allow me to interject
Cu mult interes, chiar.
eu nu iti port pica fiindca nu tu m-ai eliminat (cu ghinion) din campionat in sezonul in care am avut cea mai buna echipa, but that one title should have been mine.arrrgh the tyranny. (eu am fost eliminat fiindca am jucat 44 de minute fara pivot impotriva unei echipe care juca pe interior deci, na, viata :) )
Din pacate te voi contrazice. Daca e s-o luam pe merit, era titlul Universitatii Cluj. In finala de conferinta l-a avut accidentat pe Burtea. Iar in finala cu tine am avut avantajul terenului propriu iar in meciul decisiv, am avut centrul titular eliminat dupa primele doua sferturi si SF-ul titular accidentat in ultimul sfert. Asa ca nu fii rautacios. :) Oricum, a fost cea mai frumoasa finala!!
In plus, a fost sezonul in care am studiat extrem de mult tactica celor de la Cluj si a TA! Deci, tinand cont de studiul efectuat, am un mic merit. S-a vazut in sezoanele urmatoare, avand in mare parte aceeasi echipa, ca nu am scos nici un rezultat interesant. Mai am meritul, poate lipsit de modestie, sa fiu singurul jucator, din ultimele sezoane, care a castigat titlul cu cel mai mic buget. La vremea respectiva era de 750k. Ma puteti contrazice fara probleme.
at WILLY.
De cele mai multe ori imi sunt indiferente parerile celorlalti dar sa vii si sa-ti dai cu parerea despre niste meciuri fara nici un STUDIU, fara sa stii ce skilluri au jucatorii mei, DMI, etc... imi pare deplasat.
Desi nu le stiu pe toate, iti pot spune ce elemente pot fii decisive. Terenul propriu, Player's Attitude, DMI-ul la momentul respectiv. Cand la sfarsitu sfertului 3 ai 25 pct si vine cineva si spune ca "ce rezultat razna!!" inseamna ca este, scuze, nepregatit sau impartial, subiectiv!
Totusi, imi cer scuze despre interventia mea de mai sus deoarece o consider si pe aceea deplasata.
Mult succes tuturor!