BuzzerBeater Forums

BB România > [U21] Sezonul 34

[U21] Sezonul 34 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
267545.57 in reply to 267545.56
Date: 2/13/2016 2:19:19 AM
Overall Posts Rated:
345345
l-am selectat sa vad despre ce e vorba, si inca nu l-am dat afara

This Post:
11
267545.58 in reply to 267545.57
Date: 2/14/2016 5:04:32 PM
Overall Posts Rated:
345345
Cu pasi mici dar repezi vine si timpul Sezonului 34. Ce am reusit pana in momentul de fata?

Avem o echipa bazata pe exterior. Interiorul e mai subtirel, dar posibil sa reusim sa pacalim problema asta. Vestea proasta este ca performanta (din pacate) in BB se obtine pe interior. Vestea buna este ca avem probabil cel mai bun exterior de pana acum. Suntem o echipa atipica si asta poate sa ne ofere un avantaj, in cele din urma.

Sa vina sezonul 34!
Hai Romania!

This Post:
22
267545.59 in reply to 267545.58
Date: 3/7/2016 2:30:30 PM
Overall Posts Rated:
345345
Din pacate, am ratat calificarea pentru fazele superioare ale competitiei. Am avut doua meciuri foarte stranse impotriva a doua forte ale baschetului, Italia, respectiv Ungaria. Poate cu niste modificari de tactica si efort puteam obtine o victorie din doua, insa am fi fost tinte sigure.

Remarc totusi ca avem un exterior destul de bun, si rezerve pe exterior foarte bune. Daca mai aveam un pivot de calitate macar am fi avut pretentii foarte mari, din pacate lipsa de om mare se simte foarte puternic.

Imi pare rau ca nu am putut trece mai departe, si din pacate, tot ce au ramas sunt niste sanse pur matematice care ma indoiesc ca se vor alinia in favoarea noastra. Mergem mai departe cu fruntea sus.

Hai Romania!

This Post:
11
267545.60 in reply to 267545.59
Date: 3/8/2016 1:53:13 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Danube Delta Intl.
Suntem totusi o tara mica in BB. Italia este o comunitate de vreo 13 ori mai mare iar Ungaria de vreo 3 ori.
Nu pot sa nu remarc cat de solida e echipa Ungariei.

Totusi am vazut ca ambele meciuri au fost foarte stranse, deci cred ca ai reusit cu mult peste ce ai avut la dispozitie. Felicitari, Boston !

Last edited by Dacian at 3/8/2016 1:53:30 AM

This Post:
33
267545.61 in reply to 267545.60
Date: 3/14/2016 1:15:53 PM
Overall Posts Rated:
345345
A venit si momentul primei noastre victorii, impotriva unei echipe foarte capabile a Ukrainei. Sansa a fost de partea noastra si am reusit sa ne impunem 97-90.

De remarcat ar fi Vasile Tiriac, care pana in momentul de fata ne conduce echipa in acest turneu cu 21.6 puncte pe meci, si a fost marcator principal meci de meci. De asemenea a avut un procentaj de 27/59 45% care aduce o gura de aer proaspat pentru jocul de exterior care este in continua crestere.

In rest, nu mare lucru, ramanem pe un modest loc 5 si atacam cu putere locul 3. Poate cineva se va hotari sa le dea un CT la cei ce vor ocupa locul 2 si ne vor ajuta cu niste sanse teoretice de a ne califica mai departe.

Rezultatele nu au aratat-o insa a fost un sezon destul de bun din punct de vedere al jucatorilor. Am reusit sa crestem niste jucatori valorosi pe exterior si, sper eu, ca am pus bazele noii generatii de exterior de NT.

Multumesc celor care au antrenat si antreneaza in continuare, nimic nu ar fi posibil fara voi!

Hai Romania!

This Post:
22
267545.62 in reply to 267545.61
Date: 3/21/2016 4:59:52 PM
Overall Posts Rated:
345345
Am decis sa ii surprindem pe Letoni cu un CT si le-am furat o victorie, pastrand sansele matematice inca vii. Avem o grupa foarte puternica si pana acum am facut o figura frumoasa. Mai este un singur meci mai deosebit, si apoi tragem linie si adunam.

Ca de obicei, Vasile Tiriac a condus ostilitatile cu 21 de puncte. De remarcat a fost si unul din pivotii nostri, Anatol Deaconu, care a avut 11 puncte, 15 recuperari si 6 capace, a dus si el echipa in spate cu apararea. Sunt multumit de noi, si foarte mult mi-as dori sa avem un pic de noroc mai departe. Insa asta ramane de vazut.

Pana aici, toate bune.

Hai Romania!

