Care, gi viknav site mozni igraci sto mozat da igraat vo reprezentacija, a vie dignavte galama za igrac sto isto kako da ne e vo timot, aj ti kazi mi koj igrac sum go izostavil, ne sum go viknal, kako nekogas sto praveja selektorite so eden moj igrac sto stvarno mozese da bide povikan uste porano da zaigra vo reprezentacija do 21 godina, posle od tolku moi obvinuvanja do selektroite, na 21 godina bese zemen vo reprezentacija, i togas nemase da go zemat, go zemaa odigra dve tri utakmici i posle samo dremese vo timot, kako da zafakja mesto. Za toa, eve te prasuvam tebe, a i drugive menadjeri koi go imaat istoto mislenje kako tebe, neka mi kazat tuka javno, koj igrac ne e zemen, sto mislite deka mozel da igra vo reprezentacija a ne e zemen, a lesno e da napravite galama od nisto nesto, znaci ako sum sakal jas da deselktiram nekoj igrac, namerno nemase da go povikam, kje si zemev uste nekoe tokmak dete vo reprezentacija, samo za inaet na nekogo, sto mi pravea i na mene nekogas, i se gledaat moite rezultati dali vredam ili ne vredam, so vakov epten najslaba reprezentacija do sega sto sme ja imale, imame kolku tolku nekoi rezultati, e sega ne mozeme da se ramneme so najsilnite vo zdrepkata sto ja imame, da ne vredev kako selektor, :D i so poslabite od nas kje imav porazi.