!

Én is a magyar közösség tagja vagyok, jó lenne mindenkit egytől-egyig egyenlőként kezelni, nem szeretnék panaszt tenni emiatt. Érthető?

Ez volt a nap poénja. Méltó zárás volt ez.

Advertisement