BuzzerBeater Forums

BB Israel > משחקים בשבת

משחקים בשבת (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: guy
This Post:
00
39774.57 in reply to 39774.1
Date: 7/24/2008 8:56:42 AM
Overall Posts Rated:
00
אם מישהו יכול להסביר לי רק מה הוחלט אני מאוד אשמח...

המשחק בסוף נשאר ב-18:00 או שהוא עובר ל-22:00?

From: Ehud

To: guy
This Post:
00
39774.58 in reply to 39774.57
Date: 7/24/2008 8:58:38 AM
Overall Posts Rated:
274274
בנתיים לא הוחלט כלום.

דעתי האישית שגם לא ישתנה...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Digger

To: Ehud
This Post:
00
39774.59 in reply to 39774.58
Date: 7/24/2008 1:05:32 PM
Overall Posts Rated:
00
תסכימו איתי שהקהילה הישראלית בהאטריק גדולה פי כמה וכמה מהקהילה פה
ותסכימו איתי גם שאפילו אחוז הדתיים שם הוא יותר גדול

למה שם אין אף אחד במשך מלא עונות לא עושה עניין????

כי לא נתנו לו את הפאשרות לעשות עניין
כי אפשר להסתדר ובגלל הרגשה פנימית רעה של אותם דתיים הם מוציאים את זה החוצה עאילו הם מקופחים

דיי כבר
סך הכל משחק
כאילו זה הקרייה שלכם
זה נחמד שאתם משקיעים זמן רב על המשחק

אבל דיי כבר
להעלות הרכב לוקח לא יותר מ 5 דקות כולל הסקאוטינג
עשר דקות גג

מה קרה?????
מה הענייין?????
אי אפשר לפני שהולכים לישון להשקיע את זה

אני בא ממשפחה דתית ואני יודע שמחרימים כל מה שעובד בשבת
למה אתם לא מחרימים את המשחק

כי אתם עושים מה שטוב לכם
איך שהרב נוח אומר לעשות

אני יכול להבין את התגובות הראשונות המתונות של האנשים שלא רוצים להזיז את היום והשעה
אבל בגלל שלא אמרנו לכם לא מיידית אתם מתנהגים כאילו הכל שלכם?

שאחד מהמנהלים ינעל את הנושא הזה!!!!!!!!

From: naor

This Post:
00
39774.60 in reply to 39774.59
Date: 7/24/2008 1:15:26 PM
Overall Posts Rated:
33
עם כל הכבוד לכך שאתה דתי ואתה מבין על מה אתה מדבר אני לא חושב שצריך לדבר ככה במיוחד לא מדתי זכותו של בן אדם להביעאת מה שהוא חושב וחוץ מזה אני חושב שבהאטריק לא מזיזים את המשחקים בן השאר בגלל שהקהילה גדולה מידיי והדתיים הגיעו מאוחר מידיי ואז כבר לא היה משתלם להזיז את השעה בגלל שהרבה מאד יעזבו ובן השאר בגלל שהשעה מאד נוחה לרוב השחקנים(החילוניים)
פשוט בהאטריק צקיך לחשוב יותר כלכלי כי הקהילה יותר גדולה ויותר קשה לספק את כל הרצונות שלה פה עדיין הקהילה בתהליכיי גדילה אם תשנה את זה עכשיו במיוחד לשעה נוחה יותר לרוב האנשים לא יעזבו כל ככך הרבה לעומת מה שיצטרפו כי הריי השעה הזו תהיה יותר נוחה להרבה אנשים ובעיקר לדתיים

אבל אני חושב שבכל זאת לא צריך להזיז את השעה אבל לא צריך לסגור את הדיון כי זכותו של בן אדם להביע את דעתו ופה אי אפשר לומר למה שם אתה לא אומר? כי כדורגל זה לא כדורסל פה אתה צריך לשים לב לכל הציונים ואין לך פירוט ולכן תמיד יכולים להיות השינויים של הרגע האחרון בעיקר לאור רמת המהירות שהרמות עולות וגם בעיקר לאחר העצות הרבה שנשמעות כאן

נאור

Last edited by naor at 7/24/2008 1:17:27 PM

From: Warrior

To: naor
This Post:
00
39774.61 in reply to 39774.60
Date: 7/24/2008 1:32:07 PM
Overall Posts Rated:
1010
זה הכל יחסי .. כמו שבהאטריק יש קהילה גדולה והרבה דתיים זה לא שקודם הייתה קהילה גדולה בלי דתיים ורק אז הם באו ... בידיוק כמו פה .. היו כמה בודדים בהתחלה עם קהילה "קטנה" של 1000 קבוצות אבל אני לא חושב שדנו ביכלל בנושא הזה כי כמו שאהוד אמר לא פעם , אנחנו צריכים להתאים את עצמו לעולם ולא שהעולם יתאים את עצמו אלינו .. זה לא ייתכן ..

בטח שלא מדובר במשהו חמור.. אז לא ייכלתם לראות את המשחק בלייב.. הוא גם ככה מסתיים בידיוק או אפילו מתקיים עוד כשיוצא שבת ותמיד אפשר לראות שידור חוזר ...

והרוב פה אגב הכריע שאין טעם להעביר את השעות או הימים ולכן באמת חבל למנוע וויכוחים מיותרים כשהאשכול הזה פתוח .. אבל אני מאמין שמארק בקרוב יעשה סדר בנושא ..

