"Χωρίς τους LEGENDS δεν θα υπήρχαν οι τεράστιους
με αυτή την δυναμική μετέπειτα"Οι
terastiousp είναι μία ομάδα που δημιουργήθηκαν τη 12η σεζόν και από τη σεζόν 33 αγωνίζονται στην Α1.
Η φετινή είναι η 21η συνεχόμενη για μία ομάδα που κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο τη σεζόν 40 (Κύπελλο) και μετράει συνολικά τέσσερα, όσα και πρωταθλήματα!
Από τη σεζόν 47 κατακτάει από ένα τίτλο. Πήρε τη... σκυτάλη από τον
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND μία μονομαχία που σίγουρα τον έκανε καλύτερο, αλλά ας αφήσουμε τον ίδιο να μας τα πει καλύτερα.
Αρχικά Ηλία θα ήθελα να μας πεις από που εμπνεύστηκες το όνομα της ομάδας.
Δεν το εμπνεύστηκα εγώ! 😛 Όταν έκανα την ομάδα ήμουν 16. Τότε υπήρχε η τρέλα της ηλικίας για την δημιουργία ενός συγκροτήματος. Το όνομα του ήταν terastiousp.
Το συγκρότημα δεν "περπάτησε" ποτέ αλλά τουλάχιστον η ομάδα στο μπάζερ συνεχίζει ακόμα το ταξίδι της.
Η ιστορία του συλλόγου μιλάει από μόνη της. Ωστόσο, όταν ξεκινούσες το παιχνίδι φανταζόσουν μία τέτοια πορεία στην Α1 συνοδευόμενη από 8 τίτλους;
Το έχω πει πολλές φορές παλαιότερα ότι δεν περίμενα ποτέ η ομάδα να παίξει ούτε μέχρι την ΙΙ.
Πέρασαν πολλές σεζόν για να μπω στην διαδικασία να διαβάσω φόρουμ και να κάνω ερωτήσεις σε μάνατζερ που ήταν πιο έμπειροι από εμένα τότε έτσι ώστε να γίνω καλύτερος.
Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ακόμα μαθαίνω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε σεζόν.
Είχες να ανταγωνιστείς μία ομάδα που έφτασε στην κατάκτηση του BBB. Ο λόγος φυσικά για τον OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND.
Θέλω να μου πεις τι ρόλο έπαιξε στην εξέλιξη του τεράστιου αυτή η αγωνιστική κόντρα κι εάν θεωρείς τον ALEXANDROS7 τον καλύτερο Έλληνα μάνατζερ.
Χωρίς τους LEGENDS δεν θα υπήρχαν οι τεράστιους με αυτή την δυναμική μετέπειτα! Ο Αλέξανδρος ανέβασε τον ανταγωνισμό στα ύψη και έκανε το παιχνίδι πιο δύσκολο για όποιον ήθελε να πατήσει στην κορυφή και να πάρει την θέση του.
Μπορώ να σου πω ότι κάποτε έπαιζα το παιχνίδι στο περίπου. Μετά την κυριαρχία των LEGENDS αυτό άλλαξε και έγινα πολύ πιο αυστηρός σε όλα τα κριτήρια μίας επιλογής.
Πάντως θα ήθελα η καλύτερη "εκδοχή" των τεράστιων (σεζόν 49,50,51,52) να είχε συναντηθεί με την καλύτερη εκδοχή των LEGENDS των προηγούμενων σεζόν και να ήμασταν σε διαφορετικό γκρουπ.
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα οι συναντήσεις μας από σεζόν 40 και μετά είναι περισσότερο μονόπλευρες προς την μία ή άλλη μεριά παρά δυνατά ντέρμπι.
Από εκεί και πέρα στο ποιος είναι ο καλύτερος Έλληνας μάνατζερ πιστεύω ότι σε τέτοια ερωτήματα οι απαντήσεις είναι υποκειμενικές.
Εγώ με τα δικά μου υποκειμενικά κριτήρια βάζω τον Αλέξανδρο στην κορυφή της λίστας γιατί στα μάτια μου έχει όλο το πακέτο: Σταθερότητα, μεγάλες επιτυχίες, τακτικές γνώσεις σε τοπ επίπεδο, άριστη οικονομική ανάπτυξη και σχεδιασμός ρόστερ.
Εύχομαι να επιστρέψει με την ίδια όρεξη κάποια στιγμή αν και φαντάζει δύσκολο.
Τη σεζόν 50 οι terastiousp πραγματοποίησαν μία εξαιρετική πορεία στο BBB φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά!
Αντιμετώπισες τον θρυλικό Młoty Stargard ο οποίος χρειάστηκε +3 μαντέματα για να σε αποκλείσει.
Χάθηκε εκεί μία τεράστια ευκαιρία για να κατακτήσει για 2η φορά μία ελληνική ομάδα τον τίτλο και ήταν αυτό το πιο σπουδαίο παιχνίδι που έχεις δώσει;
Τεράστια ευκαιρία για κατάκτηση δεν ήταν αφού στον τελικό περίμενε αντίπαλος ακόμα πιο ισχυρός! Μεγάλη ευκαιρία για τελικό ναι.
Βέβαια αναφέρονται οι -3 προβλέψεις αλλά ξεχνάμε να πούμε ότι και ο αντίπαλος είχε τον καλύτερο του παίκτη τραυματία στον αγώνα που σημαίνει ότι το σκορ υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα ήταν τόσο κοντά.
Είναι σίγουρα το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχει δώσει η ομάδα αλλά όταν μου έρχεται στο μυαλό δεν έχω κακές αναμνήσεις. Την σεζόν 50 είχα ένα από τα πιο ωραία ταξίδια που έχω κάνει στο παιχνίδι!
Last edited by Aimar 21 at 4/4/2021 5:59:16 PM