BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.22 > Season 34

Season 34

Set priority
Show messages by
This Post:
00
277291.57 in reply to 277291.56
Date: 3/11/2017 1:18:25 PM
Overall Posts Rated:
3030
Συγχαρήτηρια στους Poulocans για την άνοδό τους στην Γ' Εθνική!
Σούπερ ντέρμπι ο δεύτερος τελικός με τους Green Falcons, που παρά την μεγάλη προσπάθεια δεν τα κατάφεραν.
Καλή συνέχεια σε όλους!
Η νέα σεζόν αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον!

This Post:
11
277291.58 in reply to 277291.57
Date: 3/11/2017 1:30:15 PM
Overall Posts Rated:
22
Ευχαριστώ φίλε alex και ισχύει πάρα πολύ καλό το τελευταίο ματς κρίθηκε πραγματικά στον πόντο! Καλή συνέχεια παιδιά ήταν ένας πάρα πολύ καλός όμιλος και σπάνια κιόλας υπάρχουν όμιλοι στην 4η κατηγορία που να είναι τόσο ενεργοί! Όποτε θέλετε κάποιο φιλικό η κάποια βοήθεια με κάτι και μπορώ να βοηθήσω στείλτε μου όποτε θέλετε να τα λέμε!

This Post:
00
277291.59 in reply to 277291.58
Date: 3/11/2017 2:50:43 PM
Overall Posts Rated:
3030
Να είσαι καλά φίλε matthegos και καλή επιτυχία στην Γ' Εθνική!

This Post:
11
277291.60 in reply to 277291.59
Date: 3/11/2017 7:11:18 PM
Overall Posts Rated:
1212
Φιλε matthegos συγχαρητηρια για την δευτερη επικρατηση και για την επιστροφη σου εκει που ανηκεις, στην Γ' κατηγορια!! Ησουν αλλη κλαση σε ολη τη διαρκεια της σεζον και σου ευχομαι τα καλυτερα! Εννοειτε να μην χαθουμε κιολας και οποτε θες κλεινουμε ενα ωραιο φιλικο! Θα παρακολουθω σιγουρα την πορεια σου την επομενη σεζον!

Στα δικα μου.. Χαρουμενος για την προσπαθεια στο τελευταιο παιχνιδι και αισιοδοξος για τη συνεχεια!

Φιλε alex, μαζι να κρατησουμε το φορουμ ενεργο και την επομενη σεζον και ελπιζω να συμμετεχουν και περισσοτεροι! Θα τα λεμε εμεις και καθολη τη διαρκεια της χρονιας..

Καλη συνεχεια σε ολους και καλη προετοιμασια!

This Post:
11
277291.61 in reply to 277291.60
Date: 3/14/2017 8:22:20 PM
Overall Posts Rated:
1212
Καλη σεζον να εχουμε παιδες!! Καλη επιτυχια σε ολους με την προσωπικη ευχη το φορουμ να αποκτησει περισσοτερο κοσμο!!

Φιλε alex αναμενω τα προγνωστικα σου για φετος!

This Post:
11
277291.62 in reply to 277291.61
Date: 3/15/2017 6:01:21 AM
Overall Posts Rated:
3030
Καλή σεζόν σε όλους και μακάρι να δούμε ωραία παιχνίδια και πολύ ανταγωνισμό!
Με μια πρόχειρη ματιά, φαίνεται ότι πάμε για μια αμφίρροπη σεζόν, χωρίς καθαρό φαβορί, αλλά με πολλές καλές και ικανές ομαδες!
Φίλε ShamrockHolic αναμένεται και φέτος να είσαι από τα φαβορί, όπως βέβαια και η Dafni Eruthron, ο Panathinaikos , η Κόρινθος και ίσως να έχουμε και εκπλήξεις!
Στα δικά μου τώρα, θεωρώ ότι το ροστερ φέτος είναι ικανοποιητικό, αλλά θα φανεί αν μπορεί το κάτι παραπάνω (δύσκολο πάντως).
Καλή αρχή σε όλους και με μεγαλύτερη συμμετοχή στο φόρουμ!
ShamrockHolic εμείς πάντως κρατάμε γερά στο φόρουμ και φέτος...
Τα λέμε!