Message deleted
This Post:
00
39774.63 in reply to 39774.61
Date: 7/24/2008 4:48:10 PM
Overall Posts Rated:
11
פיני גרשון הלך ברגל למשחקים ולמרות שהקבוצה שיחקה בשבת הם ניצחו!
משמע :
כדורסל זה פיקוח נפש, או פיתוח נפש מה שתרצו...
אין צורך הגיוני בדיון הזה מלבד תשומת לב שמישהו כנראה רוצה...כי גם אני חילוני גמור מספיק להכין את ההרכב כבר בשישי בצהריים ועסוק בלהיות במגרשי הכדורסל כל הצהריים כדי לחזור עד המשחקים.
עכשיו, בגלל שאני עובד את דת הכדורסל במגרשים ואין לי גישה למחשב אז מותר לי לבקש לדחות את המשחקים בבאזר?
לא. אממ וגם לא לאף אחד אחר.
אם האימון היה מתבצע שבת בבוקר והמשחק שבת בצהריים הייתי מבין את הבקשה. אך המצב אינו כך
זהו סוף פסוק.
אמממ. כן. ולא לצעוק בבקשה ולא לבקש לנעול את הדיון כי זה לא יפה...הרי מארק פתח אותו...
אהה כן אממ תודה
שבת שלום

This Post:
00
39774.64 in reply to 39774.63
Date: 7/24/2008 5:02:00 PM
Overall Posts Rated:
00
אין יותר מידיי מה לחפור.

מדובר בחבורה של ילדים שפתחה מספר קבוצות על אותו מחשב.
או אפילו משתמש אחד שמנהל 4-6 קבוצות.
הוא פשוט החליט להרים את כולם על הרגליים והגיע אפילו למארק

אין לי ספק שבימים הקרובים יהיו עונשים ואולי גם עונשים קיצוניים.

דבר נוסף..שינוי שעות והזזת משחק יגרום להרס.
עד רמה כזאת שאנשים כאן יעזבו את המשחק.

This Post:
00
39774.65 in reply to 39774.64
Date: 7/26/2008 11:30:39 AM
Molson Canadians
III.4
Overall Posts Rated:
9191
(עד פעם, אם מישהו יכול לתרגם לי, יהיה מאד נחמד)

Okay... I've read through all of the posts here (and considered closing the discussion once or twice during the last few days when things were getting a bit out of hand...). I took from it that most people (at least, the chilonim) were strongly against moving the day, were less against moving the hour to later on Saturday night, and were most in favour of keeping things as is. The datiyim favour a change.

Our goal is to make BuzzerBeater fun and accessible to everyone. Even if someone can set their lineup on Friday afternoon before Shabbat starts, it would still be nice if they could watch the game live to see how they did.

I'm not sure if anyone feels like it's against the spirit of Shabbat to set a lineup for a Shabbat match, though my limited experience with Talmud (and, admittedly, with a heavy focus on the Masechtot in Nezikin) says that it should be as allowed as setting a timer for lights to go on or off on Shabbat (please correct me if I'm wrong!).

So, I would still like to help out the religious community if at all possible, but I certainly don't want to inconvenience the chilonim, if we can avoid it. From what I gathered, the only two possible options would be:
a) To keep the matches as they currently are;
b) To move the Saturday night matches to around 22:00, so people can watch them (or set their lineups) after Shabbat.

If we kept the matches as they are, the religious teams who are opposed to having matches on Shabbat are welcome to have their team transferred to a different country (of a comparable size). Most likely, this will mean the USA (if you don't mind having games at 3:00 am) or to Spain (3 hours later than Israel) or Portugal (3.5 hours later than Israel). England is a little small, but has the added benefit of having a language that many Israelis speak.

So, please let me know. I think the best thing might be to just have a vote, and we'll try to take the general feeling into account.

Please respond to this thread with a post with the following information:
- On a scale from 1 to 10, with 1 being opposed to it and 10 being in favour of it, how much would you mind having the match time moved to later in the evening, after Shabbat?
- Please also include whether you are religious or not.
- Feel free to add any explanation about your vote, if you'd like.

Thanks very much!

From: Ehud

This Post:
00
39774.66 in reply to 39774.65
Date: 7/26/2008 12:48:40 PM
Overall Posts Rated:
274274
היי מארק

תשובה מאוד איכותית כתבת.

אני רוצה רק לציין משהו חשוב. כל "הקהילה" הדתית בישראל שבאמת היית פעילה בדיון האלו בכלל חשודים בניהול קבוצות כפולות.

אני בכלל לא חושב שהצורך במעבר של השעות או היום הוא גדול כמו שאתה חושב.

אני בעד מעבר של הקבוצות שזה מפריע להם למדינות זרות. לי אישית חשוב להישאר באותם הזמנים כמו כל העולם, אני לא רוצה לקבל תנאים שונים מאף קהילה אחרת.

בגלל זה ההצבעה שלי היא 1 לגבי מעבר של השעות - כלומר אני מאוד מתנגד.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
39774.67 in reply to 39774.66
Date: 7/26/2008 1:00:50 PM
Overall Posts Rated:
1414
אני מתנגד להעברת המשחקים לשעה מאוחרת

הצבעתי-1

ולהזכיר לחבר'ה הצעירים
בזמן בית ספר גם יהיה לכם קשה
המשחקים יגמרו בשתיים עשרה בלילה