This Post:
22
267545.63 in reply to 267545.62
Date: 4/4/2016 3:37:19 PM
Overall Posts Rated:
345345
Am reusit sa depasim inca un obstacol in ceea ce ii priveste pe austrieci, iar incet ne indreptam spre finalul acestui sezon. Mai avem un singur meci impotriva Irlandei care sper sa nu se termine cu surprize.

Am reusit sa batem pe Ucraina si Letonia, doua echipe solide, am reusit sa ne impunem in fata austriecilor, iar in fata Italienilor si Maghiarilor am fi putut face o figura frumoasa cu putin noroc dar nu a fost sa fie. Echipa a fost putin sub asteptari si privind retrospectiv va spun sincer ca ne-am depasit conditia si ne-am agatat de absolut tot ce am putut. Am avut CT-uri grele, meciuri grele, unele preziceri ratate... a fost plin de evenimente. Cumva am fost surpriza grupei, si echipa care a luptat cu toate armele de care dispunea. Mai multe nu puteam cere...

Ramanem cu o campanie relativ reusita si cu o speranta de continuitate pentru ceea ce va insemna NT peste cateva sezoane. Imi doresc sa avem o generatie cu care sa jucam macar o semifinala. Se va intampla, asa sper, si vom trage in continuare sa ne facem simtita prezenta. deocamdata, atat

Hai Romania!

This Post:
22
267545.64 in reply to 267545.63
Date: 4/7/2016 11:04:38 AM
Overall Posts Rated:
7272
Felicitari pentru inca un sezon reusit!

This Post:
33
267545.65 in reply to 267545.64
Date: 4/11/2016 2:44:05 PM
Overall Posts Rated:
345345
Asadar, am incheiat inca un sezon competitiv. Dupa actualizarea rezultatelor grupa noastra va arata cam asa:

1. Italia: 7 victorii din 7 posibile, ireprosabila prestatie. Lot puternic, conducere capabila, varietate foarte mare de jucatori

2. Ungaria: 5-2. Au obtinut calificare poate cu putin noroc. Daca Ucraina se decideau sa le puna bete in roate ceva mai serios, puteam sa speram si noi la o calificare. Insa, au o echipa solida, si daca ar fi fost sa ii plasez de la inceput pe o pozitie, i-as fi pus pe locul 2 fara probleme.

3. România: 5-2. Singura diferenta dintre noi si Ungaria sunt 30 de puncte de cosaveraj. Trebuie spus ca am avut mare ghinion cu ordinea meciurilor. Am avut primele doua meciuri cu cele mai puternice echipe din grupa, si ultimele cu cele mai slabe. Exact cum era mai rau. Per total, ma bucur de ce am obtinut. Am scos capul in lume si am aratat ca suntem de luat in considerare. Sunt foarte multumit si de generatia pe care o avem acum. Va fi de luat in considerare pentru NT.

4. Ucraina, 4-3 una din rivalele noastre in grupa. Am reusit sa ii batem la 7 puncte intr-un meci foarte greu. Singurul nostru dezavantaj fata de ei a fost ca ei aveau interior mult mai bun. In rest, pe exterior am fost net superiori. Sunt putin dezamagit de ei, ca nu au incercat mai tare sa bata Ungaria, era biletul lor catre calificare.

5. Letonia, 4-3, cea de-a doua rivala importanta din grupa. Din nou, o echipa solida, cu conducere foarte buna. I-am surprins cu un CT de care nu au putut trece, altfel cred ei erau cei mai mari favoriti pentru a iesi din grupa pe langa Ungaria. Cu ei am avut multe meciuri de-a lungul ultimelor 10 sezoane, tot timpul s-au ridicat la inaltime si au fost o echipa super talentata.

6. Austria. 2-5. Pentru o comunitate de 54 de useri au o echipa foarte buna, din pacate grupa in care au picat s-a intamplat sa fie foarte foarte buna. Tot respectul pentru ei, insa, si pentru echipa pe care au obtinut-o.

7. Scotia. 1-6. Un singur meci notabil, cel impotriva Irlandei, unde, in ciuda sanselor au reusit sa castige. Irlanda parea sa fie cu ceva mai buna decat ei.

8. Irlanda 0-7. Irlanda pleaca de la turneu fara nici o victorie. O comunitate de 42 de useri, care, si ei, pentru marimea comunitatii lor au avut o echipa destul de buna.

Cam asta ar fi povestea sezonului 34. Mai tarziu, discutam detalii despre perspectiva.

Pana atunci,
Hai România!

This Post:
77
267545.66 in reply to 267545.65
Date: 4/11/2016 4:19:46 PM
Overall Posts Rated:
11011101
I apologize for writing in English, I'm not able to speak in Romanian.
I just want to congratulate myself with you and all the Romanian users. Together you put on a show this season and definetly you were the only team who let us suffer in a competitive match and the only team who scored against our defense more than 80 points.
Be proud of what you've done.
Greetings from Italy U21

Advertisement