...ovo je igra, tako bi i trebalo da bude, neko je poznaje bolje neko losije, svako igra za svoj neki smek, nemam ja nista protiv tebe i slicnih tebi koji zele upoznati igricu i nauciti vise o istoj, ali kad imas par sezona najbolji centarski par u ligi i dodjes do majstorica i onda ti najbolji centar lige 3 sezone bez povrede se povrijedi u prvoj tekmi play offa a drugi centar koji nije imao 6 licnih 3,4 sezone dobije 6 u 22 min, popizdis al ajde desi se pa onda naredne dve sezone isti scenario u play offu pocnes kontati da nesto tu ne stima i ti meni pricas o taktici, sve je to ok ako nemas povrede i licne a ko za inat uvjek se to desava odredjenim ekipama a nekima ne i zapitas se jel ovo privatna igrica par igraca i jel mi ostali samo popunjavamo neke brojeve.
na stranu sve, ti ganjaj taktike ja cu ganjati dok god me ovo drzi zainteresovanog i dok me totalni nefer fazon ne izbije da sve batalim a da me to interesuje kao tebe bavio bih se i reprezentacijom a koliko vidis niti vam smetam niti se mjesam jer vidi se da radite dobar posao, pogotovo Kuve, tako da bavi se omladincima i ganjaj taktike a meni nemoj ni objasnjavati a ni pametovati kako da igram moju igricu, jer ako ne kontas sta sam htio reci u ovoj i prethodnoj poruci nema potrebe da mi se obracas na taj nacin...
p.s. sretno protiv Tajvana, nadam se finalu i uspjehu kao u 37 sezoni, cisto da znas da pratim i navijam
idemo dalje...