Message deleted
This Post:
00
277291.64 in reply to 277291.62
Date: 4/5/2017 6:41:43 AM
Overall Posts Rated:
1212
Καλησπερα παιδια! Μετα απο 6 αγωνιστηκες και μετα απο αγωνιστικη γεματη ντερμπυ ειπα να ξανακανω την αρχη στο blog! Τεραστια ηταν η νικη της ΑΕΝΚ στο μεγαλο ματς με την ΚΟΡΙΝΘΟ και δινει στονφιλο alex ενα σημαντικο προβαδισμα για το πλεονεκτημα εδρας στο τελος! Η ομαδα σου alex πραγματικα δειχνει πολυ δυνατη φετος! Στο αλλο ντερμπυ του κοκκινου ομιλου ο Panathinaikos(GR) νικησε την καινουρια ομαδα των LakeRess η οποια πραγματικα φαινεται να μπαινει πολυ γρηγορα στο κλιμα της κατηγοριας και αναμενεται να φτασει ψηλοτερα συντομα! Ο Panathinaikos απτην αλλη δειχνει να κανει μια καινουρια προσπαθεια και θα αποτελεσει σιγουρα ενα πολυ σημαντικο και δυσκολο αντιπαλο για ολους!

Στο καθιερωμενο ντερμπυ του δικου μου ομιλου τα πραγματα πηγαν πιο ευκολα αποσο θα περιμενα αλλα σιγουρα η Dafnh erithron θα αποδοσει πολυ καλυτερα μετα τα μεσα της χρονιας οπως και περσι που πραγματικα τα παιχνιδια ηταν μεγαλα και κλειστα οσο ποτε..

Περιμενω και τα δικα σας σχολια παιδες! Καλη συνεχεια σε ολους και να τα λεμε!

This Post:
00
277291.65 in reply to 277291.64
Date: 4/5/2017 8:38:54 AM
Overall Posts Rated:
3030
Καλησπέρα κι από εμένα!
Μετά τους 6 πρώτους αγώνες και τα πρώτα ντέρμπι της σεζόν, ήρθε ώρα για τα πρώτα συμπεράσματα, όπως είπες κι εσύ φίλε ShamrockHolic.
Θα ξεκινήσω από το χθεσινό ντέρμπι με την Κόρινθο, όπου η ομάδα μου πήρε τη νίκη, χωρίς να εντυπωσιάσει...πιστεύω ότι και η Κόρινθος θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή στη συνέχεια, όπως και οι άλλες ομάδες.
Στον μπλε όμιλο, η πρωτοκαθεδρία των Green Falcons δεν δείχνει να απειλείται...και φέτος η ομάδα σου ShamrockHolic φαίνεται ικανή για την άνοδο!
Στον κόκκινο όμιλο, τα πράγματα είναι πιο αμφίρροπα...η παρουσία του έμπειρου Panathinaikos(GR) και των φιλόδοξων LakeRess ανεβάζει τον ανταγωνισμό και μας προϊδεάζει για αρκετές μάχες.
Καλή συνέχεια σε όλους και τα ξαναλέμε!
ShamrockHolic ευχαριστώ για τα καλά λόγια και ανταποδίδω!

This Post:
00
277291.66 in reply to 277291.65
Date: 4/8/2017 7:54:20 AM
Overall Posts Rated:
99
Καλησπέρα και απο μένα , βλέπω οτί τα παιχνίδια είναι αρκετα δυνατά και θα έχουμε ένα δυνατο πρωτάθλημα, η παρουσία αρκετών bot βοηθά τις ομάδες να ξεκουράζουν κάποιους παίχτες και να μην ξεπρνούν τα λεπτά συμμετοχής.
Οσο αναφορά την δική μου ομάδα, προς το παρών δεν έχω στόχο την άνοδο. ( Δεν ξέρω αν αυτό αλλάξει στην πορεία)
Αυτή την στιγμή δεν δίνω μεγάλη σημασία στα αποτελέσματα. βασικός μου στόχος είναι να προπονήσω ένα Ελληνόπουλο για να μπορέσω την επόμενη σεζον (ισως και αυτην) να τον πουλήσω.
Εχω αρκετά χρήματα που μου επιτρέπουν την άνοδο, αλλα μέχρι τώρα η απόφασή μου είναι να μην ανέβω...

This Post:
00
277291.67 in reply to 277291.66
Date: 4/8/2017 12:22:45 PM
Overall Posts Rated:
3030
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Η ομάδα σου, παρά το περιορισμένο ρόστερ που χρησιμοποιείς, είναι αρκετά ανταγωνιστική, πράγμα που είναι λογικό βέβαια γιατί προέρχεσαι από την Γ' Εθνική και πιστεύω ότι μόλις αποφασίσεις να διεκδικήσεις την άνοδο, θα είσαι από τα πρώτα φαβορί.
Όντως το φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον.
Καλή συνέχεια!

Advertisement